- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.481
9 dan sonra bişey yemicekmişimNasıl dayanırım ben y..geçte kalktım... Bi su içe bilirsin dedi..doktor..şeker yüklemesi için aç gidilmesi lazımmış ya..
ay yanlış yazmışım aceleden evet hasta bezi diyorum arkadaşlar bizim için olandan
kimsecikler yok kızlr nerdesinizdr kontrolümüz haftaya kalmstı ama drmz gelmiş yarın oğlumu görcemm 7 hafta oldu kızlar drma söylycem arayı bu kadar acmayalım özlüyorum oğluşumu:))ayy cok mutlu oldumm yarın hasret bitiyor..yarın birde şeker taramamız var tabi dua edin benim için..
günaydın güzel nisan anneleri
oğluşumla kahvaltımızı ettik yürüyüşümüzü yaptık geldik.
nasılsınız bugün?
cnm açlık çok fena vuruyo haklısın ama bana su bile fazla içme demişlerdi
inşallah sonuçların güzel çıkar cnm.
cnm ben görümcelerimin doğumlarını gördüm ama hiç birinde hastabezi kullanılmadı.doğumdan çıkınca kalın ve biraz büyük bi ped veriyolar zaten.görümcemin 1 tanesi ondan 2 tane koyuyodu biraz daha uzun olsun diye.ve onlar bayada uzun gidiyo.ilk gün onu kullanıyolardı sonrasında gece pedi yeterli oluyodu.değiştiriyodu çok uzun kalmadan.zaten çok uzun kalması rahatsız edicidir eminim.ben hasta bezi almayı düşünmüyorum o yüzden.ama genede doktora felan sormak gerek
inşallah şeker yüklemen güzel çıkar cnm.
Maşallah aysu ya nazarımız deymesin bu sabah eşime de bahsettim yürüyüsden konu acıldı böyle boyle bir arkadasımız var cok düzenli besleniyo erken kalkıyo yürüyüse cıkıyo ben hala yürüyüse başlamadım dedim
günaydın kızlar ne güzel yürüyüşler yapılmış.doktor bana yürüyüşü önermiyor malum tansşyon olunca genelde yatmamı gezmememi söylüyor bende zaten çabuk yoruluyorum biraz hareekt etsem dinlenme ihtiyacı oluyor.yarın inş bende gideceğim doktroa kızım büyümüşmü bakalım..
evet canım aysu iyi azimli maşşallah..demek baban geliyor şimdiden gözün aydın onunla vakit geçirmen ii olur tabi..günaydın tatlımmm
valla aysuya maşallah ne kadar düzenli gidiyo
büyümüştür annesi ay ya her gittiğimizde farklı bi şok yaşıyoruz doktorda dahada büyümüş oluyorlar bende pzt gidip 3 gün rapor yazdırıcam doktora evde dinlenmek istiyorum antepten babamda geliyo adamlada vakit geçirmiş olurum
evet canım aysu iyi azimli maşşallah..demek baban geliyor şimdiden gözün aydın onunla vakit geçirmen ii olur tabi..
günaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım....
aysu bayılıyorum sana ya ne güzel hergün düzenli bi şekilde kahvaltın ve yürüyüşün keşke bende evde olup yapabilsem çok özeniyom valla sana
Maşallah aysu ya nazarımız deymesin bu sabah eşime de bahsettim yürüyüsden konu acıldı böyle boyle bir arkadasımız var cok düzenli besleniyo erken kalkıyo yürüyüse cıkıyo ben hala yürüyüse başlamadım dedim
günaydın kızlar ne güzel yürüyüşler yapılmış.doktor bana yürüyüşü önermiyor malum tansşyon olunca genelde yatmamı gezmememi söylüyor bende zaten çabuk yoruluyorum biraz hareekt etsem dinlenme ihtiyacı oluyor.yarın inş bende gideceğim doktroa kızım büyümüşmü bakalım..
ay evettt yaaa bi izne çıksam ne güzel olcakkkk offfffffff offffffffffffffffffffgünaydın cnm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
cnm seninde iznine az kaldı inşallah ne güzel evinde sahildeymiş.miss gibi deniz havasıyla yaparsın yürüyüşlerini.
cnm fırsatın varsa eğer başla derim acayip faydası oluyomuş yürüyüşün.
bende şeker çıkmasa bu kadar düzenli olmadım ama herşeyde bi hayır vardır diye düşünüyorum.kendimi daha dinç hissediyorum.
cnm hoşgeldin.sanada günaydın.
aman tansiyona dikkat et cnm.bende yavaş yavaş gidip geliyorum hızlı yürüdümmü kasıklarımda baskı oluyo ve karnım taş gibi oluyo.
dpoktordanda hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnm.
günaydın tatlım ohhh uyumuşsunuz ne güzel ben 7 de kalktım anacım nasıl dudak ısırrak bakıyorum size bende yatmak yürüyüşe çıkmak bütün gün sallanarak gezmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmgunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlaaar nasılsınız bakalım biz çok iiyz çunku yeni uyandık ara öğünmzü yiyrz acıkmışız
günaydın tatlımmm
valla aysuya maşallah ne kadar düzenli gidiyo
büyümüştür annesi ay ya her gittiğimizde farklı bi şok yaşıyoruz doktorda dahada büyümüş oluyorlar bende pzt gidip 3 gün rapor yazdırıcam doktora evde dinlenmek istiyorum antepten babamda geliyo adamlada vakit geçirmiş olurum
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlaaar nasılsınız bakalım biz çok iiyz çunku yeni uyandık ara öğünmzü yiyrz acıkmışız
ay evettt yaaa bi izne çıksam ne güzel olcakkkk offfffffff offffffffffffffffffff
günaydın tatlım ohhh uyumuşsunuz ne güzel ben 7 de kalktım anacım nasıl dudak ısırrak bakıyorum size bende yatmak yürüyüşe çıkmak bütün gün sallanarak gezmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm
günaydınn cnmmm
biz iyiyiz ya siz nasılsınız?
saol canımmmmm çok özledim babişimi valla temmuzdan bu yana görmedimcnm gözünaydın baban geliyomuş ne mutlu sana.
evet tatlım birbuçuk ay kaldı gün sayıyorum bendeeeeahh tatlım bende 7de kalktm eşimle kahvaltı yapyrz da ama ynede sonra uyuyorum tabii...çok az kaldı didemcim 32.haftadan sonra hersey serbest sanadaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?