- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.041
iyi akşamlar kızlar
bende bugün çok yoruldum
30 35 kişiyi ağırladım. cuma kuranı yaptım evimde.
yoruldum bayağı amaa....
bu arada mide yanması bndede var..
gaviscon içiyorsun anında kesiyor.
:26:ay geçmiş olsun dünüş..ailecek böyle sıkıntılı bi gün geçirmeniz biraz garip..nazarmı değdi ne..bide hamur işi..mayalı yağlı şeyler direk mide yakar..sağonlı vs.. rennie mi ne öyle bi ilaç verdi doktorum işte arada alıyorum...benimkisi kafası mideme bskı yaptığı için malum bize yer kalmıuoduBende bugünden beri kötüyüm az önce i$i yarim birakip eve geldim( mideme baski var yemek boruma yanma olusuyo..ne yesem gecmiyo,sabahtan beri öyle.basimda tutmuyo desteksiz hafiftende dönüyo.oglaninda bütün gün karni agridi.yedikleri gaz yapti sanirim cocuk gazi cikti da rahatladi.. koci$ i$ten geldi migreni tutmu$ oda yatiyo..ben ise gidince babasi ötü diye babannesi almis oglani isten dönüste eve alayim diye aradim cocuk bir parca corba yemis onuda istifra etmis oda uyuyo Allahtan atesi yok.kisacasi ailecek hasta olduk:92:+ = =:94:
bende aynı cnm baskıdan oluyomuş... bide cnm neden bebiş ters duruyodiyosun ki..bu zamanlarda herşekilde dura bilir bebek... yer değiştiriyo sürekli... 38. haftadan soına bile dönenler var... baş aşşağıya..yani doktoruma dedim oda bana bunları dedi..siz ters duruyo diyince yani kafası mideye baskı yapıyo ya sanki anormal miş gibi algılayıp endişe ediyorumbende de aynı sorun var gavskon iyi geldi biraz..benimde bebiş ters durduğu için mideye baskı yapıyormus oğluşun kafası zorluyor yani:))
hamur isi yemistim o mu yapti ki acaba
ay bizde verdik siparişi nasıl bekliyorum inan... oğluşumun kıyafetleri benim dolabımda gelsede yerleştirsem diyorum..selam kızlar nasıl gidiyor bakalım.geçengün sağlık ocağına gittim kontrole 2 kılo almışım 67 olmuşum.gecen ay 65te kalmıştım almamıştım ama artık alcaz heralde ama 7.aya göre iyi bence.kan oranın düşük benım bıraz kan yapıcı şeyler yemen lazım dediler.buarada çok heyecanlıyım kızlar bebeğimin mobilyaları ve portbebe takımı kargoyla yola çıkmış 2.3güne kadar gelicek.bir an önce gelsede odasını yerleştırsem diyorum.güzelce süslücem odasını kızımın.doğana kadar odasına bakıp avunurum yavrumun.bunlar ne güzel telaşlarmış yaaa.allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızın allah korusun:18:
oh maşallah cnm bende bu cuma başka yere gittim artık sırayla alıyolar malum zahmet olmasın daha die ama fark etmiyo benim için.. hep olsa sevinirim ben..hadi allah kabul etsin bacım..iyi akşamlar kızlar
bende bugün çok yoruldum
30 35 kişiyi ağırladım. cuma kuranı yaptım evimde.
yoruldum bayağı amaa....
bu arada mide yanması bndede var..
gaviscon içiyorsun anında kesiyor.
saolun kızlarr amiinnnnn allah kabul ettsnnn
artık ağırlaştığımı hissediyorum
hareketlerimde zorlanmalar başladııı
ayyy evet şaka maka günlerimizz az akldıı
azalıyorr yavaşş yavaaşş
doktorum herhangi bişey söylemedi amaa ben sezeryan istiyorum
cnm inş.döner..ya benimde dün arkadaşı msezaryan oldu mecburen,normali çok istiyordu hatta az önce yazdım..benimde ilk doğumum yani oğlum normal doğdu ve bundada hani ilki normal oldu diye normale odaklandım ama dr.kaan kocatepeyi dinledim herkeste %20 gibi bi sezaryan şansı var,kendinizi direk normale odaklamayın,çünkü normale odaklayıp sezaryan olmak zorunda kalanlar psikolojik olrak daha kötü oluyormuş..ama bende sezaryanden çok korkuyorum ve hiç istemiyorum,yanii hayati tehlike olursa mecbur olurum ama yinede düşündüğüm zamanlarda hemen aklımdan siliyorum..
70 gördüm deyince cnm aklıma geldi..bende oğluma 56 ile hamiş kalıp 70 ile doğurmuştum ve ömrümde ilk defa kendimi 70 kilo görmüştüm gerçekten garip geliyor insana..ama Allah bilir bunda kaç olucam? 70i görsem şaşmıcamda çünkü 61le hamiş kaldım ve sanırım 75e dogru ancak bitiririm:85:
[
yaaaaaaaaa kıslarrr bende 4 kilo aldım yazık değil mi bizenapalım ama ben ilkindede böyleyd,m,son aylarda coştum 14kğ ile tamamladım..bakalım bunda kaçla bitircem..cnm bebek küçük değil şükür birkaç gün önce 922 grdı ,dr normal dedi..ben oğlumuda 3kg doğurdum..
cnm çok çeşit var ama tabi birazda maddi duruma bağlı..ben e-bebekte görmüştüm..fiyatları biraz uçuk ama model açısından bak istersen..
Funnababy Perde - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
QUOTE=zeynep__05;17142287]cnm geçmiş olsun bende de kasık ağrısı vardı dr gittim muayene etti rahim yumuşaması var erken doğum riski var bir hafta wc harici bi yere gitmeden yataccaksın dedi ssağolsun annem geldi yattım bi de nidilat diye bi ilaç verdi. yattım şimdide az bi yürüsem ağrı yapıyo tam geçmiş değil dr dikkat edeceksin diyor. Allahtan çalışmıyorum yatıyorum ne yapalım aman tek sorunumuz bu olsun da yatarız artık bebişlerimiz için :) nasl olsa sonra uyutmayacaklar bizi :)
ilk bebişmiydi cnm senin..... Neden sezeryan normal olma gibi bi seçeneğin varsa eğer...
evet cnm ilk hamileliğim bnm.
Normal doğumdan çok korkuyorum
o yuzden sezeryanı tercih ediyorum.
:26:ay geçmiş olsun dünüş..ailecek böyle sıkıntılı bi gün geçirmeniz biraz garip..nazarmı değdi ne..bide hamur işi..mayalı yağlı şeyler direk mide yakar..sağonlı vs.. rennie mi ne öyle bi ilaç verdi doktorum işte arada alıyorum...benimkisi kafası mideme bskı yaptığı için malum bize yer kalmıuoduoda rahatsız ediyodu beni..
bende aynı cnm baskıdan oluyomuş... bide cnm neden bebiş ters duruyodiyosun ki..bu zamanlarda herşekilde dura bilir bebek... yer değiştiriyo sürekli... 38. haftadan soına bile dönenler var... baş aşşağıya..yani doktoruma dedim oda bana bunları dedi..siz ters duruyo diyince yani kafası mideye baskı yapıyo ya sanki anormal miş gibi algılayıp endişe ediyorum
yessss o yapmıştır cnm..
ay bizde verdik siparişi nasıl bekliyorum inan... oğluşumun kıyafetleri benim dolabımda gelsede yerleştirsem diyorum..
oh maşallah cnm bende bu cuma başka yere gittim artık sırayla alıyolar malum zahmet olmasın daha die ama fark etmiyo benim için.. hep olsa sevinirim ben..hadi allah kabul etsin bacım..
:26: Cnm ya..epidural yaptır ve normal doğur..sonuçta sezeryanda bile anestezi değilde epiduralle yaptıran var..hani daha az hissetmek için...bide bakmışsın çok kolay olmuş doğumun..kim korkuttu seni bu kadar cnm ya..sezeryandada neler çekenler ya sonuçta kader kısmet işi...ve okuduğum bi kitapda sezeryanla doğum yapan kişilerin.. Annelik duyguları normal yapana göre daha az hissediyomuş..bebek kaybolsa ve ardan 20 yıl geçse arasından kendi evladını seçemezmiş..ama normal doğum yapan kişi seçermiş...sebebi..doğum esnasında o sancı ile vucut prolaktin hormonu salgılıyo bu korku ve endişe hormunu bebeğine karşı olan hissin verdiği duygu tavan yapıyomuş bu hormon..ve bebiş doğunca o anda hani ilk ağlaması ve senin kucağına vermeleriyle en büyük sevinci yaşıyomuşsun böylelikle bebekle anne arsında oluşan en büyük bağ başlangıc noktası orası oluyomuş..şuanda okuduğum kitapda yazıyodu bu..o yüzden bebek cırladığında hemen hop anne kucağına atarlarmış... Bu okuduğum cnm..
günaydın mesaa
Markafonide uçan balon bebek uyku seti indirimi var..48,90 tl fiyatı ama
kalitesi konusunda hiçbir fikrim yok..fiyatı çok iyi aslında..
Nasıl ki acabaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?