- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.501
Ben de 32.haftada rapor alacam sonra patronumla konuşup çalışmayı düşünüyorum büyük ihtimalle kabul eder sonra ne kadar dayanabilirsem buradayım masa başı olunca rahat olur diye düşünüyorum ama sağlık bu belli olmz yine de almak istediğim bir sürü şey var fedakarlık yapıp çalışmam lazım
günaydın kızlaar..
dün yoktum,evde dinlendim,artık vücudum iflas etti sanırım..
önceki gün evin satışını aldık çok yoruldum ogün ayaklarımın ağrısından gece bile uyuyamadım..
sabah kalkamadım da,dün evdeydim yani..ama ben yine durdum mu hayır,
yeni evin işleriyle ilgili birşeyler yaptım yine,tadilat için ustalarla konuştum filan..
oof ne yorucuymuş..
sizler nasılsınız?geçmişe baktım 15 sayfaa
hepsini okuyamayacağım sanırım ama bir göz gezdiricem,kaçırdığım birşey olursa affola..
günaydın kızlaar..
önceki gün evin satışını aldık çok yoruldum ogün ayaklarımın ağrısından gece bile uyuyamadım..
yeni evin işleriyle ilgili birşeyler yaptım yine,tadilat için ustalarla konuştum filan..
oof ne yorucuymuş..
hepsini okuyamayacağım sanırım ama bir göz gezdiricem,kaçırdığım birşey olursa affola..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı olsun canım gerçekten tatlı yorgunluklar biz de bugün eş durumu tayinini istedik Allah nasip ederde tayinimiz çıkarsa biz de taşınıcaz ama ben ne kadar yorulursam yorulayım şikayetçi olmuycamgünaydın kızlaar..
oof ne yorucuymuş..
iyiyiz tatlım yaa hep aynı şeyler işte öle yemeğne eşim gelecek ne yapsam diye düşünyrm eşime lokanta gbiyim sana hzmet edyrm dyrume adam halnden memnun bişey dedgi yok
herkese günaydın,
günaydın kızlaar..
oof ne yorucuymuş..
günayddııınnn cnnmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnn
bir uykucu dahamı geldi neee
ya tatlım bende o fedakarlığı yapmayı istiyodum ama hergün 1 saat yol geliyorum metrobüs filan çok zor oluyorr o yüzden yapamıycam sanırım 32 haftada evime geçicem
yok kuşum bugün erken uyandım ya da uyandırıldım diyeyim eşimin arada iki dersi boşmuş 8 buçuk gibi aradı uyandırdı, hayır bide ahvaltıya geliyorum demedi 8 40 da evdeyim diyobende uyandım kahvaltı hazırladım birlikte kahvaltı yaptık o gitti tekrar okula ben de duş falan aldım 12 gibi gidicem okula
günayddııınnn cnnm
gunaydn empatik nasılsın
iyiyim canım kanal d'de doktorum programı var onu izliyorum davranış bozukluğundan bahsediyor ee şimdiden bilinçli olmak lazım değil mi çocuklarımızı eğitme için,
Ya çok moralim bozuldu sabah haberleri izledim aptal bir baba 6 aylık bebeği ağlıyor diye kafasına defalarca biberonla vurup öldürmüş çok kötü oldum
iyiyim canım kanal d'de doktorum programı var onu izliyorum davranış bozukluğundan bahsediyor ee şimdiden bilinçli olmak lazım değil mi çocuklarımızı eğitme için,
Ya çok moralim bozuldu sabah haberleri izledim aptal bir baba 6 aylık bebeği ağlıyor diye kafasına defalarca biberonla vurup öldürmüş çok kötü oldum
ohhh afiyet olsun tatlımmmm
ne güzel kahvaltınızıda yapmışsınız gerçi olan senin uykuya olmuş ama olsun sen ne zaman ayrılıcan izne
ayy cnm yaaaa ne insanlar var
izlemeyin böle şeyleri bence insanın psikolojisi bozuluyo.
ay onu bende gordm ya bu babası olamaz dedim kens öldrme ya da bebkten kurtlma maksadyla yapmş adam ya yazıkkk bebişe ya
allahım dün gazetece okudum ben onu yaaa içim geçti resmen bacaklarını ısırmış bebğin allahın belası nasıl yapar yaaa
aslında benim 32. haftam ara tatilin bitmesinden bir hafta sonra başlıyo ben hep şöyle düşünürdüm ara tatilinden sonra bir hafta rapor alırım sonrada iznimi kullanırım diyordum hiç ikinci dönem okula gitmem diyordum ama geçen gün yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum çalışabildiğin kadar çalış ben erkenden izin aldım psikolojim bozuldu zaman geçmek bitmedi üstelik evde kalırsan çok uyuyosun çok tembelleşiyorsun hareketsiz kalıyorsun falan dedi benim de kafam karıştı,normalde iznim 18 ocakta başlıyor ama bende çalışabilirsem şubatı tamamlayayım marttA İZİN ALAYIM DİYORUM
kızlar biz çıkıyoruz oğluşumla biraz uzanalım sabah erkenden kalkınca bu saatlerde uykumuz geliyo.
görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?