- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.021
günaydın canım;güle güle kullanın inşallah ...bıdıklık yumuşacık örtünsün onunla..
günaydın kızlar nasılsınız inş herkesler iyidir benimde saat 11.10da randevum var bir ay oldu bebişimi göremiyorum özledim valla bakalım ne kadar büyümüş bizim sıpa bende geçen ay değiştirdim doktorumu şimdi hospitalium çamlıca hastanesine bahar hanıma gidiyorum tavsiye ettiler memnun kaldım bakalım doğumuda orda yapıcam heralde birde kızlar epiduralle doğum yapıcak olan varmı ben biraz tedirginim ama daha karar veremedim tabi şu anda benim hala sezeryan görünüyor ama eğer normal doğum yapbilirsem düşünüyorum epidurali.
selam anneler...
bu gün size 1 çok iyi 2 de köt haberim var....
bebişimi gördümmaşallah deyin teyzecikler bebişim 1250 gr 38 cm boyu olmuş... bebişim gelşimi 15 güncük ilerde..doktor çok sevindi maşallah dedi 2 haftada bebişim 550 gr olmış... ... yani 26+5 şiz ama ugs de 28+6 görünüyo başı aşşağıdaydı poposunu dayamış secdeye yatımış gibiydi ve yüzünü bırak profil bile vermedi...bu zamandan bebekler hep dönermiş..onun için uygun pozsyon belli değilmiş...37. haftada pozisyonu önemliymiş...çünkü değişmezmiş... en geç...
kötü haberim2 haftada 4 kilo almışım... toplamda 11 oldum..ama doktorum kısa zamanda almamdan ciddi ciddi rahatsız oldu..2 hafta sonra tekrar gidicem..ama neden aldığımı biliyorum kiloları...
1 kere fast food
2 kere evde poğaça yaptım yedim.
1kre misafirim geldi 5 çeşit götürdüm..
2 defa muhlama yedim...
1 defada evde sigara böğreği kızrrtım... bunlar harici yediklerim yani yemezdim 2 haftada yediklerim... bu 2 haftada almama lazım ciddi ciddi... neye sevincemi üzülcemi anlamadım
diğer sorun hastanemi seviyorum..doktorumuna..başka bi yerde doğum yapma düşüncesi beni bitirir...ama epiduralle doğum ücreti 5 bin 100 tl biz 3 e 4 e razıydık..malum kayınpeder vericek ya iğrenç bişey...yorumlarını dinlemek yada yapıcaklarını bilmek..eşim hastane araştır diyo..ama oda istemiyo başka yer... %70 orası olcak ama ne olur ne olmaz die ben bi araştırcam sanırım..bu durum beni mutsuz ediyo....
özel gvenilen..hastane kızlar... yardımcı olun..olurda öyle bişey olursa kontrollerede orda devam edelimde barihem doktor tanısın beni hem ben doktora alişim..
canım günaydın, gözün aydın doktordan güzel haberlerle gel inşallah
benim sezeryan olacak büyük ihtimalle.. sezeryanda ya epidural oluyormuş ya spinal.. hangisi daha iyi farkı ne, daha sormadım doktora..:26:
Bu arada herkese günaydın tetanoz aşısının ikincisini olacaklara söylüyüm ilki gibi sancı yapmadı sadece hareket ettirirken ve üstüne yatarsam kas ağrısı gibi ağrı oluyor ilkinde hiçbirşey yapmasamda zonkluyordu hamdolsun bunda rahatım:)
ben öyle çok hastane değiştirdim ki...en sonunda ege pol de kaldım bu aydan sonra da başka hastane kabul etmez herhalde...doğumu da ege pol de yapcam büyük ihtimalle..arkadaşlarım tavsiye etmişti ege pol ü ...tabi .çınarlı daha güzel ama bize uzak canım
saol canım..eveet oğluşum sıcacık örtünsün inş.
senin de randevun varmış,hayırlı haberlerle gelirsin inş.kilo alımın da gayet iyi bence
egepolden çok memnunum cnm dilek hn gidiyorum
günaydın kızlaar :92:
nasılsınız,ne var ,ne yok?
unnado da funnababy polar battaniye kampanyası var..
ben 1 tane tk. aldım,ne zamandır beğeniyordum sonunda aldım..
asya olsun çok güzelll:2:
ii akşamlar biraz sonra işten çıkacam ben
nedense başıma ince bir ağrı girdi devamı gelmez inşallah yarın sabah doktora gidicez oğlumla randevum var inşallah herşey yolundadır
slm kızlar kontrolden geldim şimdi,kızımın ciğerindeki kistler küçülmeye başlamış,kilosuda 1482 gr olmuş :)dr emin olmak için fetal mr istedi,çektirdim ama o makine içinde geçen 20 dk kıpırdamadan havasız i şekilde durmak çok zormuş,bayılmamak için bildiğim bütün duaları okudum :) çok şükür bayılmadım :) allah kimseyi mr çektirmek zorunda kalmasın hele ki hamileyken
:2:
saol canım inş güzel haberlerle gelirim sen sezeryan istediğin içinmi yoksa başka bir sorundan dolayımı sezeryan olucaksın benim bebeğimin eşi aşşağıda olduğu için mecburen sezeryan olucam ama normal doğum istiyorum hakkımızda hayırlısı artık.
sağol canım ya çok rahatlattınız beni dünden beri hep kafama takılıyordu bu konu...sağlıklı beslenmeye gayret ettim ekmek hamurişi pilav makarna onları yemedim sadece onların da bebeğe ne yararı var ki demi yani?
hadi geçmiş olsunben ilk çocuğumda 4 tane yaptırmıştım sonuncuyu yaptıramamıştım..bu hmileliğimde sadece 1 kere vurulman yeter dedi ebe ben de 1 tane ile kurtuldum
aynen canım bende katılıyorum ilkinde butun gece uyuyamamıştım agrıdan onun ıcın 2.den cok korkmuştum ama hıçmş hıç ağrı olmadı cok sukur
saol canım..eveet oğluşum sıcacık örtünsün inş.
senin de randevun varmış,hayırlı haberlerle gelirsin inş.kilo alımın da gayet iyi bence
Ben de baktım ama üye olmak için davet gerekiyomuşş ne saçma :26::26::26:
Slm kısslar
geçmişi oku rken bir anda slm vermeden daldım mesaja
slm kızlarrrrrrrrr bizde geldik nasılsınızzzzz
ben de gökalp beye gidiyorum dilek hanım da çok iyi ve güler yüzlü arkadaşlarım ona gidiyordu...hayırlısı inş.canım orada sadece kan verme sırası işkence oluyor başka herşey güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?