- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.421
sepet işte bu kızlar nasıl sizce?
bnmm hoşuma gitti
Hayırlı olsun canım güle güle yatsın büyüsün bebişin
Merhaba canım, sorma ya bırak geçmiş sayfaları ben böyle cevap yazınca bile bakıyorum ki bir sayfa ilerlemiş dönüp terar okuyorum ya ben çok yavaşım yada kızlar çok hızlı
maşallah kızlar kalabalık günümüzdeyiz gene..birkaç sayfa geçmişe baktımda bebek mevlüdü konuşulmuş anam daha doğmadan ki mdüştü mevlüt telaşına,durun bi şekerler,Allahın iznile hayırlısıyla bir dünyaya gelsinler,sonrası düşünülür daha..şimdiden bunlar için kasarsanız siz ,vay olsun halinize..
bende bugün sağlık ocağına gittim serum için aile hekiminle görüş dediler,sağolsun anlayışlı kadın girdim sordum ama ne yazıkki sağlık ocagında serum takmıyorlarmış..baktı ve bun serumlar 3-4 saat sürer bunada burda imkan yok hastane ortamı lazım dedi..sağlık ocağında sedye ve ortam yokmuş böyle uzun işler için sadece enjeksiyon varmış..
sıkıntımı anlattım ilk başta işte ,kendi dr gittiğimi ve dediklerini söyledim..istiyorsan devlet hastanesine git acile rica et takdır sen bilirsin dedi ama 3-4 saat sürer bunlar dedi hemde içine ilaç katılacağı için yavaş verilmesi gerekiormuş yoksa tansiyonun düşer aniden dedi..tabi benim moral sıfır oldu,3-4saat serum birde sıra bekleyip ,gelip gitmesi en az 5-6saat ..çocuğuda teyzeme bırakmıştım ama hani 2saatte fln dönerim diye ummuştum ben,5-6 saat durmaz diye vazgeçtim..aile hekimimde aynı kendi dr um gibi dinlenmen lazım yokmu seni 3-4 gün hiç kaldırmadan dinlendirecek biri diyor,annen,kaynanan,görümcen fln....dinlenmeyle atlatabilirsin ama yinede çok ağrın varsa serumu rahatlamak için taktırabilirsin dedi..
annem var ama dedemle anneannemle kalıyor ve dedem yeni anjiyo oldu ,gelen giden,kendi evini ancak hallediyor,3-4 gün gelemez..kayannam zaten dükkanda..bekar görümcem var müsait şuanda işten çıktı ve evde ama sağlık ocağına giderken rastladım ve sordu hayrola fln diye anlattım..hiç demedi dinlenmen gerekiyorsa hani ben yardımcı olim,yada en azından yemeğini fln yapim diye,öyle yarım ağızla ay inş.geçer serum iyi gelir fln dedi..bende zorla gel bana bak diyememki kimseye dimi ama..
kaynanamda demin dükkandan geldi banauğradı zile basıp nasılsın dedi,dedim eh işte(ne diyebilirimki ölüyorum kalkamıyorum mu?) o da dedi bişey olursa işin fln seslen,bu dükkan bizi mahvediyor hiç bişeye bakamıyoruzki fln..ulan demiyor ki 32 yaşında kız bütün gün evde ,sen kalkma birkaç gün gelsin işini gücünü halletsin diyen yyok..amanndahada çok sinirlendim kimseden birşey istiyorum,ağrım olursada kıvrıla büküle hallederim kendim..çünkü kime söylesem eşin evdeyken biraz daha yat dinlen diyip geçiştiriyorlar..adam kısmı ne kdr iş yapabilir? yemekten zaten anlamaz benimki..sağolsun akşamdan beri bütün işleri yaptı,kaldırmadı beni yerimden ama,ne çare çocuk hiç paçamı bırakmyıor,yemek yapmasam olmuyor..off off
olur canım hiç umudunu kaybetme belki onlarda insafa gelirkızlar mucize oldu şimdi zil çaldı,geçen söylemesi ayıp kek yapıp çıkarmıştım yukarı tepsi orda kalmıştı..oda şimdi tepsiye bir hamurişi yapıp bana getirdi ..bugünün tarihini bi yere atmalı çünkü yılda bi ikiyi geçmiyor
bizde bu gece uyuyamıycaz< galibe eşim geç gelecek evlendiğimizden beri ilk defa saat 12'de gelecek gece zaman nasıl geçer bilmiyorum arkadaşı çağırdım bende en azından 10A kadar benimle kalır sonrası da beklemekherkese iyi akşamlarrr gece uyuyamayanlar grsin bn bu gece uyuyamıcam gibii öptümmm
Çok güzel canım, güle güle yatsın bebişin.
Bazen çok hızlı ilerliyor, bazen de herkes sus pus oturuyor :44:
Size de yaranılmıyor. Kadın bilezik yapmış laf ediyorsun Skorpin
simdi kayinvalidem bekliyo bebek 4 nisanda dogsun diyeonunla ayni gün dogum günü olucak.insallah olmaz ayni tarihte.o öyle deyince bende dedim insallah mart sonu gelir diye oglumda tasli bir kelepce bilezk yapmisti bizim ki simdi ne yapti cok merak ediyorum yada ne yapmadi yaptiginida 1 kere bile takmadim.sevmedigim tarz yapmis yap bir künyede takiyim bagri be kadin
cnm yaaa gerçekten işin çok zor.
eşin söylesin kardeşine sen söyleme.onun kardeşi.valla biz bu yaz badana yaptık görümcem hiç uğramadı bile bi geldi aa rengi güzelmiş dedi.bende onlar yaparken hiç çıkmadım.aynı onun yaptığını yaptım.eşimede dedim çok terbiyesiz bi ablanm var benim hamile olduğumu bildiği halde gelmedi diye.eşimde aynen şu cevabı verdi afedersiniz kızlar ama 'öküz işte naparsın' dedi.bu cevaba daha ne denir bilemedim :)
kaynanamda demin dükkandan geldi banauğradı zile basıp nasılsın dedi,dedim eh işte(ne diyebilirimki ölüyorum kalkamıyorum mu?) o da dedi bişey olursa işin fln seslen,bu dükkan bizi mahvediyor hiç bişeye bakamıyoruzki fln..ulan demiyor ki 32 yaşında kız bütün gün evde ,sen kalkma birkaç gün gelsin işini gücünü halletsin diyen yyok..amanndahada çok sinirlendim kimseden birşey istiyorum,ağrım olursada kıvrıla büküle hallederim kendim..çünkü kime söylesem eşin evdeyken biraz daha yat dinlen diyip geçiştiriyorlar..adam kısmı ne kdr iş yapabilir? yemekten zaten anlamaz benimki..sağolsun akşamdan beri bütün işleri yaptı,kaldırmadı beni yerimden ama,ne çare çocuk hiç paçamı bırakmyıor,yemek yapmasam olmuyor..off off
kullanacagim bir sey yapsa amenna.bilezikte su kelepce gibi yyandan aciliyo alt kismi incecik birsey yapsaydi 3lü adana bak o zaman birsey demezdim..bide yapmaya gücü var yani ondan itirazim..
iyi akşamlarr kızlarrr
dün anneannemizz bize sepet beşiğimizi aldı
çok mutluyuz
odamıza kurduk.
yatak odama koyucam onu bebeğim doğunca.
ama şuanlık küçük odamda, gün içinde sürekli bakıyrrumm:)
gelsede yatsaa diye:)
valla aysucugum aynı tip görümceye sahibiz demekki..bende bak evleneli 3 yıl oldu,o kadar hasta oldumhamile oldum karnım burnumda cam siliyorum 7,5aylıgım geçerken yoldan kolay gelsin dedi o kadar,,sonra lahusa oldum hiç bu güne kadar bi gün gelip ne temizlik yapmıştır ne yemek..bak ikinciye hamişim halim ortada yine daha bu aya geldim bi işime el sürmemiştir,evime bile gelmez,kırk yılda bir o da kaynanamları yemeğe fln çağırınca karnını doyurmaya ..
cnm sen dua et akıl edip yapmış kelepçe fln ,bizimkilerin dünya umrunda değil..çocuga bile orta ollu bi künyeyi 7-8 ay sonra getirdiler..
valla aysucugum aynı tip görümceye sahibiz demekki..bende bak evleneli 3 yıl oldu,o kadar hasta oldumhamile oldum karnım burnumda cam siliyorum 7,5aylıgım geçerken yoldan kolay gelsin dedi o kadar,,sonra lahusa oldum hiç bu güne kadar bi gün gelip ne temizlik yapmıştır ne yemek..bak ikinciye hamişim halim ortada yine daha bu aya geldim bi işime el sürmemiştir,evime bile gelmez,kırk yılda bir o da kaynanamları yemeğe fln çağırınca karnını doyurmaya ..
benimkide cocuga hic birsey yapmadi utanmadan.Annem trden geldi bana hediyesini almis ogluma almis dayisi künyesini yollamis.burda amcalari hic bir sey takmadi ki hepsi calisiyo..neyse sohbet güzel ama benim i$ saatim geldi kocis geliyomus hepinizi öpüyorum iyi sohbetler
:117: valla aysunun da seninde görümcene sinir oldum insanda biraz merhamet olur
ben de çıkıyorum kızlar.. hepinize iyi akşamlar :80: :80:
çokk tşk ederm hepinize
bebeğim bi doğsunda büyük ihtimal hepinizden öncde ben doğurcam:)
resmimizi koyarız oğluşumla inş.
Allah yardımcı olsun ne desem ki işin çok zor inşallah görümcen akıl eder de gelir yardıma
cnm yaaa gerçekten işin çok zor.
eşin söylesin kardeşine sen söyleme.onun kardeşi.valla biz bu yaz badana yaptık görümcem hiç uğramadı bile bi geldi aa rengi güzelmiş dedi.bende onlar yaparken hiç çıkmadım.aynı onun yaptığını yaptım.eşimede dedim çok terbiyesiz bi ablanm var benim hamile olduğumu bildiği halde gelmedi diye.eşimde aynen şu cevabı verdi afedersiniz kızlar ama 'öküz işte naparsın' dedi.bu cevaba daha ne denir bilemedim :)
olur canım hiç umudunu kaybetme belki onlarda insafa gelir
Bayans Allah yardımcın olsun canım...
canım benim Allah yardımcın olsun sana şifa versin kimseye muhtaç etmesin valla eşine söyle o desin
valla cnm aynılar evet.geçen gün evli bi görümcem var o anlatıyo bekar olanı.görümcem hamileyken o gitmiş yardıma çocuklara bakmış felan çok iidir diyo.bende dedimki biz görmedik hiç nedense.ama ben dert etmiyorum valla.allaha yakın bana uzak olsun hepsi.
bayans işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun.
kimseden fayda yokkk
:117: valla aysunun da seninde görümcene sinir oldum insanda biraz merhamet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?