- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.041
Hoşgeldiniz kızlarrrr
kızlar selam nasılsınız.. ya ben en son dr. kontrolümden bu yana (ki 3 hafta geçti) hiç kilo almadım.. acayip tırsıyorum.. niye kilo almıyorum ki.. beslenmeme dikkat ediyorum sürekli sol yan yatıp dinleniyorum..ödem felan yok.. ama kilomda aynı duruyor.. çok şükür bebek çok hareketli.. o yüzden iyidir heralde diyorum ama yine de içimden bu korkuyu atamıyorum..
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ayyyyyyyyyyy ben bunlara bayıldım aynı bennnnnn
hoşbuldum tatlım nasılsınnnn
kızlar selam nasılsınız.. ya ben en son dr. kontrolümden bu yana (ki 3 hafta geçti) hiç kilo almadım.. acayip tırsıyorum.. niye kilo almıyorum ki.. beslenmeme dikkat ediyorum sürekli sol yan yatıp dinleniyorum..ödem felan yok.. ama kilomda aynı duruyor.. çok şükür bebek çok hareketli.. o yüzden iyidir heralde diyorum ama yine de içimden bu korkuyu atamıyorum..
:103::126: iyiyim canım, sen nasılsın?
ocak ayı da bitiyooo, gözümüz aydınnn
evettttt bitsin artık bitsin kızzz sağlıkla doğuralim bücürükleriiii
iyiyim tatlım bende şu dans eden üçlüye takıldım ayyy çok sevimliler yeni keşfettimde bunları :118::118::118::118::118::118::118:
Oh sağlıklı beslenmişsin maşaallah bende başarabilsem:)
başarırsın canım insan alışıyor zamanla gerçe dur bakalım bugün dr.ne diyecek bakalım sağlıklı mı beslenmişim yoksa yetersiz mi?
Ay sağol ilki öyle çok ağrıdıki iğneden korkmayan beni korkular sarmıştı dün:) benimde üç doz kaldı doğumdan sonra artık
bilirim tetanoz aşısı insanın kolunun kemiğini sızlatıyor valla..neyse bundan sonrakiler rahat artık
[
evet çok şekerler,
şu sembolleri iyiki yapmışlar, yoksa kuru kuru mesajlaşacaktık
:129:
şekercim valla nasıl becerdin hiç kilo almamayı
doktora bi sor bakalım ne diycek ne zaman gitcen doktora
Slm kısslar
geçmişi oku rken bir anda slm vermeden daldım mesaja
haftaya inşallah.. ya özel bişey yapmadım..çok aşırı yemiyorum ama bilerek değil.. canım ne istiyosa o anda onu yiyorum kısmıyorum bişeyden.. zararsız şeyleri zaten kesmiştim taa en başında.. gerçi bu ara biraz meyve yemiyorum..ondan olabilir..
slm kızlarrrrrrrrr bizde geldik nasılsınızzzzz
cnm vallahi life_ciyt arkadaşımın yolundan ilerliyorum.... bol bol kahvaltıda kaşardan peynire kadar ve yumurta eksik etmiyorum... günde kesin 1 bardaksüt... ayran yoğurt.. gün içinde hep tüketiyorum harici ceviz... bunlar standartım cnm...geri yediklerim öyle ahım şahım şeyler değil... bide yapı diyolar ama ana-baba faktör..onunda etkisi vardır ama benim bebişin geri gittiği günleri bilirim 3 gün beslenemediğim için..şimdi maşallah ilk defa 10-12 iken 15 olmuş...bu allah korusun erken doğumda çok işimize yarıcak dedi doktor eğer olursa die.. böyle cnm..esraaa bende 26+4günlük hamişim oglum olcak benımde masallah senın oglun tosun pasa olcak seyy dicektimm günlük mutlaka yediklerin olmassa olmasların neler nelere dikkat ediyon yani de tosun pasa iyi gelişip büyüyo merak ettimde canımmm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ayyyyyyyyyyy ben bunlara bayıldım aynı bennnnnn
hoşbuldum tatlım nasılsınnnn
iyiyiz teyzesiii oturuyoz kızçemle tekmeliyo bolbolhoşgeldinizbizler iyiyiz -çok şükür sen ve bebiş nasılsınız??
dimi ay çok sevimlilercnm vallahi life_ciyt arkadaşımın yolundan ilerliyorum.... bol bol kahvaltıda kaşardan peynire kadar ve yumurta eksik etmiyorum... günde kesin 1 bardaksüt... ayran yoğurt.. gün içinde hep tüketiyorum harici ceviz... bunlar standartım cnm...geri yediklerim öyle ahım şahım şeyler değil... bide yapı diyolar ama ana-baba faktör..onunda etkisi vardır ama benim bebişin geri gittiği günleri bilirim 3 gün beslenemediğim için..şimdi maşallah ilk defa 10-12 iken 15 olmuş...bu allah korusun erken doğumda çok işimize yarıcak dedi doktor eğer olursa die.. böyle cnm..
bunları görünce apaçiler aklıma geliyo..
benimde bi kaç gündür iştahım yok yemeyince de vicdan azabı çekiyom
sende rahat ol bebişin iyidir eminim haftaya doktora gidincede görürsün
inşallah canım.. sen nasılsın bebiş nasıl?
canım bende br ara almadım hatta kilo verdim şimdiye kadar 7 kg aldım 53 tüm 61 oldum umrumda da değil bebek doğana kadar 10 kg almış olurum
son 2 gunde acayip ağrılaştım nefes nefese kalıyorum bir anda merdiven falan çıkarken
iyiyiz teyzesiii oturuyoz kızçemle tekmeliyo bolbol
teyzesi yer o kızçeyi:2nun tekmeleyen minik topuklarını öpeyim ben allah nazarlardan korusun prensesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?