- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.541
İnşalllah kısslar hepimizin doğumları kolay ve sıkıntısız geçer
Peki kısslar epidural normal doğum hakkında ne düşünüyosunuz onunla ilgili de çok şey konuşuluyo işte felç kalma ihtimali sancı olmadığı için yeterli ıkınamama sonucunda beyin damarlarının zarar görmesi, yada yine anne sancısızlıktan yeterli zamanda ıkınamadığı için bebekte murluklar oluşması falan ben epidural doğum yapan bir arkadaşımla konuştum gerçekten çok iyi olduğunu hiçbir sorun yaşamadığını anlattı hem bebeğin o ilk anlarına daha güzel şahitlik ettiğini bebeğini hemen kucağına aldığını falan söyledi,
yaa evt epidural de arada düşünüyorum nasıl olur acaba die. işte deneyim sahibi olanlara sormak lazım.bi çoğu çok rahat olduğunu söylüo.bi kişide de epiduralden sonra bi tarafın uyuşup bi tarafının uyuşmadığını söylemişti. ağrıyı sadece ek tarafında çekmiş.ama sonuç olarak normal bi şekilde doğumu yapmış.. yaaa kızlar korkmayalım zaten şimdiden doğum şeklini düşünmek için erken belki fetusün duruşundan dolayı sezeryan yapmak zorunda kalcas vs vs. hele bi 8inci aya girelim de.annemin bi sözü var "kokrma kızım şimdiye kadar kimsenin çocuğu içinde kalmamış" diedeli kadın yaa ne gülmüştüm ona. ama işte bi şekilde doğacaklar hayırlısıyla inş
Kızlar mrb uzun zamandır yazamıorum ama takipteyim size çok kısa bişey sorucam yorumlarınızı bekliorum işyerinden girdiğim için çok vaktim olmuo eslem ismi nasıl anlamı kendini dine ve allaha adamış ve cennete açan son nur anlamında..
kızlar mrb uzun zamandır yazamıorum ama takipteyim size çok kısa bişey sorucam yorumlarınızı bekliorum işyerinden girdiğim için çok vaktim olmuo eslem ismi nasıl anlamı kendini dine ve allaha adamış ve cennete açan son nur anlamında..
yaa evt epidural de arada düşünüyorum nasıl olur acaba die. Işte deneyim sahibi olanlara sormak lazım.bi çoğu çok rahat olduğunu söylüo.bi kişide de epiduralden sonra bi tarafın uyuşup bi tarafının uyuşmadığını söylemişti. Ağrıyı sadece ek tarafında çekmiş.ama sonuç olarak normal bi şekilde doğumu yapmış.. Yaaa kızlar korkmayalım zaten şimdiden doğum şeklini düşünmek için erken belki fetusün duruşundan dolayı sezeryan yapmak zorunda kalcas vs vs. Hele bi 8inci aya girelim de.annemin bi sözü var "kokrma kızım şimdiye kadar kimsenin çocuğu içinde kalmamış" dieDeli kadın yaa ne gülmüştüm ona. Ama işte bi şekilde doğacaklar hayırlısıyla inş
Merhaba kızlarrrr,
Biz geldik oğluşumlaaaaaHerkes iyidir umarım,varmı öenmli gelişmeler?
cicibeb_cicianne annen gerçekten güzel söylemişHayırlısı neyse inşallah o şekilde doğum yaparız.
Biraz zaman geçsin normal -sezeryan belli olasun Allah izin verirse düşünürüz epidurallimi epiduralsiz mi diye.
evet tatlım ya banada şimdiden merdiven filan çıkmak bile işkence olmaya başladı nefes nefese kalıyorum sonunda 8 9 ayda ne oluruz allah bilir
esteem nerde ya göremedim bugün hiç
hoşgeldn canımmmm
Ben dayanamdım şimdiden sordum doktoruma epudralin yan etkileri varmıs dedim o da onlar çok eski anestizilerdi şimdikilker çok güvenilir biz hastalarımızn yüzde 99 una epudral uyguluyoruz ben 2 tane oldum cok da memnun kaldım dedi
saol canımmmmm çok özledim babişimi valla temmuzdan bu yana görmedim
evet tatlım birbuçuk ay kaldı gün sayıyorum bendeeee
kızlar nasılsınız biz dr dan geldik şükür iyi gidiyor 1227 gr olmuş minik cadım
Hastayız canım yaaa feci grip oldum.Her türlü şeyi deniyorum bakalım.Okulda da çok zor oluyor.
Senin de gözün aydın maş. artık 1 kiloyu geçiyoo minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?