2011 Nisan Anneleri

ama adam haklı galiba :)))) bizim triplerden adam bunalıyo bazen... zaten bacı kardeş yaşıyoruz evde üstüne birde trip... :)))))

hakikaten bizde çok gaddarız.Adamlar sırtlarında taşıyorlar bizi,bi kere off deseler, hayatı zindan ediyoruz.Söylediklerine bin pişman bırakıyoruz adamları.

hakikaten bizde çok gaddarız.Adamlar sırtlarında taşıyorlar bizi,bi kere off deseler, hayatı zindan ediyoruz.Söylediklerine bin pişman bırakıyoruz adamları.

ama şurada kaç ayımız kaldı... walla triplerimi tavan yapıcam ki.. doğumdan sonrası için şükretsin... nasıl olsa sonradan çekmicekler triplerimiz nazımızı... ben sonuna kadar kullanma taraftarıyım... doğum sonrası bizim pabuçler dama atılır çünkü..

eweeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hamileyiz duygusalızzz ne yapalım

sonuna kadar katılıyorum canım sana :))
destekçim çokkkk kaçılın kocalar döveriz sizi haaaaaaaaaaaaaaaa

ay birden bi üşüme geldi :26: gece boğazım ağrımıştı sıcak süt iyi gelir şimdi

anacım benimde burnum grip gibi kızarmış grip filan olmasaydım aradada hapşırıyom
şimdi ben babam gelcek diye kafalama rapor alcam ya doktordan kesin hasta olurum yani kesinnnnnnnnn ne zaman kafa raporu alsam böle oluyo

Canım sen niye üşüdün ki öyle o kadar abartılacak bi soğuk yok,dikkat et kendine ve ufoyu falan kapat belki o kadar sıcak açtığın için psikojik olarak üşüyorsundur.

bende aynı kanıya varıp abarttım diyerek ten ufoyu kapattım ama 2 dak sonra geri açtım demekki gerçekten üşüyomuşum

Bende hapşırıyorum geceden beri
Aynen bana da öyle oluyo
önümüzdeki hafta arkadaşlarla buluşma planımız var ben kesin yine hasta olurum

kızlaaaar 36.haftaya kadar beynimizin kullandığımız kısmının %5ini kullanmıyormuşuz 36 dan sonra normale dönüyormuş

Bende hapşırıyorum geceden beri
Aynen bana da öyle oluyo
önümüzdeki hafta arkadaşlarla buluşma planımız var ben kesin yine hasta olurum
aman hasta olmayalım kuşum yaaaaaaaaa
kızlaaaar 36.haftaya kadar beynimizin kullandığımız kısmının %5ini kullanmıyormuşuz 36 dan sonra normale dönüyormuş
aaaa ilk kez duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…