- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.501
slm kızlar nasılsınız. biz yine deli gibi alışveriş yaptık dün. bebişlerin cicileri kısmına ekledim aldıklarımızın bir kısmını. ayy süper bii indirime denk geldik bebettonun tüm ürünleri %50 ile %75 indirimliydi bii dünya şey aldık 100 lira tuttu eşim mağazadan zor çıkardı beni. yaa şukadarını söyleyim bebettonun 5 li setlerini 3.50 ye aldık gerisini siz düşünün artık
cnm hiç kafana takma bir haftaya kadar normal kabul ediliyormuş dalin kötü kokuyorsa ben de senin gibi hacışakir alayım biraz koku hastalıgı var:2:
canım sıkma canını benim bebeğimde bir ara 10 gun geridi ilk başlarda sonra düzeldi bu ara cok yorma kendini iyi beslen uyu bolbol toparlar maşallah haftasına göre klosuda cok iyi kuzucuğun
allah nazarlardan sakınsın bebeklerimizi
iyiyim tatlım sen nasılsın bu sabah aysu ya baktım göremedim kilo alımını merak ettim ben sürekli kilo alıyorum içtiğim su yarıyo ve oyle cok cok birşey de yemiyorum kafayı yiyecem 9,5 kilo aldım şimdiye kadar peki ya senin nasıl
cnm maşallahSelam kızlar
Doktordan geliyorum miniğimi gördüm
822 gr olmuşiri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş
birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var
Karşılaştırma yapmak doğru değil biliyorum ama
benim haftamdaki arkadaşlarım sizin bebişlerin gramıda aşağı yukarı aynı mı?
Bu arada dalinin sıvı deterjanını almayı düşünenler varsa;
carrefourSa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 TL idi..
Ben dalin sıvı deterjan düşünüyodum ama orada kokladım hiç içime sinmedi
arap sabunu gibi rengi var kokusuda ağırdı hiç bebek kokmuyordu
Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..
Aysu cnm ben de seni görsem de sorsam diyordum kilo alımın nasıl devam ediyor yavaşlatmanın bir yolu var mı mesela düzenli yürüyüş zayıflatır mı
SLM CANIM...MAŞALLAH BEBİŞİN BÜYÜMÜŞ...2-3 GÜN GERİ OLMASINA ÜZÜLME..DİNLEN BİRAZ... BESLENMENE DİKKAT ET DİCEM AMA...SEN DAHA İYİ BİLİRSİN..KENDİNİ... İÇİNİ FERAH TUT.. NERELERDESİN BU ARADA..NELER YAPIYOSUNUZ BAKALIM..YOKMU CİCİLERİN HE..Selam kızlar
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var
Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..
CNM SAYFA Tadilattaydı..o yüzden malum geri kaldık forumdan..Selam kızlar.
Bugün sayfalar fazla ilerlememiş sanki.
bizimde bugün diabet bölümünde kontrolümüz vardı.şekerim sınırın üstüne çıkmadığı için insüline başlamadı doktor çok şükür.diyete devam aynı şekilde dedi.gene sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk şekerimi ölçücem ve haftaya salı kontrole gidicem.
sizler nasılsınız güzel nisan anneleri?
Gözün aydın canım.Selam kızlar
İnsüline gerek kalmamasına çok sevindim canım.bizimde bugün diabet bölümünde kontrolümüz vardı.şekerim sınırın üstüne çıkmadığı için insüline başlamadı doktor çok şükür.diyete devam aynı şekilde dedi.gene sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk şekerimi ölçücem ve haftaya salı kontrole gidicem.
CNM SAYFA Tadilattaydı..o yüzden malum geri kaldık forumdan..3 sayfacık ilerlemiş sadece pöfff
Selam kızlar.
Bugün sayfalar fazla ilerlememiş sanki.
Slm canlarım.....sizden geri kalmamak için 2. Pancereden geçmişi okucam..inş herkes iyidir..biz mutluyuz...Evimizdeyiz... çok şükür..
cnm maşallahhiçte küçük değil bebişin.doktorununda dediği gibi usgde 3-5 gün farkediyo.ama sen genede beslenmene dikkat et.aburcuburdan çok sebze ve et grubu tüket.
bizimde bugün diabet bölümünde kontrolümüz vardı.şekerim sınırın üstüne çıkmadığı için insüline başlamadı doktor çok şükür.diyete devam aynı şekilde dedi.gene sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk şekerimi ölçücem ve haftaya salı kontrole gidicem.
SLM CANIM...MAŞALLAH BEBİŞİN BÜYÜMÜŞ...2-3 GÜN GERİ OLMASINA ÜZÜLME..DİNLEN BİRAZ... BESLENMENE DİKKAT ET DİCEM AMA...SEN DAHA İYİ BİLİRSİN..KENDİNİ... İÇİNİ FERAH TUT.. NERELERDESİN BU ARADA..NELER YAPIYOSUNUZ BAKALIM..YOKMU CİCİLERİN HE..
CNM SAYFA Tadilattaydı..o yüzden malum geri kaldık forumdan..3 sayfacık ilerlemiş sadece pöfff
Gözün aydın canım.
Birkaç gün önden gitmesi nasıl etkilemiyorsan geriden gitmesi de etkilemez merak etme canım.
Ben daline güvenmiyorum.
O nedenle hiçbir ürününü kullanmayı düşünmüyorum.
Bebeğin kıyafetlerini de otomatik makineler için olan sabun tozuyla yıkıycam.
Hepinize teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız
SarissacımmHoşgeldinn site ba kımdaymış ben geldim bi mesaj yazdım sonra bakıma girdi :26:
Hoşgeldin esracım
Sağol aysucum
ne zamandır kırmızı et yiyemiyordum kokusu ağır geliyordu ama bundan sonra bebişim için yemeliyim
Çok sevindim canıminşallah bundan sonraki kontrollerinde de herşey yolunda gider
Bugün bende şeker yüklemesi yaptırdım 132 çıktı doktorum normal dedi
Sağol esracımmbebeişim bazen 3-4 gün ileride çıkıyordu ozaman sorun yok ama 2-3 gün geriye düşünce hemen panik oldum, kızlarda sağolsun herkes içimi rahatlattı iyi ki varsınız
En son park yatağımız biberonumuz emzirme atletimiz ve park yatağın yatağını almıştım cicilere ekledim daha da bişi almadım önümüzde ki hafta sonu gidip bebişiimin eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum
Doktorumda artık hazırlıklar hızlansın, 30 haftadan sonra zaman su gibi akar dedi
Bu arada rahim ağzı kapalıymış, idrar yollarımda hafif iltihap varmış şekerim ve kan değerlerim normal çıktı
bebeğin başı sağ kaburgamın altındaydı ama şimdilik doğum pozisyonu için erken ozamana kadar yüzlerce kez döner dedi, bu konuyu dert eden arkadaşlarımız vardı onlarda okursa onlara moral olur
gözün aydın cnm... insülin kullanmamana sevindim... yürüş feci işe yarıyo vallahi...çok şükür 1 saat yürüsem tık yok...bel ağrımda olmuyo...
İnsüline gerek kalmamasına çok sevindim canım.
Sağol aysucum
ne zamandır kırmızı et yiyemiyordum kokusu ağır geliyordu ama bundan sonra bebişim için yemeliyim
Çok sevindim canıminşallah bundan sonraki kontrollerinde de herşey yolunda gider
Bugün bende şeker yüklemesi yaptırdım 132 çıktı doktorum normal dedi
cnm ben diyetimi yapıyorum ayrıca her öğünden sonrada yürüyüşe çıkıyorum.15-20 dk olsada ihmal etmiyorum.bu günlerde çok yorgunum gerçi bazen aksıyo ama günde 1 kere muhakkak 1 saat yürümeye çalışıyorum acayip işe yarıyo.
bugün ne kadar uzun sürdü sitede tadilat
kaç saat giremedim buraya...
Nasılsınız güzel anneler :92: :92: :92:
yeni cicileri ekleyen anneler, bayıldım hepsine.. İnşallah aldıklarımızı güzel günlerde giyer bebeklerimiz..
bugün ne kadar uzun sürdü sitede tadilat
kaç saat giremedim buraya...
Nasılsınız güzel anneler :92: :92: :92:
yeni cicileri ekleyen anneler, bayıldım hepsine.. İnşallah aldıklarımızı güzel günlerde giyer bebeklerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?