2011 Nisan Anneleri

cnm anlattığının aynısı bendede oluyor bikaç gündür sebebini bende çok merak ediyorum inşallah önemli bişey değildir.Böyle sanki biyere çarpmışsında öyle sancıyor sanki ama senin dediğin gibi bikaç saniye sonrasında hiçbir şey yok.Bu konuda yalnız olmadığıma sevindim acaba normalmi ki inşallah önemli bişey değildir...

arkadaşlar ben 26. haftamda çatladım. giderek o çatlaklar uzuyor ve kalınlaşıyor. moralim epey bi bozuldu. başta verdiğim kiloları da dahil edersem 8 kilo aldım gibi görünüyor. haftama göre çokta abartmadığımı düşünüyorum. lierac, vaseline coccoa, bepanthene, bebak vs. elime ne geçse kullanıyorum. ama lieracı günde iki kez kullanıyorum. toplamda günde 4 kere kremleniyorum. niye bu kadar çatladım anlamadım. çatlamaya çok müsait bir yapım var. demek kremler işe yaramıyor. ama okuduğum kadarıyla bir ben çatlamışım galiba her bakımdan numuneliğim

BENDE CHİCCO NUN ÇATLAK KREMİNİ ALDIMA ama sürmeyi unutuyom daha çatlamadım en korktuğum şey oydu heralde bundan onrasada çatlamam

bende de şeker var ve sürekli kepek ekmek yiyorum...tabi pilav ve makarna da yok

cnm doktorum bana kepek ekmeği vermedi.kansızlık yapıyo dedi.diyetisyene felan gidiyomusun cnm?
şekerin kaç çıkıyo?

cnm ben önümüzdeki hafta gidicem doktora sorucam inşallah öenmli bişi değildir.

çatlaklar bünyeye göre değişiyo cnm.ben kakao yağı bepanten ve kayısı yağı karışımı sürüyorum.kaşıntılarımı o geçirdi.

kızlaaaaarrrrrr gecen gün erken doğumu önleyici iğine vuruldummm çok korkuyorumm kasılmalarım oluyo gerçi iğneden snra gecti ama adet sancım var çok szdeede warmı dün gece uyuyamadm ağrıdannn ayyyy çıldırıcmm artık

cnm geçmiş olsun.hayırdır açılmanmı oldu?yada neye göre vurdular bu iğneyi?
bazen bendede sanki adet olcamışım gibi ağrılar oluyo ama devamlı değil.

cnm geçmiş olsun.hayırdır açılmanmı oldu?yada neye göre vurdular bu iğneyi?
bazen bendede sanki adet olcamışım gibi ağrılar oluyo ama devamlı değil.

saol cnm yumuşamam var açılmam yok allahtanda kasılmalarım çok oldu dayanamayacağım kadar birde bende aşağıya çok baskı var yani normal olmayan ağrılar yaşıyorum yada erken diyim gece acil vurdurduk o iğneyi kasılmalar gecti ama adet sancılarım fena dr hastaneye yatırayım istersen dedi ama ben istem,iyorum çokçok mecbur kalmadkça canım çok sıkkın anlıcağınz

sağol canım ne bileyim panikledim görünce.

yok canım ucunda değil tam ama o kahverengi halkanın içindeler.

evet bende cok kızdım patronuna çocuk dogurmak en doğal hakkımız

göbek deliğim ilk haftalardan itibaren kopkoyu ve dışarı çıktı bile cnm bende u an 29 haftalığız dışarlak bir göbek değilim var

tatlım hiç panik olma benimde eşyalar gidicek ev temizlencek vs çok iş var daha benimde 31-32 yi bulur aynen benimde daha valiz bile almadım yrnbim de bir valiz var ona bakıcam begenirsem onu alayım diyorum valizlerimiz iyice eskimiş çünkü

ohh ne ala... Devlet memuru olsam hiç dert etmem ki.. özel sektör maalesef biraz nankör oluyor.. ([/QUOTE]

canım devlet memuru olmakta kolay değil mesele bebek haziranda doğsaydı eylülde işe başlayacaktım hem ben asistanım öyle kafama göre olmuyor melesef tamam işten çıakrılma endişem allaha bin şükür kiyok ancak bölüm başkanım dogum iznin temmuzda bitiyor napcaksın gelipte yıllık iznini alırsın sonra da demeseydi bende kara kara düşünüyordum açıkçası allah hepimizin yardımısı olsun[/QUOTE]

canım ben de acaip derecede kaşınıyorum günde 2 kere kremleniyorum. her duştan sonra da ayrıca bebeyağı. yanlarımda çok hafif çatlaklar oldu ama benim zaten hamişlikten önce de oldukları için arada kaynadı.galiba yapı meselesi engellenemiyor dediğin gibi

canım çatlaklar için sadece krem diil bol su içmek lazım su cildi esnetiyo emin ol hiç bi kremin yapamadığını su yapar

kızlar anlaşılan hepimizde bii ağrı bii sancı topik olarak doğurmak için acelemi ediyoruz ne?
ama vaktinde ve sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inş.

aman cnm çok dikkat et.iş güç yapma sakın yat dinlen.çalışıyomusun peki?

100 lükte 2.saat 163 3. saat 125 çıkmıştı normal değerleri 140 ve 110 olmalıymış.diyetisyene gittim 1800 kalorilik diyet verdi uygulamaya çalışıyorum kepek ekmek var listede her öğünde 2 dilim sadece.bir daha da gidip ölçtürmedim önümüzdeki çarşamba kontrolümüz var sanırım o gün ölçerler.çok sıkılıyprum bu işe herkes de bir sürü şey söylüyor...umarım allah yardımcımız olur hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız öpüyorum canım

MErhaba Kızlaar,
bende geçen c.tesi şeker testine girdim.değerlerim normal çıktı ama kansızlık varmış bende..Böyle doğuma girmeyelim dedi doktor.Hap verdi..aç karınla sabah akşam içiyorum.FERRO SANOL DUODENAL..Yalnız bu hap beni mahvetti yaa.çok fena kabız yapıyor..göbeğim hep sepsert..çok fena yaptı beni çoook

aman cnm çok dikkat et.iş güç yapma sakın yat dinlen.çalışıyomusun peki?

ay allahtan çalışmıyorumm gerçekten ayrılmak zorunda kalırdım evdeym yatıyorum kendmi dinlememeye çalşıyorum ama biryandanda dikkatli olmam lazım ne var bu kdr erken gelmek istio bebeciğim sanki...ALLAH korusun hepimizi

canım çok geçmiş olsun bol bol yat dinlen...bir de moralini yüksek tut bebişe söyle sakın acele etmesin zamanında gelsin...hayırlı haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…