2011 Nisan Anneleri

esracım bnm yatak odam küçük ben o yuzden böle bişey alıyorum
bide istanbul avm de bi bebek odası takımı beğendik onu odasına alıcam.
yaza doğru kendi odasına geçer bebek heralde.
kışın berbaer yatıcaz,bide çok küçük olacağı için bnm yanında olmam gerekiyorr.

odasına geçincede bu sepeti söküp kaldırırız.

sepet işte bu kızlar nasıl sizce?
bnmm hoşuma gitti

Çok güzel canım, güle güle yatsın bebişin.

Bazen çok hızlı ilerliyor, bazen de herkes sus pus oturuyor :44:

Size de yaranılmıyor. Kadın bilezik yapmış laf ediyorsun Skorpin

cnm yaaa gerçekten işin çok zor.
eşin söylesin kardeşine sen söyleme.onun kardeşi.valla biz bu yaz badana yaptık görümcem hiç uğramadı bile bi geldi aa rengi güzelmiş dedi.bende onlar yaparken hiç çıkmadım.aynı onun yaptığını yaptım.eşimede dedim çok terbiyesiz bi ablanm var benim hamile olduğumu bildiği halde gelmedi diye.eşimde aynen şu cevabı verdi afedersiniz kızlar ama 'öküz işte naparsın' dedi.bu cevaba daha ne denir bilemedim :)

olur canım hiç umudunu kaybetme belki onlarda insafa gelir
herkese iyi akşamlarrr gece uyuyamayanlar grsin bn bu gece uyuyamıcam gibii öptümmm
bizde bu gece uyuyamıycaz< galibe eşim geç gelecek evlendiğimizden beri ilk defa saat 12'de gelecek gece zaman nasıl geçer bilmiyorum arkadaşı çağırdım bende en azından 10A kadar benimle kalır sonrası da beklemek

kullanacagim bir sey yapsa amenna.bilezikte su kelepce gibi yyandan aciliyo alt kismi incecik birsey yapsaydi 3lü adana bak o zaman birsey demezdim..bide yapmaya gücü var yani ondan itirazim..
Çok güzel canım, güle güle yatsın bebişin.

Bazen çok hızlı ilerliyor, bazen de herkes sus pus oturuyor :44:

Size de yaranılmıyor. Kadın bilezik yapmış laf ediyorsun Skorpin

Son düzenleme:

cnm sen dua et akıl edip yapmış kelepçe fln ,bizimkilerin dünya umrunda değil..çocuga bile orta ollu bi künyeyi 7-8 ay sonra getirdiler..

valla aysucugum aynı tip görümceye sahibiz demekki..bende bak evleneli 3 yıl oldu,o kadar hasta oldumhamile oldum karnım burnumda cam siliyorum 7,5aylıgım geçerken yoldan kolay gelsin dedi o kadar,,sonra lahusa oldum hiç bu güne kadar bi gün gelip ne temizlik yapmıştır ne yemek..bak ikinciye hamişim halim ortada yine daha bu aya geldim bi işime el sürmemiştir,evime bile gelmez,kırk yılda bir o da kaynanamları yemeğe fln çağırınca karnını doyurmaya ..

canım benim Allah yardımcın olsun sana şifa versin kimseye muhtaç etmesin valla eşine söyle o desin

kullanacagim bir sey yapsa amenna.bilezikte su kelepce gibi yyandan aciliyo alt kismi incecik birsey yapsaydi 3lü adana bak o zaman birsey demezdim..bide yapmaya gücü var yani ondan itirazim..

bacım sıkma canını bizim kayınvalideden oda gelmez sanırım ne ilk torun nede kız kendisinin kızı yok 4 oğlu var geçen telde hayırlısı olsun diyor bende dedim erkanda bende oğlumuz olmasına çok mutluuyuz anne üzülmedik diye o yüzden hiç özenli bir hediye beklemiyorum

ne güzellll
iyi günlerde kullanın inşallah canım
miniğiniz içinde uyusun da büyüsün

valla cnm aynılar evet.geçen gün evli bi görümcem var o anlatıyo bekar olanı.görümcem hamileyken o gitmiş yardıma çocuklara bakmış felan çok iidir diyo.bende dedimki biz görmedik hiç nedense.ama ben dert etmiyorum valla.allaha yakın bana uzak olsun hepsi.

benimkide cocuga hic birsey yapmadi utanmadan.Annem trden geldi bana hediyesini almis ogluma almis dayisi künyesini yollamis.burda amcalari hic bir sey takmadi ki hepsi calisiyo..neyse sohbet güzel ama benim i$ saatim geldi kocis geliyomus hepinizi öpüyorum iyi sohbetler
cnm sen dua et akıl edip yapmış kelepçe fln ,bizimkilerin dünya umrunda değil..çocuga bile orta ollu bi künyeyi 7-8 ay sonra getirdiler..

:117: valla aysunun da seninde görümcene sinir oldum insanda biraz merhamet olur

Hoşçakal görüşürüz canım

:117: valla aysunun da seninde görümcene sinir oldum insanda biraz merhamet olur

ayy ben hiç takmıyorum valla.boşver cnm.herşeyi eşimle biz yapıyoruz kimsede ağzını açıp bişi diyemiyo doğal olarak.onlar bişi yapsa anlata anlata bitiremezler valla.

ben de çıkıyorum kızlar.. hepinize iyi akşamlar :80: :80:

iyi akşamlar cnm:80:

ya kızlarr eşimin sadıcı ve nişanlısı bebek arabamızı hediye almak istiyorlarmış hatta almışlar ve bıkac bişi daha almışlar ama bebek arabası tek taraflıymış ve sanırım benım istediğim gibi yeni modellerden değil galıba.geride çeviremem hediye sonuçta ama gönlüme görede rahat kullanabileceğim bişi olmadıktan sonra nasıl kullanıcam onu eşimede yenı alalım dıyemem zaten ayıp olur karşı tarafa.tam olarak bılmıyorum ama modelini koyuyorum buraya chicco marka dandikde değil oto koltuğu hariç almışlar...offff yaaaa istediğim gibi olmucak bebek arabası yaaaa........

çokk tşk ederm hepinize
bebeğim bi doğsunda büyük ihtimal hepinizden öncde ben doğurcam:)
resmimizi koyarız oğluşumla inş.

cnm sepet gerçekten güzelmiş,bende çok heves ediyorum ama alamadım ilkinde şimdide park yatak düşünüyorum..
Allah yardımcı olsun ne desem ki işin çok zor inşallah görümcen akıl eder de gelir yardıma

olur canım hiç umudunu kaybetme belki onlarda insafa gelir

Bayans Allah yardımcın olsun canım...

canım benim Allah yardımcın olsun sana şifa versin kimseye muhtaç etmesin valla eşine söyle o desin

bayans işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun.
kimseden fayda yokkk

evet kızlar inş. birileri bişeyleri akıl eder diyeceğim ama hiiiççç umutlu değilim ,aman Allah muhtaç etmesin ben iyi kötü işimi yapıyorumda işte..insan ister istemez üzülüyor,bozuluyor..destekleriniz ve mesajlrınız için çoook sağolun,Allah razı olsun bacılarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…