- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.521
Hoş geldin canım.bugün ne kadar uzun sürdü sitede tadilat
kaç saat giremedim buraya...
Nasılsınız güzel anneler :92: :92: :92:
yeni cicileri ekleyen anneler, bayıldım hepsine.. İnşallah aldıklarımızı güzel günlerde giyer bebeklerimiz..
ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum onun haricinde herşeyden yiyorum ama tıka basa doldurmuyorum mide mi aksamları da yoğurt ve salata ağırlıklı yiyorum yürüyüş ise sadece sabah işe gelirken 20 dk yapabiliyorum sürekli oturararak çalışıyorum diye iş yerinde egzersiz e başladım 2 gündür işlerim hafif bizim katta da kimse olmayınca odada yürüdüm bacak kaldırma egzersizi yaptım bir saat kadar evde de çok hareketliyim aslında ev işi yemek çamasır bazen hiç oturamadğm oluyo hala bana neyin yaradıgını çözemedim kalsiyum mu magnezyum mu yoksa meyveler mi ben hiç meyve yemezdim şimdi elimden düşmüyor
Hoşbulduk canımmmhoşgeldin cnm.
biz iyiyiz oğluşumla ya senle miniğin nasılsınız?
hoşgeldin cnm..evet baya sürmüş tadilat..esasında bunun aslı tadilat değil..sita yönetimiyle görüşmüştüm bi ara... forumu hacklemeye çalışıyolarççel koymaya çalışıyolar yani..malum talep fala bi forum olduğu için... onunla uğraşıyolar..ciddi ciddi sıkıntılı bi durummuş yani..
ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum onun haricinde herşeyden yiyorum ama tıka basa doldurmuyorum mide mi aksamları da yoğurt ve salata ağırlıklı yiyorum yürüyüş ise sadece sabah işe gelirken 20 dk yapabiliyorum sürekli oturararak çalışıyorum diye iş yerinde egzersiz e başladım 2 gündür işlerim hafif bizim katta da kimse olmayınca odada yürüdüm bacak kaldırma egzersizi yaptım bir saat kadar evde de çok hareketliyim aslında ev işi yemek çamasır bazen hiç oturamadğm oluyo hala bana neyin yaradıgını çözemedim kalsiyum mu magnezyum mu yoksa meyveler mi ben hiç meyve yemezdim şimdi elimden düşmüyor
Hoş geldin canım.
Biz iyiyiz çok şükür.
Maşallah ne kadar azimlisin.
Ben de fırsat bu fırsat diyip yiyebildiğim kadar yiyorum
Hoşbulduk canımmm
Biz de kızımla iyiyiz
hoşbulduk canımmhacklemesinler siteyi yaaa. ben çok sefiyorum Nisan anneleriniiii
cnm benim günde 10 dilim buğday ekmeğim var ama hepsini yemiyorum.1 öğünümde 6-8 kaşık sebze var diğerinde 4 köfte kadar et tavuk yada balıkm var bunların yanında sınırsız salata ve 1 bardak kadar yoğut var.öğünlerimi eksizsiz yiyorum.bazen çatlıcak gibide oluyorum ekmek yemesem bile.ama benim meyvem sınırlı.günde 4 tane orta boy meyve yeme hakkım var.onların yanındada süt içiyorum şekerimi dengelesin diye.çünkü meyve tatlı yerine geçiyo ve kiloda yapıyo.4 meyveyi bile bi anda yiyemiyorum ben 4 öğüne bölüyorum.hatta bazen sadece 2 ara öğünümde 1 er tane yiyorum.magnezyum bende içiyorum ama kilo yaptığnı kimseden duymadım cnm.meyveyi azaltmayı dene derim bide tatlı pilav makarna yiyosan onlarda çok etkiliyo biliyosun.
yaptığın sporda yeterlidir sanırım.bende günde 3 kere çıkmaktan sıkıldığım için evde yürüyorum bazen.ama 5-10 dk değil en az 20 dk.yemek yedikten sonra yapıyorumki yürüyüşü yediklerim banna değil oğluşuma yarasın diye.
maşallah canım, çok güzel, dengeli bir sistem olmuşşş..
ohh ne güzel yapmışsınız canım
iyi günlerde kullansın bebeğiniz.. Nerden aldınız ki, valla süper denk gelmiş..
Kızlar bu arada benim dişler sinyal vermeye başladı.Bugünden beri çok ağrıyor.Kalsiyum eksikliği kendini göstermeye başladı.Dişlerim konusunda da çok hassasımdır, çok dikkat etmem lazım.Aman siz de dikkat edin.
oh gözün aydın cnm.... bu son sınavdı..inş bundan sonra güzel güzel geçer hamişlik..bebişler büyür kocaman olur..odanı sabırsızlıkla bekliyoruz cnm...ay bizimde gelse keşkekızlar çok şükür şeker yüklemem 104 çıktı sorun yok yani.ama bence okadarda kötü değilmiş glikoz içmek tabi baydı benide bıde açlık olunca halıyle üstüne bişi yiyesın gelıo ama kötü olmadım.bebeğimin sünger yatağıda geldi dolabını şifonyerını kurmuştuk birtek beşiği kaldı onuda kuralım buhafta size odamızın resmini çekicem kızlar.öpüldünüzzz:76:
cnm benimde bu sabah azıcık dişler sızladı... ayyy:26: sabretsin bebişler ya..biz onlara kalsiyum karşılarız...dişerimizden ne istiyo bu miniklerKızlar bu arada benim dişler sinyal vermeye başladı.Bugünden beri çok ağrıyor.Kalsiyum eksikliği kendini göstermeye başladı.Dişlerim konusunda da çok hassasımdır, çok dikkat etmem lazım.Aman siz de dikkat edin.
oh gözün aydın cnm.... bu son sınavdı..inş bundan sonra güzel güzel geçer hamişlik..bebişler büyür kocaman olur..odanı sabırsızlıkla bekliyoruz cnm...ay bizimde gelse keşke
sağol canım inşallah sorunsuz devam eder hamileliğimiz.sizinde gelir umarım enkısa zamanda.biz siparişi verdik 1 aya yakın zamanda anca geldi zor dayandık valla aldığımız siteye çatmamak için.:84:
kızlar çok şükür şeker yüklemem 104 çıktı sorun yok yani.ama bence okadarda kötü değilmiş glikoz içmek tabi baydı benide bıde açlık olunca halıyle üstüne bişi yiyesın gelıo ama kötü olmadım.bebeğimin sünger yatağıda geldi dolabını şifonyerını kurmuştuk birtek beşiği kaldı onuda kuralım buhafta size odamızın resmini çekicem kızlar.öpüldünüzzz:76:
selam nisan anneleri, aranızda olmak ne güzel
Inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız, çok heyecanlıyım yaa!!
Kafam da çok karışık, henüz alışveriş yapmadım size de danışayım; nasıl bi beşik almalıyım sizce ? Büyüyen beşik mi olsun, ebatları nasıl olsun, bu konuda dikkate alınacak ilk hususlar neler, fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar..
Selam nisan anneleri, aranızda olmak ne güzel
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız, çok heyecanlıyım yaa!!
Kafam da çok karışık, henüz alışveriş yapmadım size de danışayım; nasıl bi beşik almalıyım sizce ? Büyüyen beşik mi olsun, ebatları nasıl olsun, bu konuda dikkate alınacak ilk hususlar neler, fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar..
Selam nisan anneleri, aranızda olmak ne güzel
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız, çok heyecanlıyım yaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?