- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.821
hımm demekki ekmekte çok şeker var ne yapalım kuuzucuklar için sabredeceğiz...sağlıcakla doğuralımda inş ben başka bişey istemiyorum....
bi ara bendede oluyodu yalancı sancılar diye okumuştum ama sen doktoruna bi sor cnm genede.benimde kasıklarım değilde dahada aşağısı ağrıyo özellikle yataktan veya oturduğum yerden kalkınca.ikibüklüm yürüyorum bi müddet resmen.doktora gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.
doktor benim kontrollerimi 15-20 güne indirdi artık.en geç 20 günde gel dedi.önümüzdeki hafta gidicem bakalım.
arkadaşlar ben 26. haftamda çatladım. giderek o çatlaklar uzuyor ve kalınlaşıyor. moralim epey bi bozuldu. başta verdiğim kiloları da dahil edersem 8 kilo aldım gibi görünüyor. haftama göre çokta abartmadığımı düşünüyorum. lierac, vaseline coccoa, bepanthene, bebak vs. elime ne geçse kullanıyorum. ama lieracı günde iki kez kullanıyorum. toplamda günde 4 kere kremleniyorum. niye bu kadar çatladım anlamadım. çatlamaya çok müsait bir yapım var. demek kremler işe yaramıyor. ama okuduğum kadarıyla bir ben çatlamışım galibaher bakımdan numuneliğim
bende de şeker var ve sürekli kepek ekmek yiyorum...tabi pilav ve makarna da yok
cnm anlattığının aynısı bendede oluyor bikaç gündür sebebini bende çok merak ediyorum inşallah önemli bişey değildir.Böyle sanki biyere çarpmışsında öyle sancıyor sanki ama senin dediğin gibi bikaç saniye sonrasında hiçbir şey yok.Bu konuda yalnız olmadığıma sevindim acaba normalmi ki inşallah önemli bişey değildir...
arkadaşlar ben 26. haftamda çatladım. giderek o çatlaklar uzuyor ve kalınlaşıyor. moralim epey bi bozuldu. başta verdiğim kiloları da dahil edersem 8 kilo aldım gibi görünüyor. haftama göre çokta abartmadığımı düşünüyorum. lierac, vaseline coccoa, bepanthene, bebak vs. elime ne geçse kullanıyorum. ama lieracı günde iki kez kullanıyorum. toplamda günde 4 kere kremleniyorum. niye bu kadar çatladım anlamadım. çatlamaya çok müsait bir yapım var. demek kremler işe yaramıyor. ama okuduğum kadarıyla bir ben çatlamışım galibaher bakımdan numuneliğim
kızlaaaaarrrrrr gecen gün erken doğumu önleyici iğine vuruldummm çok korkuyorumm kasılmalarım oluyo gerçi iğneden snra gecti ama adet sancım var çok szdeede warmı dün gece uyuyamadm ağrıdannn ayyyy çıldırıcmm artık
bende de şeker var ve sürekli kepek ekmek yiyorum...tabi pilav ve makarna da yok
bizde keyifler iyi cnm sende ne var ne yok?
cnm geçmiş olsun.hayırdır açılmanmı oldu?yada neye göre vurdular bu iğneyi?
bazen bendede sanki adet olcamışım gibi ağrılar oluyo ama devamlı değil.
inşallah güzelim....patronumda bebek için bişey demiyor.. Onun hiç bir şekilde karşılığı olmaz dio... Seninlede dört dörtlük çalıştık.. Hiç bir işim yarım kalmadı... Kızımdan ayırt etmiyorum dio.. Ama şirketimde de zarara uğramak istemem dio... Ben muhasebeciyim ve adam bu konuda çok hassas... Bakalım ne olacak.. Geçici bir eleman bulabilsek iş çözülecek ama... Hakkımızda hayırlısı artık..
o benekler gebelikte oluşuyor...merak etme canım..
canım pütür pütür yüzey gibi mi..yani kahverengi kısmın içinde mi ucunda mı?
bende de oldu bir ara,hatta bir ucumun tam ortasında kocaman bir şişlik bile oldu,dr.um
onu sıktı ama dermatoloğa yönlendirdi,bende gidemedim bi türlü ondan sonra da şişmedi..
kaşıntı filan da çok oluyordu,bepanthen sürdüm hep..
evet bende cok kızdım patronuna çocuk dogurmak en doğal hakkımızcanım o benler bende de var azaten gögüs uçlarım benim 12. haftada koyulaştı hemen hiç dert etme cnm
bende de 24 ten sonra olmuştu yalancı sancılar kızlar şu ara gene sorun yok şükür
[
sağol canım biraz içim rahatladı
angel74,canım bende patronuna kızdım,patron olarak kendince haklı olabilir ama benim bildğim
kadarıyla böyle bir hakkı yok,yani hamile biri işten çıkartılamaz hatta bir süresi bile vardı..
1 yıl gibi filan olabilir,bence bir araştır hakkını koru..tabi çalışmaya alışınca evde olmak zor
gelecektir,bende senin gibiyim üstelik burda tek sorumlu yetkili olduğumdan iznimi de kendim ayarlıyacam..
canım çatlaklar için sadece krem diil bol su içmek lazım su cildi esnetiyo emin ol hiç bi kremin yapamadığını su yapararkadaşlar ben 26. haftamda çatladım. giderek o çatlaklar uzuyor ve kalınlaşıyor. moralim epey bi bozuldu. başta verdiğim kiloları da dahil edersem 8 kilo aldım gibi görünüyor. haftama göre çokta abartmadığımı düşünüyorum. lierac, vaseline coccoa, bepanthene, bebak vs. elime ne geçse kullanıyorum. ama lieracı günde iki kez kullanıyorum. toplamda günde 4 kere kremleniyorum. niye bu kadar çatladım anlamadım. çatlamaya çok müsait bir yapım var. demek kremler işe yaramıyor. ama okuduğum kadarıyla bir ben çatlamışım galibaher bakımdan numuneliğim
saol cnm yumuşamam var açılmam yok allahtanda kasılmalarım çok oldu dayanamayacağım kadar birde bende aşağıya çok baskı var yani normal olmayan ağrılar yaşıyorum yada erken diyim gece acil vurdurduk o iğneyi kasılmalar gecti ama adet sancılarım fena dr hastaneye yatırayım istersen dedi ama ben istem,iyorum çokçok mecbur kalmadkça canım çok sıkkın anlıcağınz
aman cnm çok dikkat et.iş güç yapma sakın yat dinlen.çalışıyomusun peki?
kızlaaaaarrrrrr gecen gün erken doğumu önleyici iğine vuruldummm çok korkuyorumm kasılmalarım oluyo gerçi iğneden snra gecti ama adet sancım var çok szdeede warmı dün gece uyuyamadm ağrıdannn ayyyy çıldırıcmm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?