2011 Nisan Anneleri

bi ara kactım canım kusura bakma gec yazdım cevap..göbüşümü bende eklmek istiyorum aslında ama eşimin cekmesi lazım o da pek hoslanmaz bu durumdan kıskancızda biraz..aslında hiç söylemedim söylesemmi bi:))

kör görmez uydururmuş denir sanırım bu duruma

ben şşu torba yasa içindeki ücretli iznin 6 aya çıkmasını bekliyrom
o çıkarsa hepimiz rahatlarız bizdede süt iznini toptan kullanma hakkı varmı acaba yani kamuda

o çıkarsa hepimiz rahatlarız bizdede süt iznini toptan kullanma hakkı varmı acaba yani kamuda
Cnım ben torba yasa içinde ücretsiz iznin 6 aya çıkacağına dair bişey okumadım. onun linkini bana gönderirmisin? öle birşey olduğunuda sanmıyorum. sadece erken doğum yaparsan doğum öncesi izinlerini doğum sonrasına aktarabiliosun. birde ücretsiz izin 2 yıla çıkacak die biliom. inan öle birşey hiç okumadım

ayy canım ne demek. hmm anladımm eniştemiz kıskanç eğer öyleyse de boşver söyleme şimdi boşu boşuna

olumsuz düşünmüyorum ama çıksa şimdiye kadar çıkardı yılbaşından sonra ocağın ilk haftası dediler halaa ses seda yok

selamlar arkadaslar bizde geldik..

dogum günün kutlu olsun.sevdiklerinle beraber nice uzun yillara...

insallah öyle birsey olmaz canim.zetn ilk asagida oldugunda doktoruma sormustum.erken dogum olurmu diye ilkinde erken gelmediyse buda olmaz dedi..en son gittigimde hersey yolunda deyince aklima gelmedi sormak.ta ki alisveriste gördügüm arkadas cok asagida deyinceye aynadada bakinca süphe düstü icime simdi.kontrolüme tekrardan 2 hafta kaldi o zamana kadar sabredebilirsem.

gözün aydin canim herseyin iyi cikmis

evet canım cok kıskanc hatta hamileliğimde biraz azaldı ama düşündüğü gibi bir hamile olmadım ben kocaman karnım olmayncaevde pek alyans filan takmam dısarı cıktığımızda bakıyor taktın mı diyeburda öğrenci cok bizide herkes ögrenci sanıyor hala..ev bakmaya gidiyoruz biz aileye vermeyi düşünüyoruz diyorlar..bebek doğuncada bu kimin dycekler bize diye dalga geçiyor

maşallah demek genç anne baba olacaksınızboşver dozunda kıskançlık iidir. insanı mutlu bile ederbiz de detaylı ultrasona gidince başka doktor olduğu için işte aa benm hanım da gençken anne olmuştu. sonradan çok ii oluyor. bizim oğlan lisede annesi okula gittiğinde arkadaşları okula yeni bi öğretmen gelmiş çok güzel demişler. bizimki bi bakıyo annesi dedio zaman eşim de dediki tamam veli toplantılarına falan senin gitmene gerek yok ben giderim

o kadar da küçük degiliz halbuki ama..bende 4 boyutluya gittiğimde masaya yattım karnımı acacaktım dr sen hamilemisinn dedi:))gögüs içinde 4 boyutluya giriliyo ya..senin eşinde kıskancmıs canım o zman toplantılardan yırtmıssın simdiden

merhaba kızlar uzun zaman yazmıyordum ama okumaya çalışıyorum ee 2tane çocuk olunca zamanım olmuyo pek. bende bugün doktora gittim maşallah oğluma kilosu 3 hafta büyük çıktı.1150 gram.doğumum biraz daha erkene kaycak heralde sezaryan olacağım için günü belli zaten.normal yapmayacağım için istediği gibi tosuncuk olabilir.bu arada 8 kilo almışım doktorum çok yakıştığını söyledi.dedim kızmadınızmı 7 kiloya kadr alabileceimi söyledi. kilolulara kızdığını söyledi.yinede 4 kiloyu geçmesem iyi olacak galiba.

4 boyutluya ben hiç girmedim. demek öyle oluyorcanım zaten senin göbek çok yoktu benim de öyleydi hoş. doktorları şaşırtıyotuzehh çok kıskanç değildir öyle ama arada da tutar yani

oyy maşallah bebişeannesi ne güzel de bakmış. aldığın kilo zaten bebişe gitmiş canım. darısı başıma inş.

maşallah oğluşuna canım,tosuncuk geliyor desene.Valla koyun resimlerinizi bakaım bizde yakışmış mı yakışmamış mı diyeTarih belirlediniz mi canım hadi hayırlısı olsun inşallah.

yaaa bide o var.ücretli izinde sadece ssk da gözüken rakamı alma gibi bir durum var.Maaşın geri kalanı izinde olduğumuz için verilmeme sıkıntısı..çok saçma..göster benim tam aldığım rakamı sigortamda değilmi bunun ceremesini niye ben çekiyorum ki..Bakalım bizimkiler de kesecekler mi önümde hiç örnek olmadığı için bilmiyorum bu konularda hep muallakta..
Bi kamuya kapak atamadık..çok şanslısınız
Kamuda süt iznini toptan kullanmak yoktur diye düşünüyorum.çünkü resmiyette seni işte göstermeleri lazım..seninde başına işte gözükürken dışarıda birşey gelse (allah korusun ) buna izah edemez dolayısıyla kamu da kendini bu konularda riske almaz genelde kanunu uygular tahminimce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…