- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.061
sarissaaaaaaaaaaaaaaa tatlım gormcen ne yaptı merak ettm bendee :92::92:
Günaydın kızlar...
Bizim bebek hala doğamadı :18:
Akşama kadar da suni sancı verip bekleyecekler, olmazsa son çare sezaryen artık.
günaydın kızlar...
Bizim bebek hala doğamadı :18:
Akşama kadar da suni sancı verip bekleyecekler, olmazsa son çare sezaryen artık.
ayy kıyamam cnm allah yardım etsin inşallah
sende epidural yaptır ben öyle düşünüyorum
günaydın hanımlar...
nasılsınız? biz iyiyiz kızımla uyandık kahvaltımızı yaptık. hava çok güzel dışarı çıkcaz biraz kızımla...Sizler neler yapıyorsunuz ???
Sarissa canım Allah kurtarsın görümceni ne diyim sağlıkla gelsinde...
sarissa Allah yardımcısı olsun umarım ağrısız bir avazda doğursun Allah kurtarsın:26:
Yan yatma yastığı almayı düşünüyor musunuz kızlar?
Markafoni de uaçan balonun satışı var.
Yastık 12 lira.
Yanlış hatırlamıyorsam Esra 20 ye almıştı.
Tabii markasını bilmiyorum.
Evet, bana da uygun geldi.Ben almayı düşünüyorum yeni doğum yapan arkadaşlarımın hepsi önerdi çok kullanışlı dediler. 12 lirada bayaa uygunmuş canım.
Kızlar bu hafta sonu 2 tane mobilyacıdan fiyat alacam bebek odası için renge karar verdim beyaz olacak ama model e tam karar veremedim günlerdir nette bakıyorum yok tam olarak bebeksi değilde biraz cocuk odası ya da genc odası tarzı düşünüyorum beşik ve aksesuralar yeteri kadar cıvıl cıcvıl olacak çunku hem de buyuyunce de sırıtmasın mobilyası ... 3 kapılı dolap şifonyer komidin bir de duvar a raf istiyorum yatağı park yatak olacak dolabı nasıl olsa acaba ayna lı mı aynasız mı güzel modeller görürseniz paylaşırmısınz
Kızlar bu hafta sonu 2 tane mobilyacıdan fiyat alacam bebek odası için renge karar verdim beyaz olacak ama model e tam karar veremedim günlerdir nette bakıyorum yok tam olarak bebeksi değilde biraz cocuk odası ya da genc odası tarzı düşünüyorum beşik ve aksesuralar yeteri kadar cıvıl cıcvıl olacak çunku hem de buyuyunce de sırıtmasın mobilyası ... 3 kapılı dolap şifonyer komidin bir de duvar a raf istiyorum yatağı park yatak olacak dolabı nasıl olsa acaba ayna lı mı aynasız mı güzel modeller görürseniz paylaşırmısınz
yux bebek çocuk genç odaları aksesuar | dünya genç odası | mobilya mekan yaşam portalı | turkmobilya.com
canım ben bu modelin bebek yataklı olanı da varmış onu beğendim gri yerlerini istediğin renk yapabiliyorsun yeşil, turuncu çok şirin olur diye düşünüyorum. Açık raflı olanları ben pek tercih etmiyorum.sen yaptıracaksın heralde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?