2011 Nisan Anneleri

canım günaydın, gözün aydın doktordan güzel haberlerle gel inşallah
benim sezeryan olacak büyük ihtimalle.. sezeryanda ya epidural oluyormuş ya spinal.. hangisi daha iyi farkı ne, daha sormadım doktora..:26:

esraaa bende 26+4günlük hamişim oglum olcak benımde masallah senın oglun tosun pasa olcak seyy dicektimm günlük mutlaka yediklerin olmassa olmasların neler nelere dikkat ediyon yani de tosun pasa iyi gelişip büyüyo merak ettimde canımmm

canım günaydın, gözün aydın doktordan güzel haberlerle gel inşallah
benim sezeryan olacak büyük ihtimalle.. sezeryanda ya epidural oluyormuş ya spinal.. hangisi daha iyi farkı ne, daha sormadım doktora..:26:

saol canım inş güzel haberlerle gelirim sen sezeryan istediğin içinmi yoksa başka bir sorundan dolayımı sezeryan olucaksın benim bebeğimin eşi aşşağıda olduğu için mecburen sezeryan olucam ama normal doğum istiyorum hakkımızda hayırlısı artık.

aynen canım bende katılıyorum ilkinde butun gece uyuyamamıştım agrıdan onun ıcın 2.den cok korkmuştum ama hıçmş hıç ağrı olmadı cok sukur

egepolden çok memnunum cnm dilek hn gidiyorum

asya olsun çok güzelll:2:

tamam tlım seni mi kırcam asya olsun

ii akşamlar biraz sonra işten çıkacam ben
nedense başıma ince bir ağrı girdi devamı gelmez inşallah yarın sabah doktora gidicez oğlumla randevum var inşallah herşey yolundadır

canım o ağrı 3-4 gundur bende de va geçen dayanamadım parol içtim bir tane bu sabah gene vardı eşim benimde ağrıyor dedi demekki havadan mıdır nedir

ah cnm geçmişler olsun sana da kuzucuğunada bunla gelmiş geçmiş olsun

canım bana doktor normal yapamazsın demedi ama eşim, doktor sezeryanla olmasını istiyor, ben de kararsızım ,hayırlısı dedim. Allah hepimize doğru karar aldırsın.. zaman ne gösterecek bakalım

Oh sağlıklı beslenmişsin maşaallah bende başarabilsem:)

hadi geçmiş olsunben ilk çocuğumda 4 tane yaptırmıştım sonuncuyu yaptıramamıştım..bu hmileliğimde sadece 1 kere vurulman yeter dedi ebe ben de 1 tane ile kurtuldum

Ay sağol ilki öyle çok ağrıdıki iğneden korkmayan beni korkular sarmıştı dün:) benimde üç doz kaldı doğumdan sonra artık

aynen canım bende katılıyorum ilkinde butun gece uyuyamamıştım agrıdan onun ıcın 2.den cok korkmuştum ama hıçmş hıç ağrı olmadı cok sukur

Bütün gece evet ama bir hafta boyunca( çok fenaydı iş yapamıyorsun sürekli zonkluyor üstüne yatamıyorsun fenaydı ama hamdolsun bu daha rahat:) ağrı var ama öbrürünün yanında az

ben de gökalp beye gidiyorum dilek hanım da çok iyi ve güler yüzlü arkadaşlarım ona gidiyordu...hayırlısı inş.canım orada sadece kan verme sırası işkence oluyor başka herşey güzel

ayy evet geçen gittiğimde kadının teki ile kavga ettik kan kuyrugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…