- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.861
üzüldüm tatlım benimde aklım çıkıyor çatlayacam diye kakao badem kayısı yağı sürüyorum sürekli elimden su hiç düşmüyor cildime iyi gelsin ama her an çatlayacakmısım gibime geliyor
nasıl ayırt edicez yalancı kasılmaları ay ben kafayı yerim haaa
selam kızlar...biz geldik oğluşumla...nasılsınız...
Bugün giremeyeceğim topiğe...anca akşama artık...bugün babamız izinli gezelim biraz...temizlikti havalar serindi derken tıkıldık eve oğluşumla...
Akşam çok güldüm eşime...1 kere karşıdan tekmesini görmüştü oğlumuzun ama hiç hissetmemişti...akşam yanıma yattı...elini karnıma koydum...oğlumuz başladı tekmelemeye şaşırdı dondu kaldı ne olduğunu anlayamadı sanki...sorunca tekmeliyor dedim...acayip geldi ona tekmeleri...elini hiç çekmedi oğluşumda hep tekmeledi bu sefer naza çekmedi kendini...yatağa yatıncada hiç durmadı tabi babamızın eli yine karnımda...sonunda babamız uyu hadi oğlum dedi ve durdu bıdık...
benimde gebelikte çıktı şekerim herkes bişi söyledi ama ben artık takmıyorum.ben günde 6 kez ölçüyorum şekerimi.sabah öğle ve akşam aç ve 1. saat tok olarak.ilk başta canımı çok sıkıyodu bu durum kendimi hastalıklı gibi hissediyodum ama alıştım.inşallah doğumdan sonrada kalmaz buna inanıyorum.ben hem diyetisyene gidiyorum hemde cerrahpaşa tıp fakültesinde diabet bölümüne.benim gibi şekeri çıkanların çoğu diabet bölümüne gitmiyo.15 günde bir sadece kandan bakıyolar şekerine.ben çok sıkılmıştım kendi durumuma ama sakın dert etme dert edince daha yüksek çıkıyo bilgin olsun cnm.herşey geçici.bebişlerimiz sağlıklı doğsunlarda onlar için herşeyi yapıcz artık.
ay ne güzel kullanıyorsun devamlı kremleri
Inşallah çatlak olmaz canım..
Ben çok tembelim bu konuda, o kadar krem aldım, üşeniyorum sürmeye... 2 gün de bir en fazla sürüyoorum... çatlicam galibaaa olaamaaazz
tatlım sen niye hastaneye yattın hayrola yaaa şimdi gördüm
benimde 28+5 de 1350 di.sanırım normal.benim hastanede yattığım gün aynı odada bi bayan vardı o 34.haftada doğum yapmış.şeker hastasıymış bebişi 3 kg 50 gr doğmuş.demekki tam haftasında doğsaydı 4 kg geçerdi..
Selam kızlar...Biz geldik oğluşumla...Nasılsınız...
Bugün giremeyeceğim topiğe...Anca akşama artık...Bugün babamız izinli gezelim biraz...Temizlikti havalar serindi derken tıkıldık eve oğluşumla...
Akşam çok güldüm eşime...1 kere karşıdan tekmesini görmüştü oğlumuzun ama hiç hissetmemişti...Akşam yanıma yattı...Elini karnıma koydum...Oğlumuz başladı tekmelemeye şaşırdı dondu kaldı ne olduğunu anlayamadı sanki...Sorunca tekmeliyor dedim...Acayip geldi ona tekmeleri...Elini hiç çekmedi oğluşumda hep tekmeledi bu sefer naza çekmedi kendini...Yatağa yatıncada hiç durmadı tabi babamızın eli yine karnımda...Sonunda babamız uyu hadi oğlum dedi ve durdu bıdık...
canım benim rahimde 2cm kadar açılma olmuş.rahim ağzı yetmezliği dendi ve rahmime dikiş atıldı..1 gece kaldım hastanede şimdi evdeyim yatıyorum..
canım çok geçmiş olsunnn
iyi dinlenmeler sana
ay benim bu konuyu çok iyi araştırmam lazımtatlım yalancılar düzensz olup geciyor ama gerçek olanlar sürekli ve sık sık hatta zaman gectkçe az arayla sık sık oluyor nettende bi bak istersen herşeyi blmek lazım neolur neolmaz
canım benim rahimde 2cm kadar açılma olmuş.rahim ağzı yetmezliği dendi ve rahmime dikiş atıldı..1 gece kaldım hastanede şimdi evdeyim yatıyorum..
ooo süper cnm sizinki laf dinler olmus artık bizimki naza çekiyor babası hissedecem diye bekliyo eli karnımda
selam canlarım....:26: kasılmalardan... vs bahsetmişsiniz... dün gece hiç uyuyamadım.çkarnım inanılmaz serti.... öne doğru toplanıyo sanki... 12 de başladı bebiş hareketlenmeye şimdi normale döndü şükür... bu erken doğum vs çok korkuyorum ya.. yalancı kasılmalar vs vs... her sy farklı bi tedirginlik..napıcaz biz... benim diğer üzüldüğüm konuda şu...eksiklerim artık bitsin diyorum... kızlar iyiym die gerçekten çok hareketliyim bu gün misafir gelcek mesela eşim sağolsun anlamıyo beni..kimse anlamıyo.i.kaynanama kalsa evini temizlesem mutlu olucak.. bi garip bunlar... biz kendimizi düşünmezsek kimse düşünmüyoru.. ve kaynanam o gün dio ki bilg hastası olmuş orda kaldım ya 3 gün... slak... sen mi beni anlıyosun onlarmı(nisan anneleri) bilmiyorum..İYİKİ VARSINIZ..
selam canlarım....:26: kasılmalardan... vs bahsetmişsiniz... dün gece hiç uyuyamadım.çkarnım inanılmaz serti.... öne doğru toplanıyo sanki... 12 de başladı bebiş hareketlenmeye şimdi normale döndü şükür... bu erken doğum vs çok korkuyorum ya.. yalancı kasılmalar vs vs... her sy farklı bi tedirginlik..napıcaz biz... benim diğer üzüldüğüm konuda şu...eksiklerim artık bitsin diyorum... kızlar iyiym die gerçekten çok hareketliyim bu gün misafir gelcek mesela eşim sağolsun anlamıyo beni..kimse anlamıyo.i.kaynanama kalsa evini temizlesem mutlu olucak.. bi garip bunlar... biz kendimizi düşünmezsek kimse düşünmüyoru.. ve kaynanam o gün dio ki bilg hastası olmuş orda kaldım ya 3 gün... slak... sen mi beni anlıyosun onlarmı(nisan anneleri) bilmiyorum..İYİKİ VARSINIZ..
ay benim bu konuyu çok iyi araştırmam lazım
ya hiç haberim olmadı canım benim çok geçmiş olsun allahım sorunsuz atlatmanı sağlasın
şimdi nasılsın bi sorun yok değilmi sancıyla filanmı gittin hastaneye
Çok geçmiş olsun..Aynı şekilde benim komşum hamileliğinde yaşamış..Şimdi 13 yaşında oğlu var..Dikiş atıldıktan sonra sorun kalmıyormuş..Ama oda son günleri dinlenerek geçirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?