- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.801
ama adam haklı galiba :)))) bizim triplerden adam bunalıyo bazen... zaten bacı kardeş yaşıyoruz evde üstüne birde trip... :)))))
hakikaten bizde çok gaddarız.Adamlar sırtlarında taşıyorlar bizi,bi kere off deseler, hayatı zindan ediyoruz.Söylediklerine bin pişman bırakıyoruz adamları.
ama üşüyorummmmm :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
ama biz hamileyizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hakikaten bizde çok gaddarız.Adamlar sırtlarında taşıyorlar bizi,bi kere off deseler, hayatı zindan ediyoruz.Söylediklerine bin pişman bırakıyoruz adamları.
ozaman sıcak bişiler iyi gelicek
bende üşüdüm şimdisıcak süt içeyim bari
benden mi bulaştı kızzzzz üşüdüm üşüdüm dedim senidemi üşüttüm
eweeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hamileyiz duygusalızzz ne yapalım
eweeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hamileyiz duygusalızzz ne yapalım
destekçim çokkkk kaçılın kocalar döveriz sizi haaaaaaaaaaaaaaaa
sonuna kadar katılıyorum canım sana :))
anacım benimde burnum grip gibi kızarmış grip filan olmasaydım aradada hapşırıyom
ay birden bi üşüme geldi :26: gece boğazım ağrımıştı sıcak süt iyi gelir şimdi
Canım sen niye üşüdün ki öyle o kadar abartılacak bi soğuk yok,dikkat et kendine ve ufoyu falan kapat belki o kadar sıcak açtığın için psikojik olarak üşüyorsundur.
destekçim çokkkk kaçılın kocalar döveriz sizi haaaaaaaaaaaaaaaa
anacım benimde burnum grip gibi kızarmış grip filan olmasaydım aradada hapşırıyom
şimdi ben babam gelcek diye kafalama rapor alcam ya doktordan kesin hasta olurum yani kesinnnnnnnnn ne zaman kafa raporu alsam böle oluyo
aman hasta olmayalım kuşum yaaaaaaaaa
Bende hapşırıyorum geceden beri
Aynen bana da öyle oluyo
önümüzdeki hafta arkadaşlarla buluşma planımız var ben kesin yine hasta olurum
aaaa ilk kez duyuyorumkızlaaaar 36.haftaya kadar beynimizin kullandığımız kısmının %5ini kullanmıyormuşuz 36 dan sonra normale dönüyormuş
kızlaaaar 36.haftaya kadar beynimizin kullandığımız kısmının %5ini kullanmıyormuşuz 36 dan sonra normale dönüyormuş
aaaa ilk kez duyuyorum
kızlaaaar 36.haftaya kadar beynimizin kullandığımız kısmının %5ini kullanmıyormuşuz 36 dan sonra normale dönüyormuş
o ne demek kıs zaten beynimizin %5ini anca kullanıyoruz kıt kanaat onudamı kullanamıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?