2011 Nisan Anneleri

peynir-kaşar-yumurta-süt-ceviz..gün içinde vazgeçemediklerim...bunları iyiynce vicdanım rahat oluyo... harici yediklerim illaki besin alabildiklerim..meyve tüketmeye çalışıyorum..eskisi gibi öyle çok fazla yemiyorum ama yeteri kadar tüketiyorum die düşünüyorum.. kahvaltı hariç akşam karnım acıkıyo bazen ekmek arası beyazpeynir falan çok hoşuma gidiyo sallama çayla

Hoş geldin canım.
Biz iyiyiz çok şükür.

Maşallah ne kadar azimlisin.
Ben de fırsat bu fırsat diyip yiyebildiğim kadar yiyorum

hoşgeldin cnm.
biz iyiyiz oğluşumla ya senle miniğin nasılsınız?
Hoşbulduk canımmm
Biz de kızımla iyiyiz

hoşbulduk canımm hacklemesinler siteyi yaaa. ben çok sefiyorum Nisan anneleriniiii

cnm benim günde 10 dilim buğday ekmeğim var ama hepsini yemiyorum.1 öğünümde 6-8 kaşık sebze var diğerinde 4 köfte kadar et tavuk yada balıkm var bunların yanında sınırsız salata ve 1 bardak kadar yoğut var.öğünlerimi eksizsiz yiyorum.bazen çatlıcak gibide oluyorum ekmek yemesem bile.ama benim meyvem sınırlı.günde 4 tane orta boy meyve yeme hakkım var.onların yanındada süt içiyorum şekerimi dengelesin diye.çünkü meyve tatlı yerine geçiyo ve kiloda yapıyo.4 meyveyi bile bi anda yiyemiyorum ben 4 öğüne bölüyorum.hatta bazen sadece 2 ara öğünümde 1 er tane yiyorum.magnezyum bende içiyorum ama kilo yaptığnı kimseden duymadım cnm.meyveyi azaltmayı dene derim bide tatlı pilav makarna yiyosan onlarda çok etkiliyo biliyosun.
yaptığın sporda yeterlidir sanırım.bende günde 3 kere çıkmaktan sıkıldığım için evde yürüyorum bazen.ama 5-10 dk değil en az 20 dk.yemek yedikten sonra yapıyorumki yürüyüşü yediklerim banna değil oğluşuma yarasın diye.

Hoş geldin canım.
Biz iyiyiz çok şükür.

Maşallah ne kadar azimlisin.
Ben de fırsat bu fırsat diyip yiyebildiğim kadar yiyorum

hoşbulduk canımm
sarissacım sen bebek kıyafetlerini yıkamak için ne marka sabun düşünüyorsun? ben almadım daha.. Hacışakir daha güven verici gibi.:26:

maşallah canım, çok güzel, dengeli bir sistem olmuşşş..

kızlar çok şükür şeker yüklemem 104 çıktı sorun yok yani.ama bence okadarda kötü değilmiş glikoz içmek tabi baydı benide bıde açlık olunca halıyle üstüne bişi yiyesın gelıo ama kötü olmadım.bebeğimin sünger yatağıda geldi dolabını şifonyerını kurmuştuk birtek beşiği kaldı onuda kuralım buhafta size odamızın resmini çekicem kızlar.öpüldünüzzz :76:

Kızlar bu arada benim dişler sinyal vermeye başladı.Bugünden beri çok ağrıyor.Kalsiyum eksikliği kendini göstermeye başladı.Dişlerim konusunda da çok hassasımdır, çok dikkat etmem lazım.Aman siz de dikkat edin.

canım geçtiğimiz 3 gün boyunca benim de diş etim çekildi, hissettim hassaslaştığını..
Bugün iyi gibi, buaralar daha fazla süt içiyorum bilmiorum hemen etkisi oldu mu onun..
Ama ben de korkuyorum diş çürümesinden, ağrısından filan :26:
inşallah sorunsuz atlatırız..

oh gözün aydın cnm.... bu son sınavdı..inş bundan sonra güzel güzel geçer hamişlik..bebişler büyür kocaman olur..odanı sabırsızlıkla bekliyoruz cnm...ay bizimde gelse keşke
cnm benimde bu sabah azıcık dişler sızladı... ayyy:26: sabretsin bebişler ya..biz onlara kalsiyum karşılarız...dişerimizden ne istiyo bu minikler

hadi gözünaydın cnm çok sevindim valla.

kızlar dün milupa dan paket gelmiş çok olmuştu numune isteyeli umudumuzu kesmiştik gelmez diye ama geldi dün

Selam nisan anneleri, aranızda olmak ne güzel
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız, çok heyecanlıyım yaa!!
Kafam da çok karışık, henüz alışveriş yapmadım size de danışayım; nasıl bi beşik almalıyım sizce ? Büyüyen beşik mi olsun, ebatları nasıl olsun, bu konuda dikkate alınacak ilk hususlar neler, fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar..

hoş geldin tatlım ben park yatak aldım evin içinde rahat rahat gezsin diye yeri sabit olacak dersen büyüyen yatak al bence

cnm artık alış verişini yap geç kalmadan ağırlaştıkça alış verişte zor olmaya başlıyor gerçekten. beşik konusuna gelince bizler çoğunluk park yatak almayı düşünüyoruz. kimileride aldı çoktan. hem işin bitince çantasına koy kaldır bana çok cazip geliyor park yatak. beşik konusunda bii fikrim yok malesef.

hoşgeldin cnm
bizim başka bi odamız olmadığı için park yatak aldık.bizim odamızda durucak.sen oda yapıcakmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…