2011 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlar
bende bugün çok yoruldum
30 35 kişiyi ağırladım. cuma kuranı yaptım evimde.
yoruldum bayağı amaa....

bu arada mide yanması bndede var..
gaviscon içiyorsun anında kesiyor.

iyi akşamlar kızlar
bende bugün çok yoruldum
yoruldum bayağı amaa....

Sanada iyi akşamlar,
Allah kabul etsin..Anladığım kadarıyla mide sorunu herkeste var. Bende kendimde mi sorun var diye düşünüyordum ama bu kadar kişi aynı anda olunca demekki bu zamanlarda normal seyler bunlar. yediklerimize dikkat etmek gerek.

:26:ay geçmiş olsun dünüş..ailecek böyle sıkıntılı bi gün geçirmeniz biraz garip..nazarmı değdi ne..bide hamur işi..mayalı yağlı şeyler direk mide yakar..sağonlı vs.. rennie mi ne öyle bi ilaç verdi doktorum işte arada alıyorum...benimkisi kafası mideme bskı yaptığı için malum bize yer kalmıuodu oda rahatsız ediyodu beni..
bende de aynı sorun var gavskon iyi geldi biraz..benimde bebiş ters durduğu için mideye baskı yapıyormus oğluşun kafası zorluyor yani:))
bende aynı cnm baskıdan oluyomuş... bide cnm neden bebiş ters duruyodiyosun ki..bu zamanlarda herşekilde dura bilir bebek... yer değiştiriyo sürekli... 38. haftadan soına bile dönenler var... baş aşşağıya..yani doktoruma dedim oda bana bunları dedi..siz ters duruyo diyince yani kafası mideye baskı yapıyo ya sanki anormal miş gibi algılayıp endişe ediyorum
hamur isi yemistim o mu yapti ki acaba
yessss o yapmıştır cnm..
ay bizde verdik siparişi nasıl bekliyorum inan... oğluşumun kıyafetleri benim dolabımda gelsede yerleştirsem diyorum..
iyi akşamlar kızlar
bende bugün çok yoruldum
yoruldum bayağı amaa....

oh maşallah cnm bende bu cuma başka yere gittim artık sırayla alıyolar malum zahmet olmasın daha die ama fark etmiyo benim için.. hep olsa sevinirim ben..hadi allah kabul etsin bacım..

cnm geçmiş olsun..ya dikkatimi çekti bendede kasık ağrısı vardı hatta hala varda ..dr baktı bişey bulamadı,yat dinlen dedi..serum yazmıştı ama ben sonradan taktırmaktan vazgeçtim.. rahim yumuşaması var demişsin..onu nasıl anlıyor doktor acaba? çok şükür bana öyle bişey demedi de merak ettim..[/QUOTE]

cnm benim dr vajinal muayeene yaptı onda söyledi rahim yumuşaması var diye.ayrıca idrar yolu iltahabıda çıktıiki kutu antibiyotik kullandım. bakalım 22 sinde kontrolüm var ne diyecek.

evet cnm ilk hamileliğim bnm.
Normal doğumdan çok korkuyorum
o yuzden sezeryanı tercih ediyorum.

:26: Cnm ya..epidural yaptır ve normal doğur..sonuçta sezeryanda bile anestezi değilde epiduralle yaptıran var..hani daha az hissetmek için...bide bakmışsın çok kolay olmuş doğumun..kim korkuttu seni bu kadar cnm ya..sezeryandada neler çekenler ya sonuçta kader kısmet işi...ve okuduğum bi kitapda sezeryanla doğum yapan kişilerin.. Annelik duyguları normal yapana göre daha az hissediyomuş..bebek kaybolsa ve ardan 20 yıl geçse arasından kendi evladını seçemezmiş..ama normal doğum yapan kişi seçermiş...sebebi..doğum esnasında o sancı ile vucut prolaktin hormonu salgılıyo bu korku ve endişe hormunu bebeğine karşı olan hissin verdiği duygu tavan yapıyomuş bu hormon..ve bebiş doğunca o anda hani ilk ağlaması ve senin kucağına vermeleriyle en büyük sevinci yaşıyomuşsun böylelikle bebekle anne arsında oluşan en büyük bağ başlangıc noktası orası oluyomuş..şuanda okuduğum kitapda yazıyodu bu..o yüzden bebek cırladığında hemen hop anne kucağına atarlarmış... Bu okuduğum cnm..

Bunu yazdığımda bişey aklıma geldişimdi..okuduğum kitapda gerçekten bu yazıyo ve bilim adamlarının gözlemledikleri üstüne yazılan tezler bunlar...

8 aylık kızı olan arkadaşım şunları demişti bana... Ayşesu doğduğunda kucağıma attılar..şöyle bi yüzüne baktım bu bebek benim bebeğimmi die:26: Bi anda onu sahiplenemedim..2 ay geçti yeni yeni..ona baktıkça banada benzeyen pek bi yanı olmadığı için..( tıp demiş babası).... Arkadaşımda epiduralle doğum yaptı..suni sancı vermelerine rağmen kolay bi doğum gerçekleştirdi...

Acaba onun bahsettiği bu durum doğum şekliyle alakası varmıydı:26: Ay kafam karıştı... Ben öyle yada böyle rabbim izin verirde..sbırda versin dayanma gücüde...hissede hissede doğuracapım..hiç bilmediğim bi hissi başkalarından duyarak... Ona istinaden hareket etmek istemiyorum... çünkü doğum gibi herkesin olaylar bakış tarzı farklı..herkes aynı şeyleri yaşar kimi zaman ama hissettikleri..çektiği acılar birbirinden farklıdır...ölçüm ve seçimlerim hiç bir zaman başkalarının tecrübesi doğrultusunda olmamalı..... Benim düşüncem..

sagol dünüs kafami tutamiyodum diye erken yattim sabaha kadar uyurum diye nerdeeeee bir uyandim midem yaniyo felaket kücük dilime kadar dayanamadim attim dogru wc ye kendimi resmen kanli safra kustum midemdeki o salginin cogu ciktida simdi biraz rahatladi yanma azaldi..saate baktim 2,30 henüz sadece oysaki 12 de yatmistim ne kadarda az uyuyabilmisim.sabah olsa da dogru doktora anlamadigim sivinin tamamen kanli olmasi neden bakalim, ne diycek.sabahta olmaz simdi ( kafamda durmuyo elimle destekle tutuyorum ne olduysa bana.

Son düzenleme:
günaydın mesaa

markafonide uçan balon bebek uyku seti indirimi var..48,90 tl fiyatı ama
kalitesi konusunda hiçbir fikrim yok..fiyatı çok iyi aslında..
nasıl ki acabaa :44:

Günaydın herkese.... Canım ya bunları yazman iyi olmamış bence. Mecburiyetten sezeryan olmak zorunda olacak kişiler var.Mesela bunlardan biri de ben Son anda normal doğuma gidipte sezeryana alınanlar da oluyor, birkaç arkadaşımın başına geldi.Yani hayatta ne olacağı belli olmuyor, biraz kısmet.Ama sen bunları yazınca insan kötü hissediyor.Bence böyle değerlendirmemek lazım.Normal doğum yapanlar tam annelik hisseder, sezeryan doğum yapanlar bunu tam hissedemez gibi...Sonuçta herkes 9 ay karnında taşıyor, hamilelik sürecindeki sıkıntıları herkes yaşıyor.Sonra bebişler doğacak, bütün anneler bebişlerine emek verecek, gecelerce belki uykusuz kalacak.İşte zaten annelik bu demek.Emek demek...Sadece bir doğumla değerlendirmeyelim. Elbette herşeyin normali doğalı iyidir ama bazen mecburiyetler vardır. Belki bunu okuyunca benim gibi üzülen arkadaşlar vardır diye yazdım canım, seni de kırmadım inşallah.

günaydın mesaa

Markafonide uçan balon bebek uyku seti indirimi var..48,90 tl fiyatı ama
kalitesi konusunda hiçbir fikrim yok..fiyatı çok iyi aslında..
Nasıl ki acabaa :44:

fiyatı iyiymiş cnm inşallah kalitesi de iyidir ben de ikea ya bakmayı düşünüyorum uyku setini ,,,bu sabah park yatak ve puset için bir bebek mağazasına kaparo bıraktım kredi kartının 10 gün sonra hesap kesimi var onu bekliyoruz ,,,3 tane park yatak daha varmış depolarında ama ben heyecan yaptım ya satılırsa diye eşim saçmalama 10 günde 3 ü birden satılmaz dedi ama belli olmaz ,,,park yatağın resmini geçenlerde paylaşmıstım puseti de mor renk aldım

gunaydın kızlar nasılsınz bzde acıktık abbamzn kaklkmasnı beklyrz bugun şöle çıkıp doya doya gezmek istyrm szler neler yapacaksnz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…