2011 Nisan Anneleri

Boğazımı yumuşatır diye içiyorum canım,inşallah vardır faydası:26:gece yatmadan minoset içer öyle yatarım canım inşallah faydasını görürrüm çok sağol

Geçmiş olsun canım sanada inşallah gelmez bi daha hastalık.İnşallah antibiyotiğe gerek kalmaz,normalde hasta olunca bende çok kötü oluyorum bünyem çok zayıf o yüzden korkuyorum.Ihlamura başlıcam sağol canım,Pekmezle karabiberi ilk defa duydum umarım bende işe yarar

Günaydın canım güle güle kullansın prensesin

Günaydın şekerlerrrr

Günaydın canım

günaydın kızlar.
Herkes iyidir umarım.
Kızım sanki dünden beri fazla hareket etmiyor gibi :18:
Sabahtan beri hala tık yok.
Burda dönem dönem herkes aynı şeyi yazdığı için kendimi rahatlatıyorum ama insan yine de korkuyor.

Günaydınnn kızlarrrr,
Soğuk algınlığına yakalananlar nası atlattı bu dönemi,ben hastayım

Valla ilaçsız zor geçiyor canım.
Benim hala geceleri burnum tıkanıyor.
Üç hafta oldu hhala geçmedi.
İnşallah sen çabuk atlatırsın.

Günaydın canım merak etme iyidir prenses.
İnşallah ilaçsız atlatabilirim canım,sağol iyi dileklerin için

merhaba cnm ben park yatağımızı bebefix den aldım. kısa zaman içinde geldi ve hiçbir sorun yaşamadım...ürün aynı gördüğüm gibiydi. Hangi park yatağı almıştın tatlım?

aaa süper çok sevindim güle güle kullan canım darısı bize inşallah ben stork garden ı aldım cnm biraz önce arayıp görüştüm siparişimi bulamadılar ilk başka nasıl korktum anlatamam sonrasında buldular dün banka hesabına havaleyle geçtim parayı bakalım muhasebecimiz onaylarsa bugün kargoya vercez sizide bilgilendiririz dediler inşallah bende senin gibi sorun yaşamadan kavuşurum oğluşumun parkyatağına bu arada sen hangisinden aldın cnm

Anladım canım iyi o zaman ben de birkaç parça ufak bişeyler alayım bari..Çıtçıtlı badi falan

Gözün aydın canım bebişin büyüyo maşBoşver kiloları takma nasıl olsa doğumdan sonra verirsin ben de arada sinir oluyorum ama bebişlerin sağlığı herşeyden önemli

Günaydınnn kızlarrrr,
Soğuk algınlığına yakalananlar nası atlattı bu dönemi,ben hastayım
Ahh ahhh daha atlatamadım ki.Doktorum antibiyotik kullanmama izin vermedi.Kullansan da kullanmasan da 1 haftada anca geçer dedi.Sürünüyorum hala...

Canım sana da geçmiş olsun.Ben de haftasonu dinleniyordum ama malum bugün okula geldim.Çok yormadan artık şu haftayı da bi atlatsam

inş cnm sende sorunsuz birşekilde kavuşursun oğlunun yatağına. bende jenny aldım park yatağını birde suyku seti ve viskoleks yatağınıda bebefix den aldım. gelince hemen kurduk o kadar güzel oluyor ki odanın önünden geçerken bile insanın içi bir hoş oluyor. inş sağsalim kucapımıza alırız. allahım bebişlerimize o yataklarda yatmayı nasip eder...

O kadar demir ilacı içiyoruz,vitamin alıyoruz ,süt içiyoruz nasıl hasta oluyoruz anlamıyorum.İnşallah sende bir an önce eski sağlığına kavuşursun canım geçmiş olsun sana da.

O kadar demir ilacı içiyoruz,vitamin alıyoruz ,süt içiyoruz nasıl hasta oluyoruz anlamıyorum.İnşallah sende bir an önce eski sağlığına kavuşursun canım geçmiş olsun sana da.

Sağol canım gerçekten söylediğin gibi yaaa aman ne bileyim bünyeler daha mı bir hassas oluyor artık.Bu 2. rahatsızlığım benim bi de bu.Bi de ilk 3 ayımda fena üşütmüştüm

Son düzenleme:

Aldığın yatak çok güzel canım.
Sen bir eve gelince incele de ben de düşünebilirim.

ayyy ne güzel ya nekadar heyecanlı hazırlıklar koşuşturmalar bunlar böyle.Bizde dün eşimle konuştukta bebişin yatağı gelince artık iyicene heyecan sarcak diyor bide biz yatakodasına kurcaz park yatağını her daim gözümüzün önünde olacak yani inşallah hayırlsıyla oğluşun önce park yatağı sonra da kendisi gelirde hayatımıza renk katar.Senine ilk çocuğunmu cnm sanırım ilk çocuklarda heyecan bi başka oluyorda ondan sordum:)

balkupu mesa Sarissa fguney esteem eska

ünaydın tatlı annecikler nasılsınız ben çok üşüyorum okul buz gibi hizmetli yok kalöriferler yanmıyokat kat giydim ama neyseki bebeğim sıcacık yerinde,
haftasonu yoğundum ara ara girdim bebeğimin cicilerini koydum biraz da okuyup çıktım siz neler yapıyosunuz bakalım

günaydın tatlım iyiyiz şükür topikde bir yaramazlık yok

Aldığın yatak çok güzel canım.
Sen bir eve gelince incele de ben de düşünebilirim.

teşekkür ederim cnm inşallah en kısa zamanda elimize ulaşır biz çok araştırdık çok gezdik çok inceledik aslında çok güzel modeller var ama eşim nedense tenteli olcak oğlumun yüzüne ışık gelmesini engelleyecek diye tutturdu ne alakaysa artık:) sonrasıda babymax ve stork garden arasında kaldık.Ama bu modelin komple kılıfının çıkması yan tarafında istenildiğinde file olan kısmı örtmek için perde bulunması kumaş kalitesi bu modeli almamıza sebep oldu inşallah anlatıldığı gibi çıkarda rahat ettirir hem bizi hemde bebişimizi.Elime ulaşır ulaşmaz fikrimi yazcam nettende araştırdığım kadarıyla genel olarak olumlu yorumlar var ama yinede insan kendi gözüyle görmeden kullanmadan bişey diyemiyor.Bu arada eşimin araştırmalarına göre ilk park yatağı üreten firma stork muş netten yazısını bulup çıkartmış getirdi gerçektende öyle yazıyor ama tabii gerçeklik payını bilemiyorum...

KIZLAR DÜN ABİM Bİ ARKADAŞINI GETİRDİ MOBİLYACI ÖLÇÜ ALDI HEM FORTMANTO YAPTIRIYORUZ HEM DE BEBEK ODASI DAHA ÖNCEDEN COK BAKTIM AMA ÇOK ÇOK İÇİME SİNEN BİR TAKIM BULAMADIM

Elma Kız Bebek Odası

SİZCE BU NASIL VE BU TARZ BEYAZ VE SADE BİR MODEL ARIYORUM

günaydın cnm aman dikkat ette üşütme bu arada bebişinin cicilerine baktım hepsi birbirinden şeker maşallah inşallah bebişin sağlıcakla giyer bütün aldıklarınızı

Hoş geldin canım.
Aman dikkat et üşütme, uzun süre geçmiyor sonra.
Canım bu yatağı yakından inceleme imkanınız oldu mu sizin, yoksa netten mi araştırdınız?

Gayet güzel görünüyor canım.
Bu kadar parçası olacak mı senin yaptırdığının da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…