2011 Nisan Anneleri

hoşbulduk canım...oğlumun adını yiğit ege düşünüyoruz sürekli değiştirdik son bulduğumuz bu bakalım...kızımın adı ayşim..senin tatlı kızının adı ne olacak ?

karyola ve şifonyeri aldık biz....tabi karyola paketinde duyruyor açmadık ama yine de çok erken davranmışız galiba

biz bebek bezini prima pampers aldık bakım ürününü de nıvea kampanyadaydı çantasıyla birlikte yağı şampuanı kremi sabunu falan 30TL..bezi pahalı almışız ama aslında indirimleri takip edip birer ikişer almak iyi oluyor

Canım karyola ve şifonyeri nerden alacaksın?
canım karabağlarda 2-3 yer belirlemiştik..Kısıkköy dediler, ama henüz oraya bakmadık, belki yarın ilk önce oraya bakacağız.. olmadı Karabağlarda belirlediğimiz yerlere tekrar bakıp,karar vericez, Aliş Bebe , My Kardeş Mobilya, B&D Mobilya.. Fiyatları birbirine yakındı, büyüyebilen Karyola (kenarında çekmeceli olan model) + Bağımsız Şifoniyer ikisi toplam 1.300 civarı..Mdf üzeri kurşunsuz boya..

hoşbulduk canım...oğlumun adını yiğit ege düşünüyoruz sürekli değiştirdik son bulduğumuz bu bakalım...kızımın adı ayşim..senin tatlı kızının adı ne olacak ?

Güzelmiş canım hem kızının ismi hem de müstakbel oğluşunun ismi Allah sağlıkla kucağına aldırsın İnşallah..
Benim Kızımın ismi Begüm olacak

Benimde ablam sağolsun 12 tane yapmış,renk renk oyalamış vakit buldukça.Havlusunun içine dikecek misin direk canım?

yok cnm dikmeyeceğim seyyar olacak ölçüsünü ayarlayamam diye dikmeyeceğim kuzenimin bebeğide nisan dogumlu yazın sıcakta sadece mermersahi ile kuruluyordu
annemde cok verdi ağız bezi kardeşimle benden kalmış hep oyalı oyalı sağolsun onalrda 15-16 tane falan biraz da ben yapıcam belki ter bezi olarakta kullanıırm diye

canım bende almadım bebek bezi ne alacağımızda bilmiyorum
prima aloe vera lı arkadaşalrımın bebeklerinde pişik ve alerji yapmıs aloe verasız alın dediler
kız bebeği olanalarda huggies den çok memnun

hoşgeldin tatlım

canım oda dopğru hiç düşünmedim o kısmını açıkçası

peki hangi deterjanla yıkayacağız cicilerini bebişlerimizin

sağol Begüm de çok güzel bir isim inşallah kaderleri de güzel olur

Ayça şekerim karabağlarda ben de gezdim ana cadde üzeri beyaz dı hep fiyatlarda 2000 di sen iii bulmusun 1300 e peki bu beyazlar kursunsuz boyamıymıs ben de dedşm ne acaba lake mi mobilyayı kendimiz yaptıracaz bu pazar abim bir arkadasını getirecek o yüzden bilgi edinmem lazım bu aksam yada yarın aksam da mutfak dolaplarımızı yapan mobilyacıya gidip fiyat alacaz hem de fikir almıs oluruz bakalım o ne onerecek

Ben de markette indirimde diye prima premium care yeni doğan aldım 2 paket arkdaşlarım onu önerdi.

canım sizde niveayı ucuza almışsınız 45 tl piyasa fiyatı

Ya ben bişi almadım çok mu yavaşdan alıyorum neee:26:

sizler ne tatlısınız öyle...şekerim yüksek çıktı moralim bozuktu ama sıcacık ve samimi mesajlarınız bana iyi geldi..

hosşgeldn canım benm şekri dertetme o kadr yedklerne biraz dkkat edersen halloluyor war burdada sekeri yuzksek çıkıp diyet yapan arkadaşlar..maaşallh da çok guzel gdyr bu arada nivea nın urunlerni çok ucuza almşssn ben netten baktım 45 50 civarydı hep...

canım kurşunsuz akrilik boya öneriyorlar.. Biz yatak & şifoniyeri Beyaz istediğimiz için bulmamız zor olmadı,hep beyaz var dediğin gibi
bebek eşyalarını koyacağımız odada bizim beyaz gardrobumuz var,orası bizim ütü,çamaşır, soyunma odasıydı.. O dolap kalacak ama diğer ıvır zıvırları(askılık,ütü masası vs.) kendi odama alacağım mecburen
takım alınca dolap çok tutuyor sanırım, dolap almayacağımız için daha rahatız

sizler ne tatlısınız öyle...şekerim yüksek çıktı moralim bozuktu ama sıcacık ve samimi mesajlarınız bana iyi geldi..

canım şekerin kaç çıktı?? Diet yaparak düşürebiliyorsun sıkma canını, dikkat edersin yemeklerine..
bak benim de kilo almam yasaklandı doktorum tarafından, ben de dikkat ediyorum yediklerime

hoşbulduk canım sağol...yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tatlı yemiyorum ne de olsa bebeklerimiz herşyden tatlı1,5 ay kadar önce aldık biz nivea setini kampanyadaydı buradan yetkililere çağrı yapalım tekrar bir kampanya yapsınlar

Kızlar bebek bezlerini çok stoklamayın... Hangisine alerji yapacağını bilemeyiz.. Sonra elimizde patlar... Ben her markadan aldım :)))) deneme yanılma yolu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…