- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.461
yok kankiş reglden daha çok oluyor yani bilmiyorum herkesin mi böyle ama benimki öyleydi..ama ilk günler zaten rahim temzilendiği için herkeseten geliyormuş..ben arkadaşlarımlada konuşmuştum..
Ama o verdikleri acaba hasta bezimi onu bilmiyorum işte..biraz büyük oldugundan rahatsız edici ama hemen kalkmak istemediğiniz için iyi oluyor hemen doğum sonrası..çünkü vucüt yorgun oluyor,hani belden aşagısı sızlıyor gibi oluyor,birde dikişler fln insan psikolojik olarak kımıldamak istemiyor..,
biraz korkutucu mu oldu ne
kızlar bu oda takımı nasıl pekii sizcee??
http://www.dortlermoduler.com/UrunDetayResim.php?resim=images/urun/_0_270_327_b.jpg
acilcvp kızlar
9 dn sonra hiç bişi yememeliymişim..magneyum ve hapımı ala bilirim değilmi...
ben ilaç alınabiliyo biliyorum ama doktoruna tel aç cnmm.
Cebi yokmu snde?
cnm bencede güzel görünüyor kalitesi ve fiyatıda iyi diyorsun ablan kullanmış..bence alınabilir
:) cnm biz hep konuşuruz telefonla.... Kanki olduk nede olsa.... Bu gün aradım cnm tekrar rahatsız etmim... Kullansam olur herhalde..
hmmm...nette yazmıyormu acaba
kimsecikler yok kızlr nerdesinizdr kontrolümüz haftaya kalmstı ama drmz gelmiş yarın oğlumu görcemm 7 hafta oldu kızlar drma söylycem arayı bu kadar acmayalım özlüyorum oğluşumu:))ayy cok mutlu oldumm yarın hasret bitiyor..yarın birde şeker taramamız var tabi dua edin benim için..
günaydınn kızlar tatlı bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?