2011 Nisan Anneleri

ya tatlım bende o fedakarlığı yapmayı istiyodum ama hergün 1 saat yol geliyorum metrobüs filan çok zor oluyorr o yüzden yapamıycam sanırım 32 haftada evime geçicem

gunaydn canım benm ay hayurlsı olsn satış işini yapmşnz çok yormamaya çalş canm kendni artık esksi gbi deiliz nefes nefese kalyrz

hoşgeldin canımmm
neyseki tatlı yorgunluklar bunlar canım ne güzel kendi evinize geçeceksiniz ama fazlada paralama kendini bebişine ve sana yazık annesi

Hayırlı olsun canım gerçekten tatlı yorgunluklar biz de bugün eş durumu tayinini istedik Allah nasip ederde tayinimiz çıkarsa biz de taşınıcaz ama ben ne kadar yorulursam yorulayım şikayetçi olmuycam

iyiyiz tatlım yaa hep aynı şeyler işte öle yemeğne eşim gelecek ne yapsam diye düşünyrm eşime lokanta gbiyim sana hzmet edyrm dyrum e adam halnden memnun bişey dedgi yok

ayy cnm benimde eşim iş yerine yemek götürmeye başladı bende aynı dertteyim hergün ne yapsam diye düşünüyorum.çokta yemek seçiyo valla.dünde dedimnki aşçı gibi oldum mutfaktan çıkamıyorum valla.kendime ayrı ona ayrı bütün bi öğleden sonra hatta gece mutfaktayım.

herkese günaydın,

günaydın cnmm

hoşgeldin tatlım.
eviniz tekrardan hayırlı olsun artık sizin üstünüze.ama sen yorma kandini fazla yazık cnm.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günayddııınnn cnnm

günaydınnnnnnnnnnnnn
bir uykucu dahamı geldi neee

yok kuşum bugün erken uyandım ya da uyandırıldım diyeyim eşimin arada iki dersi boşmuş 8 buçuk gibi aradı uyandırdı, hayır bide ahvaltıya geliyorum demedi 8 40 da evdeyim diyo bende uyandım kahvaltı hazırladım birlikte kahvaltı yaptık o gitti tekrar okula ben de duş falan aldım 12 gibi gidicem okula

ya tatlım bende o fedakarlığı yapmayı istiyodum ama hergün 1 saat yol geliyorum metrobüs filan çok zor oluyorr o yüzden yapamıycam sanırım 32 haftada evime geçicem

senin kötüymüş cnm 1 saat bitmez o yol benim 25 dk sürüyor sabahları eşim le geliyoruz arabayı biraz uzaga parkediyoruz sonra 20 dk kadar yürüyorum iş yerime aksamları da beni almaya geliyor

ohhh afiyet olsun tatlımmmm
ne güzel kahvaltınızıda yapmışsınız gerçi olan senin uykuya olmuş ama olsun sen ne zaman ayrılıcan izne

günayddııınnn cnnm

gunaydn empatik nasılsın

iyiyim canım kanal d'de doktorum programı var onu izliyorum davranış bozukluğundan bahsediyor ee şimdiden bilinçli olmak lazım değil mi çocuklarımızı eğitme için,
Ya çok moralim bozuldu sabah haberleri izledim aptal bir baba 6 aylık bebeği ağlıyor diye kafasına defalarca biberonla vurup öldürmüş çok kötü oldum

allahım dün gazetece okudum ben onu yaaa içim geçti resmen bacaklarını ısırmış bebğin allahın belası nasıl yapar yaaa

ay onu bende gordm ya bu babası olamaz dedim kens öldrme ya da bebkten kurtlma maksadyla yapmş adam ya yazıkkk bebişe ya

ayy cnm yaaaa ne insanlar var
izlemeyin böle şeyleri bence insanın psikolojisi bozuluyo.

ohhh afiyet olsun tatlımmmm
ne güzel kahvaltınızıda yapmışsınız gerçi olan senin uykuya olmuş ama olsun sen ne zaman ayrılıcan izne

aslında benim 32. haftam ara tatilin bitmesinden bir hafta sonra başlıyo ben hep şöyle düşünürdüm ara tatilinden sonra bir hafta rapor alırım sonrada iznimi kullanırım diyordum hiç ikinci dönem okula gitmem diyordum ama geçen gün yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum çalışabildiğin kadar çalış ben erkenden izin aldım psikolojim bozuldu zaman geçmek bitmedi üstelik evde kalırsan çok uyuyosun çok tembelleşiyorsun hareketsiz kalıyorsun falan dedi benim de kafam karıştı,normalde iznim 18 ocakta başlıyor ama bende çalışabilirsem şubatı tamamlayayım marttA İZİN ALAYIM DİYORUM

ayy cnm yaaaa ne insanlar var
izlemeyin böle şeyleri bence insanın psikolojisi bozuluyo.

ay onu bende gordm ya bu babası olamaz dedim kens öldrme ya da bebkten kurtlma maksadyla yapmş adam ya yazıkkk bebişe ya

allahım dün gazetece okudum ben onu yaaa içim geçti resmen bacaklarını ısırmış bebğin allahın belası nasıl yapar yaaa

Bende çok kötü oldum sonra dedim ki Allah'ım bizleri şaşırtma nasıl bir öfe oluyoki küçücük bebeğe kıyabiliyo korktum valla bir de şuna şaşırdım babası çocuğu döveren bebek ağlarken anne uyuyormuş yani o seste nasıl uyanmamış anne şaşıyorum bir de çocukta doğuştan bacaklarında mı ayalarında mı bir sorun varmış belki de kurtulmak istemişlerdşr cimcimenin dediği gibi

kızlar biz çıkıyoruz oğluşumla biraz uzanalım sabah erkenden kalkınca bu saatlerde uykumuz geliyo.
görüşürüz

okulla ev arası yakınmı bari gidip gelmen sıkıntı olmasın gerçi normal iznede ayrılsan şubatın sonunda ayrılcan dimi çünkü aramızda 1 hafta var doktor bana 1 mart ta yazcam raporunu ondan sonra evdesin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…