- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.841
git bak tatlım giyim pahalı ama butip malzemeler uygun geldi banaanladım evlendiğim nikah dairesi ben daha hiç bir şey almadım bir iğne bile bugün bir gideyim de doktora ne diycek bakalım
sizlerden alınacaklar listesini alırım artık :))
ay tatlım ya neden üstüne düşüp gitmedin bence yarın sabah hemen bi git yaparlar belkihıııımmm 156 çıkmıştı.100 gr yaptırmadım.istanbuldaydım diye erteledim şimdide geç kaldım sanırım
Selam kızlar sağlık ocağına gittim bugün aşımın ikinci dozunu oldum ilkinde bir hafta ağrımıştı kolum bunda nasıl olacak bakalım vurunduğumdan beri ağrıyorebe ilaç iç dedi, kalbini dinledik oğlumun bebek aşağıda olduğu için ağrı yaptığını söyledim uzanınca kalçanın altına bir yastık koy öyle yat gerekirse bacaklraınıda yükseğe koy bebek yukarı çıkar dedi bilginiz olsun benim gibi olan varsa eğer, bu durum erken doğuma neden olurmu dedim bebek büyüdükçe yukları çıkar çıkmadığı dururumlarda oluyor o zaman erken olabilir doğum dedi ama endişelenme yedinci aya giridin bundan sonra erken olaada bişey olmaz dedi, ebem doktorumdan daha iyi herşeyi ayrıntılı anlatıyor:)
tşk ederiz teyzeleri.
bnmki dün yine olduğundan büyük çıktı.
esracımm protein gerçekten işe yarıyor.
doktor kaşar peyniri çok iyidir dedii, kalsiyum açısından
aklınızda bulunsun.
bu arada oğluşum dönmüş.
Selam güzel anneler...Nasılsınız...
hoşgeldin tatlım biz oğluşumla iyiyiz geceden beri hıçkırıyor ara ara doktoru arıycam devam edrse:26: sen nasılsın oğluşun nasıl
canım bir şey sorucam eski kaşar mı yiyorun taze kaşar mı taze kaşar iyi değil diye biliyorum ne kadar doğrudur
darısı sizlere kızlarrr...
bizz forumun abisi olarakkkk herşeyi biraz önce yaşıyoruz.
şimdi 20 gün snra gittiğimde çatı muayenesi yapıcam dedi.
bakıcakmış ne durumda.
sen normal doğumuda bi düşün derim, illaki sezaryen deme dedi.
bende kısmet dedm
ama korkuyorum nrmal doğumdan.
sezaryen sanki bi hediyeymiş gibi bebeğin geliyor sana diye düşünüyorum
taze kaşar dedi cnm. kalsiyum açısından iyi olduğnu söledi.
anladım canım bende aldırayım bari eşime bugün
ıyyyy ben kaşardan tiksindimmmm ağzıma süremiyorum
kızlar ben çıkayım malum kontolümüz var üçbuçukta ancak yemek yeriz hazırlanırız görüşmek üzere...
geçmiş olsun canım bende geçen hafta 2. dozu yaptırdım ilk gün biraz acıma var ama ilk dozdaki ağrılar olmada ilk dozda 1 hafta ağrı çekmiştim bu hafif geldi açıkcası bana inş. seninde ağrı yapmaz eben iyiymiş valla benim gittiğim bii tuhaftı hiç içime sinmedi elektrik almadım ağzından laf zorla çıkıyor aman neyse Allahtan sürekli gitmek zorunda değilim
beyaz peynir ye canım onu da mı yiyemiyosun o da iyidir
hoşgeldin tatlım biz oğluşumla iyiyiz geceden beri hıçkırıyor ara ara doktoru arıycam devam edrse:26: sen nasılsın oğluşun nasıl
sağol canım inşallah :))Dikkat et canım kendine...Güzel haberlerinizi bekliyoruz...
maşallah 1 litre çok iyionu yiyiyorum tatlım bide bol bol süt ve yoğurt günlük 1 litre süt garanti içiyorumdur
beyaz peynir ye canım onu da mı yiyemiyosun o da iyidir
sağol canım inşallah :))
maşallah 1 litre çok iyi
neyse ben çıkıyorum tatlım kontrolüm var üçbuçukta
görüşürüz kızlar :)))
yaa herkez anlatıyor işte şöle sancı çektm böle sancı çektim
şu kadar saat çektim flnn.
yinede kesin konuşmak istemiyorum kısmet diyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?