- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.281
4 boyutluya ben hiç girmedim. demek öyle oluyorcanım zaten senin göbek çok yoktu benim de öyleydi hoş. doktorları şaşırtıyotuz ehh çok kıskanç değildir öyle ama arada da tutar yani
kızlar maşallah diyin kendinize
yaaa bide o var.ücretli izinde sadece ssk da gözüken rakamı alma gibi bir durum var.Maaşın geri kalanı izinde olduğumuz için verilmeme sıkıntısı..çok saçma..göster benim tam aldığım rakamı sigortamda değilmi bunun ceremesini niye ben çekiyorum ki..Bakalım bizimkiler de kesecekler mi önümde hiç örnek olmadığı için bilmiyorum bu konularda hep muallakta..
Bi kamuya kapak atamadık..çok şanslısınız
Kamuda süt iznini toptan kullanmak yoktur diye düşünüyorum.çünkü resmiyette seni işte göstermeleri lazım..seninde başına işte gözükürken dışarıda birşey gelse (allah korusun ) buna izah edemez dolayısıyla kamu da kendini bu konularda riske almaz genelde kanunu uygular tahminimce..
kızlar maşallah diyin kendinize
arada tutması iyide ben bazen cok korkuyorum biri bişey söylediğinde şimdi yandık diyorumiş arkadası beni gördü ayy eşin mi junyer dedi bana öldürecektim kızı 9 aylıkken nasıl olcaz encok onu merak ediyorum
Kızlar özel bir şirkette çalışıyorum ve sigortam asgari ücretten yatıyor.Rapordan sonra şirkete geri dönmicem,şirkette bunu biliyor kalan tutarı verecekler mi bilmiyorum,büyük ihtimalle de vermeyecekler((Çok saçma değil mi ya devletin bana sağladığı hakkı benden kesecekler
masallah dycek bi halim yok benim valla canım 6-7 kilo aldım basından beri ama göbiş öle kocaman değil belimi kaybettim sadece odun gibi oldum tüstüm
canım ssk dan brüt ücretinin 2/3 ünü alabiliyorsun. bordronda ne gözüküyorsa. Allah tan bizimkilerin kaçarı yok omu tam gösteriyorlar.
kendi adıma yok valla canım maşallahlık bi güzelliğim. saçlarım ve kaşlarım döküldü, dişlerim saradıne bileym bi tuhaf oldum kilo da az aldım ama komik yani bacaklar kollar çöp gibi, göbek ve popo yayvan orantısız yani.
hayatım ne demek o anlamadım eşinmi junyer ne demek yani. hayır öldürülecekse beraber öldürelim kızı9 aylıkken artık maşallahlık oluruz herhalde
Kızlar özel bir şirkette çalışıyorum ve sigortam asgari ücretten yatıyor.Rapordan sonra şirkete geri dönmicem,şirkette bunu biliyor kalan tutarı verecekler mi bilmiyorum,büyük ihtimalle de vermeyecekler((Çok saçma değil mi ya devletin bana sağladığı hakkı benden kesecekler
oyy maşallah bebişeannesi ne güzel de bakmış. aldığın kilo zaten bebişe gitmiş canım. darısı başıma inş.
8 nisan gibi düşünüyorum inşallah.bi sıkıntı olmassa inşallah.bu resim koyma işine eşim pek sıcak bakmıyo canım zaten beceremiyorumda resim koymayı.maşallah oğluşuna canım,tosuncuk geliyor desene.Valla koyun resimlerinizi bakaım bizde yakışmış mı yakışmamış mı diyeTarih belirlediniz mi canım hadi hayırlısı olsun inşallah.
senin sadece belin dolmuş bizim dolmayan yerimiz kaldımı ki:18:
Canım aynen benim de öyleönceki şirketimde tam maaşımdan yatıyordu ne güzel, ama burası asgariden yatırıyor..:105: sinir oluyorum..
ben de dönmicem işe, inşallah minnoşum 1 yaşını doldurunca daha iyi bir iş bulabilirim. Allah bir kapı açar..
bir süre düşündüm öldürmei canım a ma sonradan iyice tanııdm kızı doğasında var patavatsızlık öyle kabullendik onuda:))ayy senin döküldümü kasların benimde 3 günde uzuyor deli gibi..zaten tüylüydüm hamilelik arttırdı galiba..benimde saclarım cok cansız hep topluyorum artık(
Mrb kızlar napıyosunuz, takılamıyorum çok fazla herşey yolundadır umarım..
Bugün nasıl geçti bilmiyorum,iğrenç bir gündü.Dün akşam başlayan ve hiç durmayan baş ağrım,bugün de devam etti.Sabah okula gitmeden yediğim herşeyi çıkardım, okulda da aynen devam etti.Nane limon içtim, biraz kendime geldim.Yarın şeker yüklemem var.Hadi hayırlısı...Benden haberle bu kadar....
Bugün nasıl geçti bilmiyorum,iğrenç bir gündü.Dün akşam başlayan ve hiç durmayan baş ağrım,bugün de devam etti.Sabah okula gitmeden yediğim herşeyi çıkardım, okulda da aynen devam etti.Nane limon içtim, biraz kendime geldim.Yarın şeker yüklemem var.Hadi hayırlısı...Benden haberle bu kadar....
bak bu yönden şanslısın..bizim burda asgari değil gözüken rakam ama tamda değil..eğer geri kalan ücretimi de elden vermezler ise ücretli iznime elime çokaz para geçecek :26:canım ssk dan brüt ücretinin 2/3 ünü alabiliyorsun. bordronda ne gözüküyorsa. Allah tan bizimkilerin kaçarı yok omu tam gösteriyorlar.
Amin inş. bakalım çalışmayı bıraktığında da vede bebek 1 yaşını doldurduğunda bebişini bırakabilecek misin.Çünkü dönüşün kesin yoksa bana 1 yaşından sonra da bırakmak brz zor gibi gelir diye düşünüyorum:13:Canım aynen benim de öyleönceki şirketimde tam maaşımdan yatıyordu ne güzel, ama burası asgariden yatırıyor..:105: sinir oluyorum..
ben de dönmicem işe, inşallah minnoşum 1 yaşını doldurunca daha iyi bir iş bulabilirim. Allah bir kapı açar..
off hakkaten bu çok saçmaymış..bi çaresi yokmu bunun yaw..İstanbul dan birini falan yollayamıyorlarmı senin için acabainşallah verirler canım ama ayrılacağını da biliyorlarsa zor tabi. biz ne kadar rapor alabiliyoruz?kaç günlük hakkımız var? rapor aldığımızda ssk dan alabiliyoruz paramızı değilmi? ya da ssk da ödeme yapmıyormu?off bide benm bordrom istanbuldan kesiliyor ben izmirdeym. o yüzden geçen aldığım rapor döneminde 1 haftalık ücretim gitti. 1 haftalık ücret için buralardan taa istanbul ssk ya gidecek değilim bu halimle. valla çok saçma yani bu prosedürler
kızla bu arada hepinize merhaba umarım keyifler yerindedir biz çok iyiz ALLAH a şükür yeni dr dan geldik kan şekerimiz,idrar ve kan tahlillerimiz çok iyi çıkmış şimdiye kadar megadyn kullanıyorduk ama şimdi dr ilacımızı değiştirdi bide kan hapı verdi.Kan değerlerin çok iyi ama bu aydan itibaren bebeğin gelişimi hızlanacak kan hapını destek için veriyorum dedi bizde durumlar böyle inşallah sonuç bekleyen bütün arkadaşların iyi çıkar sonuçları...
merhaba kızlar uzun zaman yazmıyordum ama okumaya çalışıyorum ee 2tane çocuk olunca zamanım olmuyo pek. bende bugün doktora gittim maşallah oğluma kilosu 3 hafta büyük çıktı.1150 gram.doğumum biraz daha erkene kaycak heralde sezaryan olacağım için günü belli zaten.normal yapmayacağım için istediği gibi tosuncuk olabilir.bu arada 8 kilo almışım doktorum çok yakıştığını söyledi.dedim kızmadınızmı 7 kiloya kadr alabileceimi söyledi. kilolulara kızdığını söyledi.yinede 4 kiloyu geçmesem iyi olacak galiba.
canım kaç kilo aldınki sen?
bazı insanlar öyle oluyor maalesef. herkesi de olduğu gibi kabul etnmek lazım. benim tüylerim hiç çıkmıyor gibi birşey. bacaklarımda falan hiç kalmadı.ama tabi geçicidir hamişlikten sonra tam gaz devam ederler
inşallah verirler canım ama ayrılacağını da biliyorlarsa zor tabi. biz ne kadar rapor alabiliyoruz?kaç günlük hakkımız var? rapor aldığımızda ssk dan alabiliyoruz paramızı değilmi? ya da ssk da ödeme yapmıyormu?off bide benm bordrom istanbuldan kesiliyor ben izmirdeym. o yüzden geçen aldığım rapor döneminde 1 haftalık ücretim gitti. 1 haftalık ücret için buralardan taa istanbul ssk ya gidecek değilim bu halimle. valla çok saçma yani bu prosedürler
Hayırlısı canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.8 nisan gibi düşünüyorum inşallah.bi sıkıntı olmassa inşallah.bu resim koyma işine eşim pek sıcak bakmıyo canım zaten beceremiyorumda resim koymayı.
inşallah leegörkemcim.kilolarını hep bebeğin alsın inşallah.
canım kaç kilo aldınki sen?
bazı insanlar öyle oluyor maalesef. herkesi de olduğu gibi kabul etnmek lazım. benim tüylerim hiç çıkmıyor gibi birşey. bacaklarımda falan hiç kalmadı.ama tabi geçicidir hamişlikten sonra tam gaz devam ederler
en yakın zamnda eklym canım göbüşümü öyle manken gibi bir durumum yok tüstüm obur bir insan gibiyim daha cok..akşamları şişiyor biraz daha ozamn cekym:))hiçç göbüş resmim yokki topicte baksan galiba 12-13 haftalıkkken var 11 yada 12.sayfada:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?