• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar herkese Günaydın... :3: Ozak ayında doğum yapanlar hikayelerini yazmışlar, nasıl duygulandım anlatamam... Gözlerim doldu resmen.. :43: Bir o kadar da korktum... :18: Ama çok güzel bir duyguymuş onu öğrendim...:2:
Allah hepimize nasip etsin böyle sağlıklı doğumlar... :nazar:
Linki aşağıya atıyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/408192-2011-ocak-annelerinin-dogum-hikayeleri-12.html

günaydın tatlımmmm
geçen gün bende okudum onları sonuç salya sümük ağlıyordum allahım ya ne kadar güzel bi duygudur bu

günaydınnn kızlar nasılsınız? geçmişe daldık biraz

esracımmm gözün aydın bitanem miniğin kocaman olmuş maşallah:nazar:

gunaydınnnn:16:
bugun kontrolumuz var çok heycanlıyım kızımda heycanlı galıba tekme atmıyor bugun hıç

ne güzel canım:emir_bebek: güzel haberlerle gelirsin kocaman olmuştur miniğin

hoşbulduk cnm bır haftanız kalmış sızınde şimdı sana bır ay gıbı gelır bır hafta

aynen yaaa 1 ay gibi geliyo zaten günlerde geçmiyo hayatımda hiç bişeyi böyle sabırsızlıkla beklemedim herhalde
kocaman olmuştur şimdi senin bebişinde allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydınnn kızlar nasılsınız? geçmişe daldık biraz

esracımmm gözün aydın bitanem miniğin kocaman olmuş maşallah:nazar:

ne güzel canım:emir_bebek: güzel haberlerle gelirsin kocaman olmuştur miniğin

tşk ederım canımm ınşşş

aynen yaaa 1 ay gibi geliyo zaten günlerde geçmiyo hayatımda hiç bişeyi böyle sabırsızlıkla beklemedim herhalde
kocaman olmuştur şimdi senin bebişinde allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amın canım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım ınşş mınıklerımızı.evt yaa bende çok sabırsızım o gun dunyamız değişecek artık ben evlennce hayat değişiyor dıyordum ama bebek başka bışeymış

tşk ederım canımm ınşşş

amın canım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım ınşş mınıklerımızı.evt yaa bende çok sabırsızım o gun dunyamız değişecek artık ben evlennce hayat değişiyor dıyordum ama bebek başka bışeymış

amin canımmm
evlenmek neymişki bu duygunun yanında şimdi eşyalar filanda tamamlandı yaa ay daha da sabırsızlanıyo onsan

Kızlar herkese günaydınnnn;

sabah sabah biraz göbüş topiğine baktım,aysucuğum doğana ve sana maşallah:nazar:çok güzel göbeğin var yaaa kocaman olmuş yalnız.Artık kilonda sabitlendiğine göre aldığın kilolar paşaya gitmeye başlamış.:nazar:

leegörkem sana da maşallah canım:nazar:çok güzel görünüyorsun,nisan anneleri arasında en fit anne sen olacaksın,çok yakışıyor sana hamilelik.Umarım bebişin gelişimi düzenli giderde sende bu fit çizgini bozmazsın:nazar:

skorpion maşallah sana ve prensesine ikinizde çok güzel görünüyorsunuz:nazar:

gelelim cici topiğine;

didem bayıldım çayizlerinize,annen zevkli hatunmuş.Yatağınızda çok hoşmuş doğrusu güle güle kullansın yatsın gelinim:nazar:
esracığımmm aldıklarını şöyle bir odada toplu çekde,gözümüz gönlümüz açılsın.Aldıklarınız çok güzel güle güle giyinin analı oğullu.:nazar:

canım benim çok teşekkür ederim. :71:hamilelik hepimize çok yakışıyor:12:inşallah canım bebişim sağlıklı olsunda gelişimi normal olsun da ben fil gibi olmaya razıyım nasılsa veririz doğumdan sonra

canım ben aslen dörtyoluyyum annem babam dörtyollu bende 6-7 yasına kadar iskenderunda büyüdüm daha sonra istanbula tasındık annemler istanbulda suan ama akrabalarımn coğu iskendrunda yılda 1-2 kere gidiyorum hala..gecen tulu81 de msj atmıs o da iskenderunluymus epey cokuz anlasılan hataylı olarak:9:

aa ne güzeel..dörtyolda çok güzeldir..benim arabamın plakası bile 31 hatta..
heryerde belli oluyorum oyuzden :9:
inş.birgün tanışmak da kısmet olur..

Kızlar bim de kulaktan ateş ölçer vardı 20 milyona ama healt max diye bi marka güvenip alamdım ne dersiniz?
bence bu çok önemli aleti öyle bilinmeyen ucuz birşey almamalı..
en çok tavsiye edilen braun,chicco veya weevell de olabilir..

Arkadaşlar yazmışlar 70'li göğüs pedi yeter mi falan diye...Bende 40'lı alacağım dedim...O konuştuğum arkadaşında benim gibi hamileyken göğüslerinden süt geliyormuş doğum yapınca çok sütüm oldu dedi...Hatta gece yattığımda sancı yapıyordu sağıp lavaboya döküyordum dedi...İnşallah seninde fazla sütün olur o nedenle göğüs pedi kullan dedi...

Araba için teşekkür ederim canım...Rabbim kazasız belasız kullanmaya nasip eder inşallah...

Cam birdaha silmem zaten...Eşim sildiğimi bilmiyor bile...Birdahakine annem gelecek silmeye...

gögüs pedi bende şimdilik lansinoh 24lü aldım ama ihtiyacıma göre yine alırım dedim..
bence de önemli bulunması gerekli..krem olarak da lansinoh aldım,onun yıkanması gerekmiyor,
bebiş için zararı yok,doğuma doğru kullanmaya başlamak lazım hatta..
bu arada arabanız da hayırlı oldun,Allah kazasız belasız kullandmayı nasip etsin..

kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş :nazar:
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay :52:
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum :69:
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa :9:

maşallaah gözün aydın cimcimecim..:nazar:
sabah sabah görmüşsün miniğini..ne güzel büyümüş kocaman olmuş :nazar:
pozisyonu da almış,darısı bizimkilere artık,bizimki pek bir keyifçi anlaşılan..:16:

kızlar ayak ayak üstüne atıp oturbiliyonuzmu
ay ne abuk bi soru oldu yaaaa
ben bacak bacak üstüne atınca karnımda garip bişiler oluyoda

kızlar ayak ayak üstüne atıp oturbiliyonuzmu
ay ne abuk bi soru oldu yaaaa
ben bacak bacak üstüne atınca karnımda garip bişiler oluyoda

canım ben otryrdm da bi arkadaşım otrma bebge gden kan dolaşımı rahat olmz mı ne öle bişey dedi :26: her otrdgmda vicdan yapmaya başladım bende :27:

Back
X