- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.901
saol cnm yumuşamam var açılmam yok allahtanda kasılmalarım çok oldu dayanamayacağım kadar birde bende aşağıya çok baskı var yani normal olmayan ağrılar yaşıyorum yada erken diyim gece acil vurdurduk o iğneyi kasılmalar gecti ama adet sancılarım fena dr hastaneye yatırayım istersen dedi ama ben istem,iyorum çokçok mecbur kalmadkça canım çok sıkkın anlıcağınz
mefunihi,300110,simten81,KEJA,mavili34,esrayagmur,angel74,babybaby86,ayca22,leegorkemm,
merhaba bayanlar geçmişi okuyayım dedim ama ilk önce herkese birselam vereyim dedim ,allah hepimizin yardımcısı olsun inanın ki esracığımın dediği gibi iyiki varsınız benim içinhepiniz bir kardeş gibi oldunuz
mefunihi,300110,simten81,keja,mavili34,esrayagmur,angel74,babybaby86,ayca22,leegorkemm,
merhaba bayanlar geçmişi okuyayım dedim ama ilk önce herkese birselam vereyim dedim ,allah hepimizin yardımcısı olsun inanın ki esracığımın dediği gibi iyiki varsınız benim içinHepiniz bir kardeş gibi oldunuz
[ı]kızlar az önce tesadüf olarak şöyle bir yazıya denk geldim
doğumda kadın korkmaya başladı mı şeytan ona musallat olur ve onu iyice korkutur. Korku çocuğa da geçer ve yanlış hareketleri yapmaya başlar. Inşikak suresi okununca şeytan yaklaşamaz, sonunda hz. Allah çocuğa secde emreder. çocuk ters olsa bile pozisyon değiştirebilir...
aklımızda olsun inş.:13:
[/ı]
mesa,..ERVA..,eflalim,duyguş, kızlar sizede selaaaammmmm
mefunihi,300110,simten81,KEJA,mavili34,esrayagmur,angel74,babybaby86,ayca22,leegorkemm,
merhaba bayanlar geçmişi okuyayım dedim ama ilk önce herkese birselam vereyim dedim ,allah hepimizin yardımcısı olsun inanın ki esracığımın dediği gibi iyiki varsınız benim içinhepiniz bir kardeş gibi oldunuz
selamlar annişler benden size tavsiye bebeğimizin bir an önce gelmesi için dua etmeyin zamanında hayırlısıyla gelsin deyin.bilmeden kendimiz erken doğum için dua ediyormuşuz gibi bunu da eşim bana hatırlattı şimdi diyorum zamanında gel minik güzel kızım
mefunihi,300110,simten81,keja,mavili34,esrayagmur,angel74,babybaby86,ayca22,leegorkemm,
merhaba bayanlar geçmişi okuyayım dedim ama ilk önce herkese birselam vereyim dedim ,allah hepimizin yardımcısı olsun inanın ki esracığımın dediği gibi iyiki varsınız benim içinHepiniz bir kardeş gibi oldunuz
selamlar annişler benden size tavsiye bebeğimizin bir an önce gelmesi için dua etmeyin zamanında hayırlısıyla gelsin deyin.bilmeden kendimiz erken doğum için dua ediyormuşuz gibi bunu da eşim bana hatırlattı şimdi diyorum zamanında gel minik güzel kızım
cnm bende şöle diyorum hep sağlıkla zamanında gelsinler ama zaman çok çabuk geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?