2011 Nisan Anneleri

Merhabalar Kızlaaar:80:
kızlar dün göğüs pedi aldım kendime
90 tane var içinde nuk un indirim yapmışlar 15 tl ye iyi değilmi bide açtım baktım da pedleri çok kalite
aa süpermiş.nerden aldın şekerim
oy oy maşallah sübhanallah..çok iyi beslemişsin bebişi

maşallah sübhanallah tatlım..değerleri haftaya göre çok gzl..hele boyunun maşallahı var bence..

benimde en son gittiğimde bebiş yan duruyordu inş doğum pozisyonunu alır ben normal düşünüyorum ilkide öyle olunca...benim zaten biraz açılma oldu böyle olanlarda normal doğum daha kolay oluyormuş inş kolay olur hepimizin...

maşallah bebişlerinize kızlaar
lifecity senin iyice azaldı birde sezeryan olacaksın,çok heyecanlı

geçmiş oldun cnm..ben 1 sene sonra diye biliyordum :44:

Son düzenleme:

yok canım beni dün temmuz ayında 3. aşı için tekrar çağırdı 4. olan aşı 1 sene sonra dedi bir daha bebek düşünürseniz hiç olmazsa aşılarınızda tamamlanmış olur dedi hem de sizin için de ömür boyu tetenozdan korur dedi 5. ne zaman sormadım

kızlar bir şey sorucam benim laptopum sehpanın üzerinde eğilerek oturuyorum yazıyorum
acaba bebeğimi sıkıştırıyormuyum yanlış bir oturma şeklimi ama evde daha uzun birşey de yok laptopu koymak için hem böyle oturunca sol kaburgam da çok ağrıyor

ooo maşallah nazar deymesin biz 1,5 olduk mu diyorduk senin ki 2,150 olmus

darısı sizlere kızlarrr...
bizz forumun abisi olarakkkk herşeyi biraz önce yaşıyoruz.
şimdi 20 gün snra gittiğimde çatı muayenesi yapıcam dedi.
bakıcakmış ne durumda.
sen normal doğumuda bi düşün derim, illaki sezaryen deme dedi.
bende kısmet dedm
ama korkuyorum nrmal doğumdan.
sezaryen sanki bi hediyeymiş gibi bebeğin geliyor sana diye düşünüyorum

Kızlar park yatağımızı bugün teslim aldık eşim aksam kuralım yatak odasında kalsın dedi sizler ne yaptınız kurulu duruyor mu

Canım dün netim gitti uğraşmadım yattım cevap yazamadım. Ya oğlusumla yanlızdık gece :)))babamız 12 de geldi ..Valla bende diyorum bu hafta dikkat edeyim diye ama sonra dayanamıyorum . Ama doktorum günde 30 dk yürümeye çalış dedi yağmurlar başladı ( Bizim kontrol yine 1 ay sonra ya 20 subatta herkesin 2 haftaya düşmüş niye bizimki düşmedi ??? 36. haftada çatı muayenesi varmış bende korkuyorum biraz ağrılı oluyormuş cevremde öle dediler ((

Valla canım boşver kafana göre takıl .Bende de aynı durum 2 kız torunu var diğer oğlundan erkek torun diye ölüyolardı daha ağzını açıp sunuda ben alim yapim demek yok . bi çöp almak yok aman almazsa almasın evlenirkende bi çay bardağı almadı evime herşeyi eşimle yaptık bak şimdi bişeyime lafedemiyo çocuktada söz sahibi olamaz.çocuğumuzla birlikte artık tam bi aile oluyoruz artık kimse kusura bakmasın gelinlik dönemide bitti.Canın o dakika nasıl davranmak istiyorsa öyle yap önceden strateji belirlemek seni yorar bebeğine yazık...bende senin gibiydim öle arar sorardım yardımına giderdim baktım yapmayan daha kıymetli ölemi dedim öyle olmaz böle olur valla haftada bi kere bile aramıyorum hamile olan benim o arasın sorsun . oda arıyor işte haftada 1 kere ..kendini ağırdan satacaksuın ben onu bilirim .

Canım geçmiş olsun. Eşimin arkadasının bebeğinde böle bi sorun vardı . doğunca ameliyat oldu . erkende doğmadı merak etme 10 gün kadar ne erken geldi . ama maşallah şimdi hiç birşeyi yok 2 aylık oldu ..gönlünü ferah tut..

maşallah bebeğine ..bende doktora dedim kasığım ağrıyor diye oda kafası basıyor dedi hatdadahada ağrıyabilir magnezyum iç dinlen başka yapacak bişey yok dedi .

Günaydın kızlar nasılsınız? daha doğrs tünaydın oldu artık ama zaten 11de uyanmıştım..bugün kafam sepet gibi ,kafamda kocaman bir ağrıyla uyandım çok keyifsizim hiç bi iş yapmadım,sadece kahvaltı ettik oğlmla,pc ye otrdm biraz açılırım belki diye..şimdide annem aradı rahatsızlanmış ,gelininde boğazları şişmiş ,biz çok fenayız buraya gelde bize bak diyor..eşim bgün işte yarın dönecek te annemde gel kal dedi..bende dedim valla herkes bakım istiyor nold hepinize böyle..sonrada yine duramadım aradım teyzemi dedim annemler hastaymış, o da dedi haberim var az öncede beni aradılar bari gidip bakalım .. ay öyle kötüki başım giyinip evden çıkmaya bile üşeniyorm off

ay cnm maş. ya 2 kiloy bile geçmiş hem şaşırdım hem sevindim artık 2 li rakamları görmeye başladık..benimki 1 kiloyu ancak geçti daha

maş.bebişine cnm ..

cnm bana 3 doz dediler hatta 2 dozunu yaptırdım acaba 5 dedi de benmi yanlış anladım?

maşallah canım . Ne kadar önden gidiyor gözüküyor senin bebeğn . benimki kilosuna göre 9 gün önden gidiyormuş . Doktor biraz tombiş dedi bende diyorum 3 - 3,5 arası doğsun sağlıcakla da kolay çıksın :)))

doktordan gelen annişler allahım sağ salim kucağınıcada almayı nasip etsin bebişlerinizi maşallah kuzulara
erva tatlım sevi bebeden aldım göğüs pedlerini
bizde yemeğimizi yedik geldikkk

bana 5 doz ömür boyu korur dedi bir daha da yaptırmanıza da gerek kalmaz dedi şimdi 15-49 yaş arası herkese yapılıyor dedi toprakta aktif olarak tetenoz virüsü varmış herkesin haberi olsun yaptırsın bence sen de olmazsa 3. yaptırınca sorarsın hemşireye

life city ve bayans kızlar bebişlerinize maşallah süphanallah kocaman olmuşlar.ben bu cuma kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım benim kuzu ne alemde.sağlıcakla olsun tatlım benim.
ben tetanoz aşısı yaptırmadım umarım sorun olmaz üstelik 100 gr yüklemeyi yaptırmam gerkiyodu ama yarın 28.haftam bitcek gecmi kaldım acaba?

bende tetenoz yaptırmadım tatlım bi sorun olmaz herhalde
50 gr da sorun çıkmışmıydı ki senin 100 gr yaptırıcan

bayans bnmmki bide şu altta GÖRÜNEN takip çizelgesindeki haftadan daha büyük gözüküyor.
bakalım doğumum neye göre olucak
sat a göremi ultrasona göremi.
doktorum belli olmaz diyor.

esracım bende kayınvaideyle aram açık.
hamile değilmişim gibi davranıyor
bir iğne almadı
abartmıyorum yane.
sadece yalan olmasın 2 yelek örmüş önceden onları verdi. bide önceden almış bi battaniye kadifedn
onları verdi.
ve biz karşılıklı oturuyoruz. sinir oluyorum hareketleri bana batıyor.

yok bebek pdasına ne gerek varmış
yok o na ne gerek var, buna ne gerek var.
delirtiyo bni
neyseki eşim onun laflarına bakmıyor.

bende tetenoz yaptırmadım tatlım bi sorun olmaz herhalde
50 gr da sorun çıkmışmıydı ki senin 100 gr yaptırıcan

canım bence şimdi de olsa sağlık ocağına gidin derim çünkü çok önemli televizyonlarda da reklamlarda kanallarda çok gördüm mutlaka yaptırılmazı gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…