2011 Nisan Anneleri

evet tatlım o yönden elime maaşıma çok yakın bi tutar geçecek şanslıyım. canım boşver az para da geçse rızkıyla gelir diyorlar. ben bunları düşüne düşüne stres yaptım sonra bak bebeğim 10 gün geri çıktı bişeyde bişey yokken. şimdi amann boşver diyorum. doktor bile dedi stresli bi ortamınmı var diye.

canım araştırıyorum olmadı babama falan vekalet vereceğim gitsin halletsin. ben nasıl yapayım bu halimle ya da doğumdan sonra bile olsa bebişi nasıl bırakayım

geçmiş olsun tatlım.başağrısı olabilirmiş bundan sonra ama sen üşütmüşsün galiba.hepsi üst üste gelmiş

kızlar oğluşumla biz yürüdük geldik.hava çok güzeldi valla.

ya maşallah canım sanaçok özeniyorum.inşallah emeğinin karşılığını da alırsın.ama şekerin haricinde sana çok getirisi olacak bu yürüyüşlerin ve diyetin.valla ben hava soğuk diye yiyip içip yatıyorum.akşamları eşimle bi alışveriş merkezine gidersek tek yapabildiğim yürüyüş o.üşüyorum.

yok canım azaldıysa öyle kalır anneminde öyle olurmus hep bir daha cogalmıyor yani:))benim bahsızlığım ömrüm bitti tüylerim bitmedi yav

yaaa demek çoğalmıyormuşş çok sevindim yaabu arada kız bebişler tüy döküyor galiba. olabilirmiki

sorma canım hiç düşünmek istemiyorum. istanbulda nasıl uğraşırım tekbaşıma o halimle.

canım 8-9 çok değilki gebelik.org dada yazıyor. normal sınırlar içindesin. ama tabi zorluyor insanı 1 kilo bile farkediyor

Bende de var. Korku şeklinde değil de daha çok o ihtimali de göz önüne alma çabası. Bu aralar benim kasılmalarım çoğaldı. Günde 8-9 kez oluyor. Sizin nasıl?

benm daha hiç olmadı belkide erken diye sadce kriz gecrdm bigün ogün olmuştu o kadar çok dinlemek iyi değil kendni tabi insanın elinde olmuyo keyfm kaçıo bazen

[sıze="3"] cnm doğum günün kutlu olsun...... Maşallah her günün böyle eşisiz güzel..geçer...[/sıze]
erken doğum korkusu herkeste varmı yoksa birtek bendemi var acaba*?
cnm bendede var....doktora gittim içim rahatladı ama..çok şükür hiç bişey demedi herşey yolunda dio.ara ara karnımı alt kısmı sızlıyo..onun sebebide artık iç karın dış karın geriliyo...genişliyo onun etkisiymiş..yoksa 3 gündür hafif hafif böyle şeyler hissediyorum..oğlum kafasını dayayıncada bi iğne batması hissediyorum geriliyoruz artık..

cnm arkadaşım ya...çok geçmiş olsun.... Ya üşüttün... Ki bende öyle bişey yaşamıştım..kabus geçmişti günüm..popom açıkda kalmıştı uyandığımda sabah safra kustum 5-6 defa o gün bitmişti benim için...baş ağrıları kemik ağrısı herşey... Yarın benimde şeker yüklemem var..8-9 dan sonra hiç bişey yemicekmişim..çok heycanlandım..bakalım bizi neler bekliyo...allah acil şife versin cnm..

evet herşey allahtan tabi ama acaba öylemidr böylemidir diye yememek lazım kendmizi ben cuma gidicem doktora kızlar kaç haftada bir gidiyosunuz doktora

ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:YASİN---200
mesa:YASİN---100
nisa_86:2 YASİN---100
gizamarben:YASİN
tiancu:YASİN
sarıssa:YASİN---100
hnk: YASİN
landsarc:YASİN
sueylul:YASİN
funmak:YASİN
dscoper:YASİN---200
rosaperle:100---YASİN
iklimya34:YASİN---100
bambik
murun84:
aysu87:YASİN---100
polyanna:
gulru37:YASİN---100 OKUNDU
rana62:2YASİN---200
balkupu:200
empatik:YASİN---100
leegorkeem:YASİN
life_city:YASİN---200
skorpion:
guleysa:
serde82:
mormaske:YASİN---100
erva:YASİN---200
fase2009:
cicibebe_cicianne:YASİN---100
prentane:YASİN---100
dreamer35:YASİN
happydays:
esteem:YASİN---200
bayans:YASİN
ohcanımadeysin:YASİN---200
jojop:100
KMKM:YASİN---100
zeynep:YASİN
yssknk:2-YASİN
karamel86:YASİN

34 YASİN...
2400 TEFRİCİYE....

hoşgeldin canm. inşallah çok güzel çıkar sonuçların

evet herşey allahtan tabi ama acaba öylemidr böylemidir diye yememek lazım kendmizi ben cuma gidicem doktora kızlar kaç haftada bir gidiyosunuz doktora

ben 3-4 haftada bir gidiyorum cnm ama bazen 2 haftada olabiliyor ama 4 haftayı geçmiyor

cnm önceden ben günde bir kere çıkıyodum öğle vakitleri ama şimdi şekerden dolayı sabah öğle akşam yemeği yer yemek çıkıyorum çünkü 1 saat sonra şekerimi ölçmem gerekiyo.
diyetin ve yürüyüşün sağlık açısından çok faydası oldu bana gerçekten.kilo almam durdu hatta vermeye başladım.kendimi düzenli yediğim için daha dinç hissediyorum artık ağırlaşmış hissi yok bende.eee herşeyde bi hayır vardır diyye boşa dememişler sanırım :)

kızlar oğluşumla biz yürüdük geldik.hava çok güzeldi valla.
Ohh maşallah..bende yürüyemiyorum çalıştığım için ama gerekli gereksiz sandalyemden kalkıp yazıcının yanına şuraya buraya gidiyorum..kendimi boyle yürüyorum diye kandırıyorum..
Aynen öyle aslında..Rabbim mutlaka kolaylık sağlar inş..İstanbul işi içinde Allah kolaylık versin, olur bunun da bir çıkış yolu muhakkak:13:
erken doğum korkusu herkeste varmı yoksa birtek bendemi var acaba*?
ben bu endişe aklıma gelir gelmez kışkışlıyorum..kötü düşünceleri çağırmamaya çalışıyorum..insanın korktuğu başına gelmesin diye :13:
Bende de var. Korku şeklinde değil de daha çok o ihtimali de göz önüne alma çabası. Bu aralar benim kasılmalarım çoğaldı. Günde 8-9 kez oluyor. Sizin nasıl?
Ben hiç kendimde kasılma hissetmedim..Peki doktoruna danıştınmı canım.Nedir bunlara sebep falan diye?
benim tüylerde de azalma oldu üstelik inanılmaz da geç çıkıyor.bende prensesimden oldu diyorum kendi kendime
Ben ayda bir gidiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…