- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.001
gelişmez olurmu canım benım ınsallah tosun gıbı olmustur
bundan sonra her dr gttıgımde nst grcekmışım bıde buna ayrıyetten 50tl vercekmışım paralı oldugunu duyunca şaşırdım
iyi akşamlar güzel anneler
ya kızlar benim acayip belim ağrıyor hatta kalkıp adım atamıyorum kitleniyorum eşime tutuna tutuna biraz gezindim evin içinde açıldı biraz ama yatınca yine kalkamıyorum ayaklarıma basamıyorum terliğiimi giymek için bile ayağımı kaldıramıyorum çok canım acıyor sizdede böyle şeyler oluyomu
senin miniğin kızmı.. annelerimiz der kız ağır olur die...bizim erkek çok şükür öyle bi şikayetimiz yok..ama zaman zaman bel ağrısı oluyo çok normal cnm... yerin sertmi yatış şeklin vs bile etkiler...altına pufi yorgan koy cnm... bii bak yumuşak yerde dene yat cnm...
Merhaba arkadaslar. Umarım hepiniz bebislerinizle iyisinizdir. Ben pek iyi değilim. Aksamdan beri göbeğimin üst tarafı agiriyor. Göbek deligindden bir karış yukarısında ağrı var. Göbeğim semsert. Bebisim hareketli çok. Sizce bu ne olabilir? Size de oldu mu hiç? Ağrı korkutuyor beni((
Oh ne güzel bizim randevu 4 şubatad az kaldı:) aslında bence aldığın kilo gayet normal emin ol bebeğe yaramıştır doğru gıdaları aldıysan tabi:) bende az almak istiyorum artık son iki aydır birden aldım kilogünaydınnnn canımhep iyi olun inşallah biz de oğlumla iyiyiz süt içiyoruz bugün dr.gitcez çok heyecanlıyım bir an önce yakışıklı bıdığımı görmek istiyorum...inşallah herşey yolundadır dün aile hekimliğinde tartıldım 1 ayda 1 kilo almışım geçen ay şeker çıkmıştı diyete başlamıştım fazla mı abarttım acabe inşallah oğlum gelişmiştir
esteem eflalim mesa KEJA Canikim landsarc armak
Günaydın Güzel Annelerrr:92: :92: :92:
Nasılsınız?
Dün halı aldık bebeğimin odasına, mobilyası da haftasonu gelecek, çook mutluyum..
cumartesi de inşallah doktor kontrolümüz var, kızımı görücem 1 ay aradan sonra
Bu arada herkese günaydın tetanoz aşısının ikincisini olacaklara söylüyüm ilki gibi sancı yapmadı sadece hareket ettirirken ve üstüne yatarsam kas ağrısı gibi ağrı oluyor ilkinde hiçbirşey yapmasamda zonkluyordu hamdolsun bunda rahatım:)
Günaydın şekerim;oy oy oy güle kullanın inşallah...sen izmir deydin demi canım kontrole nereye gidiyorsun?
esteem eflalim mesa keja canikim landsarc armak
günaydın güzel annelerrr:92: :92: :92:
Nasılsınız?
Dün halı aldık bebeğimin odasına, mobilyası da haftasonu gelecek, çook mutluyum..
Cumartesi de inşallah doktor kontrolümüz var, kızımı görücem 1 ay aradan sonra
günaydın kızlaar :92:
nasılsınız,ne var ,ne yok?
unnado da funnababy polar battaniye kampanyası var..
ben 1 tane tk. aldım,ne zamandır beğeniyordum sonunda aldım..
canım benim doktor Tepecik Doğum hastanesinde çalışıyor. Ben onun özel muayenehanesine gidiyorum,Kahramanlarda.
Doğumu da Çınarlı doğum hastanesinde yapacağım inşallah..
sen nereye gidiyorsun? nerde dogum yapacaksın belli mi??
Ayça bakım ürünlerinden aldın mı uygun bulursan bana da haber verir misin dün metro ve özdileğe baktım sebamed şampuan 500 ml 26 tl ve 24 tl di acaba eczanelerde daha mı uygun eşimin defterini yazdığı bir eczacı var önce fiyat araştırması yapıp en son oraya gitmeyi düşünüyorum
canım ben Hellobabyden Büchenin çantalı setini aldım. 50 Tl. idi.
Çok araştırmadık, sebamed alacaktım onun orada kampanyası yoktu, eşim de alalım alalım deyince büchenin çantalısını aldık..:97:
Halledersiniz canım, daha vakit var, içinize sinsin önemli olan ogünaydınnn cnm ne güzell darısı başıma biz de bir türlü spariş veremedik aksam bir mobilyacı daha gelecek eve fiyat alacaz fortmanto da yaptırıyoruz ...
ben öyle çok hastane değiştirdim ki...en sonunda ege pol de kaldım bu aydan sonra da başka hastane kabul etmez herhalde...doğumu da ege pol de yapcam büyük ihtimalle..arkadaşlarım tavsiye etmişti ege pol ü ...tabi .çınarlı daha güzel ama bize uzak canım
büchenin çantası nasıl?malzeme çantası olarak kullanabilecek türde mi?
büchenin çantası nasıl?malzeme çantası olarak kullanabilecek türde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?