- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.301
bak bu yönden şanslısın..bizim burda asgari değil gözüken rakam ama tamda değil..eğer geri kalan ücretimi de elden vermezler ise ücretli iznime elime çokaz para geçecek :26:
Amin inş. bakalım çalışmayı bıraktığında da vede bebek 1 yaşını doldurduğunda bebişini bırakabilecek misin.Çünkü dönüşün kesin yoksa bana 1 yaşından sonra da bırakmak brz zor gibi gelir diye düşünüyorum:13:
he ya..benim de heryerim doldu geriliyor hatta dolmaktan
off hakkaten bu çok saçmaymış..bi çaresi yokmu bunun yaw..İstanbul dan birini falan yollayamıyorlarmı senin için acaba
Mrb kızlar napıyosunuz, takılamıyorum çok fazla herşey yolundadır umarım..
Bugün nasıl geçti bilmiyorum,iğrenç bir gündü.Dün akşam başlayan ve hiç durmayan baş ağrım,bugün de devam etti.Sabah okula gitmeden yediğim herşeyi çıkardım, okulda da aynen devam etti.Nane limon içtim, biraz kendime geldim.Yarın şeker yüklemem var.Hadi hayırlısı...Benden haberle bu kadar....
erken doğum korkusu herkeste varmı yoksa birtek bendemi var acaba*?
kızlar oğluşumla biz yürüdük geldik.hava çok güzeldi valla.
yok canım azaldıysa öyle kalır anneminde öyle olurmus hep bir daha cogalmıyor yani:))benim bahsızlığım ömrüm bitti tüylerim bitmedi yav
Ya 4 aylık para verecekler onda bile dünyanın kesintisini yapıyorlarmış,yakın zamanda bi bayan almış 1000 lira kadar kesmişler.Ve toptan vermişler kıza.Rapor aldığında hakkını alabiliyorsun canım.Hakikaten prosedürler insanı çileden çıkartır.İşin zor İstanbul yolu gözükücek galiba sana.
Hayırlısı canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Canım ben 8-9 kilo aldım.Dikkat etmem gerekiyor bu dönemde ama ben kendimi 20 kilo almış kadar hissediyorum.İnsanlar bu kiloda nasıl rahat hareket ediyorlar diye düşünüyorum.Allah yardımcıları olsun valla kiloluların.
Canım bebiş iyi maşallah,sen kilo almasanda olur,sütünde gelirse inşallah hiç kilo alma verme derdin olmaz.
Bende de var. Korku şeklinde değil de daha çok o ihtimali de göz önüne alma çabası. Bu aralar benim kasılmalarım çoğaldı. Günde 8-9 kez oluyor. Sizin nasıl?
[sıze="3"] cnm doğum günün kutlu olsun...... Maşallah her günün böyle eşisiz güzel..geçer...[/sıze][ı]iyi ki doğdum
gördün mü yirmi beş oldum
özgürüm kanatlandım
durmadım ayaklandım
koşup ilerliyorum
iyi ki doğdum
ne güzel bir kadın oldum
erkekler hep peşimde
ama aklım işimde
sınırı zorluyorum
kalamam hayatın köşesinde
o zaman neşesi neresinde
koysalar önüme bariyerde
çocukta yaparım kariyer de
pes etmem ben en zor günümde
kanatlandım özgürüm bende
deseler geçecek bu heveste
çocukta yaparım kariyer de
iyiki doğdum
gördün mü yirmi beş oldum
özgürüm kanatlandım
durmadım ayaklandım
koşup ilerliyorum[/ı]
günaydınnnn annelerin en güzelleri bugün benim doğum günüm gece 12'de canım bitanecik eşim kutladı doğum günümü şimdide sizlerle paylaşmak istedim gece 1 de uyudum sabah 6:30 da uyandım giyindim süslendim makyajımı yaptım ve hayat dolu bir şekilde işimdeyim
öpüyorum hepinizi
cnm bendede var....doktora gittim içim rahatladı ama..çok şükür hiç bişey demedi herşey yolunda dio.ara ara karnımı alt kısmı sızlıyo..onun sebebide artık iç karın dış karın geriliyo...genişliyo onun etkisiymiş..yoksa 3 gündür hafif hafif böyle şeyler hissediyorum..oğlum kafasını dayayıncada bi iğne batması hissediyorum geriliyoruz artık..erken doğum korkusu herkeste varmı yoksa birtek bendemi var acaba*?
mrb kızlar napıyosunuz, takılamıyorum çok fazla herşey yolundadır umarım..
Bugün nasıl geçti bilmiyorum,iğrenç bir gündü.dün akşam başlayan ve hiç durmayan baş ağrım,bugün de devam etti.sabah okula gitmeden yediğim herşeyi çıkardım, okulda da aynen devam etti.nane limon içtim, biraz kendime geldim.yarın şeker yüklemem var.hadi hayırlısı...benden haberle bu kadar....
cnm arkadaşım ya...çok geçmiş olsun.... Ya üşüttün... Ki bende öyle bişey yaşamıştım..kabus geçmişti günüm..popom açıkda kalmıştı uyandığımda sabah safra kustum 5-6 defa o gün bitmişti benim için...baş ağrıları kemik ağrısı herşey... Yarın benimde şeker yüklemem var..8-9 dan sonra hiç bişey yemicekmişim..çok heycanlandım..bakalım bizi neler bekliyo...allah acil şife versin cnm..
evet herşey allahtan tabi ama acaba öylemidr böylemidir diye yememek lazım kendmizi ben cuma gidicem doktora kızlar kaç haftada bir gidiyosunuz doktora
bende 4 haftada bir gdiorum çok uzun geliyor bazen o süre
ya maşallah canım sanaçok özeniyorum.inşallah emeğinin karşılığını da alırsın.ama şekerin haricinde sana çok getirisi olacak bu yürüyüşlerin ve diyetin.valla ben hava soğuk diye yiyip içip yatıyorum.akşamları eşimle bi alışveriş merkezine gidersek tek yapabildiğim yürüyüş o.üşüyorum.
kesinlikle banadazaten 4 hafta da 1 gittiğim nadir oluyor
Ohh maşallah..bende yürüyemiyorum çalıştığım için ama gerekli gereksiz sandalyemden kalkıp yazıcının yanına şuraya buraya gidiyorum..kendimi boyle yürüyorum diye kandırıyorum..kızlar oğluşumla biz yürüdük geldik.hava çok güzeldi valla.
Aynen öyle aslında..Rabbim mutlaka kolaylık sağlar inş..İstanbul işi içinde Allah kolaylık versin, olur bunun da bir çıkış yolu muhakkak:13:evet tatlım o yönden elime maaşıma çok yakın bi tutar geçecek şanslıyım. canım boşver az para da geçse rızkıyla gelir diyorlar. ben bunları düşüne düşüne stres yaptım sonra bak bebeğim 10 gün geri çıktı bişeyde bişey yokken. şimdi amann boşver diyorum. doktor bile dedi stresli bi ortamınmı var diye.
canım araştırıyorum olmadı babama falan vekalet vereceğim gitsin halletsin. ben nasıl yapayım bu halimle ya da doğumdan sonra bile olsa bebişi nasıl bırakayım
ben bu endişe aklıma gelir gelmez kışkışlıyorum..kötü düşünceleri çağırmamaya çalışıyorum..insanın korktuğu başına gelmesin diye :13:erken doğum korkusu herkeste varmı yoksa birtek bendemi var acaba*?
Ben hiç kendimde kasılma hissetmedim..Peki doktoruna danıştınmı canım.Nedir bunlara sebep falan diye?Bende de var. Korku şeklinde değil de daha çok o ihtimali de göz önüne alma çabası. Bu aralar benim kasılmalarım çoğaldı. Günde 8-9 kez oluyor. Sizin nasıl?
benim tüylerde de azalma oldu üstelik inanılmaz da geç çıkıyor.bende prensesimden oldu diyorum kendi kendimeyaaa demek çoğalmıyormuşş çok sevindim yaabu arada kız bebişler tüy döküyor galiba. olabilirmiki
sorma canım hiç düşünmek istemiyorum. istanbulda nasıl uğraşırım tekbaşıma o halimle.
canım 8-9 çok değilki gebelik.org dada yazıyor. normal sınırlar içindesin. ama tabi zorluyor insanı 1 kilo bile farkediyor
Ben ayda bir gidiyorum canımevet herşey allahtan tabi ama acaba öylemidr böylemidir diye yememek lazım kendmizi ben cuma gidicem doktora kızlar kaç haftada bir gidiyosunuz doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?