- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.021
bende de aynı sorun var gavskon iyi geldi biraz..benimde bebiş ters durduğu için mideye baskı yapıyormus oğluşun kafası zorluyor yani:))
evi ben cok severim zaten eşimede zorla sevdirdim tutabildiğim kadar evde tutuyorum onudaönceden bende giderdim onunla proğram olduğunda eşim müzisyen bu arada proğram diyince:))tabi bu halde gidemiyorum artık
bende o program ne anlamamştm şimdi anladımay boşwer gtme uzat ayaklrnı yat
canim benimkinin kafasi yukarda olsa onuda anliycam da kafasida asagida .artik ne yapiyosa..
artık hiç gidemycem ama bebişte geliyor..ara sıra kontrol etmek lazım hayatım sahipsiz sanmasınlar kocamı
bilmiyorumki canım bebişlerin ne yaptığını bilsekbenim reflüm vardı önceden zaten tedavi olduktan sonra gecmişti hamilelik yineden tetikledi..sabahları cok zor oluyor özellikle:18:
sut ii gelyr mu tatlım onu densen
neyse kızlar ben ckyrm mutfagı falan toplayacm öpyrm hepnzii
süt cok iyi geliyor canım özellikle soğuk süt ama gecici bir süre etkisi cok cabuk geciyor..yedklerimize cok dikkat etmemiz lazım hamur işi öldürüyor beni özellikle mayalı olanlar 2 gün kendime gelemiyorum:18:
hamur isi yemistim o mu yapti ki acaba
Mrb kızlar napıyosunuz bakalım??
canım kesinlikle o yapmıstır ben mahvoluyorum hamur işi yiyince:18:hiçte dayanamam görünce
herkes mide yanmasından şikayetci canım sebeplerini arıyoruzsen nasılısn?
Aynen canım ya kursağım yanıyor daha çok.Zor dönemlere girmeye başlıyoruz yavaş yavaş sanırım.
selam kızlar nasıl gidiyor bakalım.geçengün sağlık ocağına gittim kontrole 2 kılo almışım 67 olmuşum.gecen ay 65te kalmıştım almamıştım ama artık alcaz heralde ama 7.aya göre iyi bence.kan oranın düşük benım bıraz kan yapıcı şeyler yemen lazım dediler.buarada çok heyecanlıyım kızlar bebeğimin mobilyaları ve portbebe takımı kargoyla yola çıkmış 2.3güne kadar gelicek.bir an önce gelsede odasını yerleştırsem diyorum.güzelce süslücem odasını kızımın.doğana kadar odasına bakıp avunurum yavrumun.bunlar ne güzel telaşlarmış yaaa.allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızın allah korusun:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?