• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar dün göğüs pedi aldım kendime
90 tane var içinde nuk un indirim yapmışlar 15 tl ye iyi değilmi bide açtım baktım da pedleri çok kalite

mrb arkadaşlar dün doktordaydık bizde.
oğluşum çok tatlıydı ayakları fln gözümün önünden gitmiyor yaa:)
büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...

doktorum 20 gün snra gel dedi.
arayı kısalttık yanee:)

kızlar ben çıkıyorum öptük sızı:16::emir_bebek: dua edın bıze :emir_bebek:
görüşürüz tatlımmmmm gelince yaz hemen güzel haberlerle gelirsin inşallah

büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...

ay maşallah kocaman olmuş canım yaaa :nazar: :nazar::nazar:
artık kontrol süreleri düşecek yani 30. haftadan sonra 2 haftada bire inecek muayeneler allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm

Kızlar herkese günaydınnnn;

sabah sabah biraz göbüş topiğine baktım,aysucuğum doğana ve sana maşallah:nazar:çok güzel göbeğin var yaaa kocaman olmuş yalnız.Artık kilonda sabitlendiğine göre aldığın kilolar paşaya gitmeye başlamış.:nazar:

leegörkem sana da maşallah canım:nazar:çok güzel görünüyorsun,nisan anneleri arasında en fit anne sen olacaksın,çok yakışıyor sana hamilelik.Umarım bebişin gelişimi düzenli giderde sende bu fit çizgini bozmazsın:nazar:

skorpion maşallah sana ve prensesine ikinizde çok güzel görünüyorsunuz:nazar:

gelelim cici topiğine;

didem bayıldım çayizlerinize,annen zevkli hatunmuş.Yatağınızda çok hoşmuş doğrusu güle güle kullansın yatsın gelinim:nazar:
esracığımmm aldıklarını şöyle bir odada toplu çekde,gözümüz gönlümüz açılsın.Aldıklarınız çok güzel güle güle giyinin analı oğullu.:nazar:
:emir_bebek::16: sağol cnm...şaka maka baya oldu yok yok die die..baya almışım bişeyler:9:
kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş :nazar:
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay :52:
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum :69:
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa :9:
:nazar: hadi gözn aydın cnm maşllah bebişine.... annesine tabi...
günaydınnn kızlar nasılsınız? geçmişe daldık biraz

esracımmm gözün aydın bitanem miniğin kocaman olmuş maşallah:nazar:

ne güzel canım:emir_bebek: güzel haberlerle gelirsin kocaman olmuştur miniğin
sağol canım benim... :nazar::16: olmuş ta bize poposunu dönmüş teyzesi... yzünü göstermiyo çok tembel bu bebek...:9:
büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...

maşallah cnm ya..kocaman oldu bu minik... :nazar::emir_bebek: senin sözünü dinledim bak proteinle beslendim oğlum 15 gün önde çıktı:17: 2 hftda 550 gr almış :16: bende almışım tabi:32:

tşk ederiz teyzeleri.
bnmki dün yine olduğundan büyük çıktı.
esracımm protein gerçekten işe yarıyor.
doktor kaşar peyniri çok iyidir dedii, kalsiyum açısından
aklınızda bulunsun.;)

bu arada oğluşum dönmüş.

büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...

ohh canım ne güzel maşşallah bebişin epey büyümüş...bebeğin kilosu için genelde nasıl besleniyorsun?

tşk ederiz teyzeleri.
bnmki dün yine olduğundan büyük çıktı.
esracımm protein gerçekten işe yarıyor.
doktor kaşar peyniri çok iyidir dedii, kalsiyum açısından
aklınızda bulunsun.;)

bu arada oğluşum dönmüş.

cnm benimkininde kafası aşşağıda kasıklarımda ama...dönmezmi yine....yani kalıcakmı öyle..doktor hep hareket halinde döner dedi ama...

kızlar dün göğüs pedi aldım kendime
90 tane var içinde nuk un indirim yapmışlar 15 tl ye iyi değilmi bide açtım baktım da pedleri çok kalite
bacım nerden aldın?

büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...

ayyy canım maşallah ya artık bebişler 2kilolu rakamlara çıktı mı inanamıyorum.Toplamda sen ne kadar kilo aldın peki?
Dönmeside çok iyi olmuş canım,sen sezeryan istiyordun ama değil mi?

slm kızlar bizde dün gittik dr a herşey yolunda gelişimi güzel dedi drumuz. 1,350 gr kilosu ,
37 cm de boyu olmuş kuzumun ay nasıl tatlıydı yaa çok özlemişim yavrumu. tabi babasıda gördü bebeğimizi oda çok özlemiş. uzun uzun baktık kuzumuza. çok güzeldi yaaaa perşembe günü tekrar gitcem kan ve idrar verdim onun sonuçlarını göstercez.:49:

kızlar merhaba nasılsınız
ben dün 2. doz tetenos aşısını oldum 6 ay sonra tekrar olucakmışım yani 5 doz olunuyormuş ömür boyu koruyucu dedi. yapılmazsa silbaştan tekrar edersiniz dedi . yani sizinde haberiniz olsun. bu seferki hemşire biraz acıttı geçen sefer yapan hiç acıtmamıştı o zaman sonrasında da ağrım olmamaıştı bu sefer ağrı oldu gece filan ama katlanılmayacak gibi değil tabii
bugün üçbuçukta randevum var bebeğimi görücem inş. bir de gideyimde doğum fiyatlarını konuşayım bir pazarlık yapayım yani orada olmazsa başka bir yer araştırırım hiç olmazsa

ohh canım ne güzel maşşallah bebişin epey büyümüş...bebeğin kilosu için genelde nasıl besleniyorsun?
saol cnm.
ben protein çok alıyorum.
herşeyden çok yiyorum ama süt ve peynirr en çok bunlar bide balık.

cnm benimkininde kafası aşşağıda kasıklarımda ama...dönmezmi yine....yani kalıcakmı öyle..doktor hep hareket halinde döner dedi ama...
e cnm tmm işte kafa aşağıda oldumu dönmüş olmuyormu?
bnmkininde kafası aşağıda bacaklarıda sola doğru uzatmış:)keyfindeyyydi

ayyy canım maşallah ya artık bebişler 2kilolu rakamlara çıktı mı inanamıyorum.Toplamda sen ne kadar kilo aldın peki?

evet cnm dönmüş ama ben sezaryen düşünüyorum
bakalım yinede kısmett, belli olmaz.
bende 72 kg hamile kaldım şimdi 85 im.

bacım nerden aldın?

burdanda cevaplıym
sevi bebeden aldım kuşummm
bu arada bu haftalarda bebişin dönmesimi lazım

büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...

slm kızlar bizde dün gittik dr a herşey yolunda gelişimi güzel dedi drumuz. 1,350 gr kilosu ,
37 cm de boyu olmuş kuzumun ay nasıl tatlıydı yaa çok özlemişim yavrumu. tabi babasıda gördü bebeğimizi oda çok özlemiş. uzun uzun baktık kuzumuza. çok güzeldi yaaaa perşembe günü tekrar gitcem kan ve idrar verdim onun sonuçlarını göstercez.:49:

maşallah bebeklerinize ayy ne kadar çabuk büyüyorlar son zamanlarda
bakalım biz de bugün kontrole gidicez bizim cimcime ne kadar olmuş çok merak ediyorum:52:

Oğluşum çok tatlıydı ayakları fln gözümün önünden gitmiyor yaa:)
büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...

Doktorum 20 gün snra gel dedi.
Arayı kısalttık yanee:)

ooo maşallah nazar deymesin biz 1,5 olduk mu diyorduk senin ki 2,150 olmus

Back
X