2011 Nisan Anneleri

canım bence şimdi de olsa sağlık ocağına gidin derim çünkü çok önemli televizyonlarda da reklamlarda kanallarda çok gördüm mutlaka yaptırılmazı gerektiğini

ilk doz için geç kaldık tatlım artık yapmazlar ki
doktor gerek yok istemiyosan yaptırma demişti bana bende yaptırmadım hatta henüz hiç sağlık ocağınada gitmedim :26: :26: :26: :26:

bnmkide bi 10 gün önden gidior cnm ortalama.
bende 3 kg geçsnde önemli diil diyorum.

saol cnm tşk ederm
en son 28. haftada yapıyorlar sanırım

ilk doz için geç kaldık tatlım artık yapmazlar ki
doktor gerek yok istemiyosan yaptırma demişti bana bende yaptırmadım hatta henüz hiç sağlık ocağınada gitmedim :26: :26: :26: :26:
olsun şimdi bile git bence belki yaparlar ben tv den sağlık ve beslenme programlarını çok takip ediyorum da oradan aklımda kalmış hem seni kontrol ediyorlar tansiyon kilo filan bebeğin kalp atışarını filan dinliyorlar dosyanı açarlar bilmiyorum benim fikrim

haftaya doktora gidicem olmadı doktordan çıkınca uğruym bi

Kızlar park yatağımızı bugün teslim aldık eşim aksam kuralım yatak odasında kalsın dedi sizler ne yaptınız kurulu duruyor mu
Güle güle kullan canım . Bence kur hazır beklesin içinide döşersin . Şimdi bizimde bambu beşiğimiz gelecek valla üstüne bi çarsaf örtücem tozlanmasın diye koyucam odama ne olur ne olmaz .

avcılarda oturuyorum tatlım avcılar mağazasından aldım zaten çok mağazası yok sevi bebenin bi kaç tane

Bnde kadıköy civarındayım oradada bi mağazası var . umarım genel indirimdir bende gidip oradan bakayım. Bşka ürünlerdede indirim varmıydı ??

park yatağı aldık ordan tatlım bide nukun tüm ürünleri dişarıya göre çok uygun benim başka yerlerde baktığım 24 tl fiyatı olan biberonu 16,5 tl aldım ordan
tüm mağazalarda fiyat aynı sanırsam
bide bübchen set dişarda kimi yerde 54 kimi yerde 64 tü ben 49 tl aldım

hayırlısı olsn cnm inş..

cnm öyle pozisyon alınca genelde sıkışıp tepişiyor benimki..başka bi çözüm bul bence yazık kaburgandaki ağrı yer eder Allah korusun..

ay evet cnm darısı hepimize inş.sağlıkla kolaylıklı doğrruz hepimiz..

Kızlar park yatağımızı bugün teslim aldık eşim aksam kuralım yatak odasında kalsın dedi sizler ne yaptınız kurulu duruyor mu

gözün aydın cnm elnize geçmiş,kurup fotolarını eklede bizde görelim

cnm çok büyük geçmiş olsn Rabbim sabrını şifasını acilen nasip etsin..şükür kalpte sorn yokmş belki kistlerdede küçülme olr inş..erken doğmdan kafana takmamaya çalış cnm haftan bayagı büyük ,erken doğsa bile küvez var büyür gider inş..doktorlarla irtibatını kesme,Rabbimize emanetiz hepimiz..

kankim yazdıklarını okudum her zamanki gibi b kaynanalardan rahat yok demi? oy oy bir kıymet bilene denk gelemedikki çok şükür ..!!! hem bakmazlar hem bu hamile halimizle bakım isterler..hem herşeye gücenir sadece akıl vermesini bilirler..cnm yinede büyüklük sende kalsın gel gidelim derse geri çevirme git derim ben..çünkü gitmezsen her iki lafın başı o olr bi ömür susmaz, ben çağırdım gelmedi olur hep..
ben birkaç gündür iş güç derken pek nete giremedim keyfim yoktu genelde zanıp tv izledim,burda oldugmdada sana denk gelemedim..akşamlarıda eşim giriyor nete sonrada hep 12 civarı oldugunda yatırdı eşim zorla hani sabah dinlenip uyanamıyorsn diye..

Selam kızlar sağlık ocağına gittim bugün aşımın ikinci dozunu oldum ilkinde bir hafta ağrımıştı kolum bunda nasıl olacak bakalım vurunduğumdan beri ağrıyor ebe ilaç iç dedi, kalbini dinledik oğlumun bebek aşağıda olduğu için ağrı yaptığını söyledim uzanınca kalçanın altına bir yastık koy öyle yat gerekirse bacaklraınıda yükseğe koy bebek yukarı çıkar dedi bilginiz olsun benim gibi olan varsa eğer, bu durum erken doğuma neden olurmu dedim bebek büyüdükçe yukları çıkar çıkmadığı dururumlarda oluyor o zaman erken olabilir doğum dedi ama endişelenme yedinci aya giridin bundan sonra erken olaada bişey olmaz dedi, ebem doktorumdan daha iyi herşeyi ayrıntılı anlatıyor:)

bayans bnmmki bide şu altta GÖRÜNEN takip çizelgesindeki haftadan daha büyük gözüküyor.
bakalım doğumum neye göre olucak
sat a göremi ultrasona göremi.
doktorum belli olmaz diyor.

anladım cnm seninki 10 günde öndeymiş yazmışsın,bizim haftaya göre sen bayagı ilerdesin kilosunn büyük olması normal..cnm tabi sen bilirsin ama bence normal doğmdan korkma şansını dene olmazsa sezaryane başvur,belki kolay olur doğumun..

anladım cnm bilgilendirdiğin için sağol,..sorarım hemşireye bakalım..

sağol cnm..yanlış hatırlamıyorsam 28.haftaya kadar şeker demişti ama arayıp sor bence emin ol cnm..

kızlar size doyum olmaz ama saat ilerliyor, teyzem beni bekler,ancak hzırlanıp çocguda giydirip merkeze inerim ..malum kaplumbağa hızıyla yürüyorum,oğlum desen benden kötü küçük küçük gideceğimiz yere hep geç varabiliyoruz eskiden olsa alıyordm kucagıma sıkıldıgımda hızlı hızlı gidiyorduk ama malm mazide kaldı artık..bundan sonrada kamplmbagayı bile ararız 2. gelince artık

yaa herkez anlatıyor işte şöle sancı çektm böle sancı çektim
şu kadar saat çektim flnn.
yinede kesin konuşmak istemiyorum kısmet diyorumm...

biii gittim sayfalar dolmuş yineee

canım maşallah bebişine Allah nazarlardan saklasınannesi iii bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…