- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.801
aa süpermiş.nerden aldın şekerimkızlar dün göğüs pedi aldım kendime
90 tane var içinde nuk un indirim yapmışlar 15 tl ye iyi değilmi bide açtım baktım da pedleri çok kalite
oy oy maşallah sübhanallah..çok iyi beslemişsin bebişimrb arkadaşlar dün doktordaydık bizde.
oğluşum çok tatlıydı ayakları fln gözümün önünden gitmiyor yaa:)
büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...
doktorum 20 gün snra gel dedi.
arayı kısalttık yanee:)
slm kızlar bizde dün gittik dr a herşey yolunda gelişimi güzel dedi drumuz. 1,350 gr kilosu ,
37 cm de boyu olmuş kuzumun ay nasıl tatlıydı yaa çok özlemişim yavrumu. tabi babasıda gördü bebeğimizi oda çok özlemiş. uzun uzun baktık kuzumuza. çok güzeldi yaaaa perşembe günü tekrar gitcem kan ve idrar verdim onun sonuçlarını göstercez.
tşk ederiz teyzeleri.
bnmki dün yine olduğundan büyük çıktı.
esracımm protein gerçekten işe yarıyor.
doktor kaşar peyniri çok iyidir dedii, kalsiyum açısından
aklınızda bulunsun.
bu arada oğluşum dönmüş.
slm kızlar bizde dün gittik dr a herşey yolunda gelişimi güzel dedi drumuz. 1,350 gr kilosu ,
37 cm de boyu olmuş kuzumun ay nasıl tatlıydı yaa çok özlemişim yavrumu. tabi babasıda gördü bebeğimizi oda çok özlemiş. uzun uzun baktık kuzumuza. çok güzeldi yaaaa perşembe günü tekrar gitcem kan ve idrar verdim onun sonuçlarını göstercez.
kızlar merhaba nasılsınız
ben dün 2. doz tetenos aşısını oldum 6 ay sonra tekrar olucakmışım yani 5 doz olunuyormuş ömür boyu koruyucu dedi. yapılmazsa silbaştan tekrar edersiniz dedi . yani sizinde haberiniz olsun. bu seferki hemşire biraz acıttı geçen sefer yapan hiç acıtmamıştı o zaman sonrasında da ağrım olmamaıştı bu sefer ağrı oldu gece filan ama katlanılmayacak gibi değil tabii
bugün üçbuçukta randevum var bebeğimi görücem inş. bir de gideyimde doğum fiyatlarını konuşayım bir pazarlık yapayım yani orada olmazsa başka bir yer araştırırım hiç olmazsa
mrb arkadaşlar dün doktordaydık bizde.
büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...
maşallah bebeklerinize ayy ne kadar çabuk büyüyorlar son zamanlarda
bakalım biz de bugün kontrole gidicez bizim cimcime ne kadar olmuş çok merak ediyorum
Merhabalar Kızlaaar:80:
aa süpermiş.nerden aldın şekerim
oy oy maşallah sübhanallah..çok iyi beslemişsin bebişi
maşallah sübhanallah tatlım..değerleri haftaya göre çok gzl..hele boyunun maşallahı var bence..
maşallah bebişlerinize kızlaar
lifecity senin iyice azaldı birde sezeryan olacaksın,çok heyecanlı
geçmiş oldun cnm..ben 1 sene sonra diye biliyordum :44:
tşk ederiz kızlar ewt babada annede uzun bebişte uzun olacak herhalde dedi dr umuz. çok şükür yaa
büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...
yok canım beni dün temmuz ayında 3. aşı için tekrar çağırdı 4. olan aşı 1 sene sonra dedi bir daha bebek düşünürseniz hiç olmazsa aşılarınızda tamamlanmış olur dedi hem de sizin için de ömür boyu tetenozdan korur dedi 5. ne zaman sormadımmaşallah bebişlerinize kızlaar
ooo maşallah nazar deymesin biz 1,5 olduk mu diyorduk senin ki 2,150 olmus
Merhabalar Kızlaaar:80:
aa süpermiş.nerden aldın şekerim
oy oy maşallah sübhanallah..çok iyi beslemişsin bebişi
maşallah sübhanallah tatlım..değerleri haftaya göre çok gzl..hele boyunun maşallahı var bence..
maşallah bebişlerinize kızlaar
bu bir şifremi.... böyle erkek falan..sen kıkır kıkır yoğundun dimi...
sağol cnm desteğin için..bu hafta kilo almamaya çalışıcam..2 haftaya düştü artık kontroller....
2 haftada 4 alınca malum:26:
size bişey danışıcam kızlar...
şimdi kaynanamla limoniyiz...o soğuk ben artık mesafeliyim... hanımefendi gücenmiş bana..son doktro kontrolü için arayıp sormamışım vs vs...ilk baştan beri hamileliğimde hiç destek olmadı bana...3 ay yattım 1 gün dahi gelip kalmadı yanımda...... yemek yolladı ara ara ama hiç destek olmadı yanlızlığımı paylaşmadı ve halade bebeğim yok gibi davranıyo... pi parça bişey almamıştır..maddiyat değil önemli olan ama düşünmek 1 çorap bile almak gönül alır... neyse eşimde bu konuda bana destek veriyo..pazar günü balık yemişler bi çağırır dimi yazlğa gitmişler..yani sen nasılsan oda öyle hep ben hep ben ilgi bekliyolar böyle çocuk gibi... eminönüne gitmeyi erteledi hep bu hastalığı girdi araya ama gezmesinden geri kalmadı ama beni hiç dşünmedi kadın hamile geç kalmasın die...eşime dedim gitmicem die....sizce napmalıyım..GİTMEZSEM CİDDİ CİDDİ.. ARAMIZ AÇILICAK VE MESAFELİ OLUCAZ..DOĞUNCADA BEBEĞİMİ ÖLÇÜLÜ GÖRCEK HOŞ ÇOKTA MERAK EDİCENİ ZANNETMİYORUM AMA... BİDE HEP SEN SYGI DUYCAKSIN.. KÜÇÜK OĞLU TERBİYESİZ CVP VERİR YOK DİĞER Bİ ALEM... ABİSİNİ BİLE TAKMAZ..EN UFAK ŞEYDE UYARIR TATLI DİLLE..AMA ONLAR YAPINCA NE BENİ NE EŞİMİ SAVUNUR BİLMİYORUM... ÇAMLICAYA BİRLİKTE TAŞINACAKTIK... SIFIR DAİRE EVİMİZE GEÇİCEKTİK... SONRA NE OLDU.ONLAR GİTTİ... BURDA KAYNANASI KARDEŞİ VS BİZ ONLARLA KALDIK HOŞ MUTLUYUM AMA KAZIK ATTILAR BİZE SONRADAN..... SON ANA KADAR BİRLİKTE GİDİCEZ ZANNETİK...
Canım geçmiş olsun. Eşimin arkadasının bebeğinde böle bi sorun vardı . doğunca ameliyat oldu . erkende doğmadı merak etme 10 gün kadar ne erken geldi . ama maşallah şimdi hiç birşeyi yok 2 aylık oldu ..gönlünü ferah tut..merhaba arkadaşlar. şuan 29+5 haftadayım,kızımın sol akciğerinde kistler tespit edildi,bebeğin hasta olması hamileliği çok zorlaştırıyor, her an bişey olcakmı korkusu yaşıyorum benimle aynı sorunları yaşayan var mı?
kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa
tşk ederiz teyzeleri.
bnmki dün yine olduğundan büyük çıktı.
esracımm protein gerçekten işe yarıyor.
doktor kaşar peyniri çok iyidir dedii, kalsiyum açısından
aklınızda bulunsun.
bu arada oğluşum dönmüş.
kızlar merhaba nasılsınız
ben dün 2. doz tetenos aşısını oldum 6 ay sonra tekrar olucakmışım yani 5 doz olunuyormuş ömür boyu koruyucu dedi. yapılmazsa silbaştan tekrar edersiniz dedi . yani sizinde haberiniz olsun. bu seferki hemşire biraz acıttı geçen sefer yapan hiç acıtmamıştı o zaman sonrasında da ağrım olmamaıştı bu sefer ağrı oldu gece filan ama katlanılmayacak gibi değil tabii
bugün üçbuçukta randevum var bebeğimi görücem inş. bir de gideyimde doğum fiyatlarını konuşayım bir pazarlık yapayım yani orada olmazsa başka bir yer araştırırım hiç olmazsa
büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...
bana 5 doz ömür boyu korur dedi bir daha da yaptırmanıza da gerek kalmaz dedi şimdi 15-49 yaş arası herkese yapılıyor dedi toprakta aktif olarak tetenoz virüsü varmış herkesin haberi olsun yaptırsın bence sen de olmazsa 3. yaptırınca sorarsın hemşireyeGünaydın kızlar nasılsınız? daha doğrs tünaydın oldu artık ama zaten 11de uyanmıştım..bugün kafam sepet gibi ,kafamda kocaman bir ağrıyla uyandım çok keyifsizimhiç bi iş yapmadım,sadece kahvaltı ettik oğlmla,pc ye otrdm biraz açılırım belki diye..şimdide annem aradı rahatsızlanmış ,gelininde boğazları şişmiş ,biz çok fenayız buraya gelde bize bak diyor..eşim bgün işte yarın dönecek te annemde gel kal dedi..bende dedim valla herkes bakım istiyor nold hepinize böyle..sonrada yine duramadım aradım teyzemi dedim annemler hastaymış, o da dedi haberim var az öncede beni aradılar bari gidip bakalım .. ay öyle kötüki başım giyinip evden çıkmaya bile üşeniyorm off
ay cnm maş. ya 2 kiloy bile geçmiş hem şaşırdım hem sevindim artık 2 li rakamları görmeye başladık..benimki 1 kiloyu ancak geçti daha
maş.bebişine cnm ..
cnm bana 3 doz dediler hatta 2 dozunu yaptırdım acaba 5 dedi de benmi yanlış anladım?
life city ve bayans kızlar bebişlerinize maşallah süphanallah kocaman olmuşlar.ben bu cuma kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım benim kuzu ne alemde.sağlıcakla olsun tatlım benim.
ben tetanoz aşısı yaptırmadım umarım sorun olmaz üstelik 100 gr yüklemeyi yaptırmam gerkiyodu ama yarın 28.haftam bitcek gecmi kaldım acaba?
Seninde bebeğine maşallah canım artık doğum kilolarımızı yarıladık. bundan sonra çok daha hızlı olacak herşey sanırım..Tahlillerinde inşallah güzel çıkar benimde guatr testlerim var bu hafta ..
bende tetenoz yaptırmadım tatlım bi sorun olmaz herhalde
50 gr da sorun çıkmışmıydı ki senin 100 gr yaptırıcan
burdanda cevaplıym
sevi bebeden aldım kuşummm
bu arada bu haftalarda bebişin dönmesimi lazım
Seninde bebeğine maşallah canım artık doğum kilolarımızı yarıladık. bundan sonra çok daha hızlı olacak herşey sanırım..Tahlillerinde inşallah güzel çıkar benimde guatr testlerim var bu hafta ..
maşallah bebeğine canım niye idrar testi vermiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?