2011 Nisan Anneleri

kızlar selam nasılsınız.. ya ben en son dr. kontrolümden bu yana (ki 3 hafta geçti) hiç kilo almadım.. acayip tırsıyorum.. niye kilo almıyorum ki.. beslenmeme dikkat ediyorum sürekli sol yan yatıp dinleniyorum..ödem felan yok.. ama kilomda aynı duruyor.. çok şükür bebek çok hareketli.. o yüzden iyidir heralde diyorum ama yine de içimden bu korkuyu atamıyorum..

şekercim valla nasıl becerdin hiç kilo almamayı
doktora bi sor bakalım ne diycek ne zaman gitcen doktora

hoşgeldin cnm, selam.. bana doktor hiç kilo alma demişti, abartı yemeyince kilo almıyorsun, yediklerin bebişe yarıyor, sana kilo olarak kalmıyor
Sen tabi doktoruna da sor, ama eminim herşey yolundadır

:103::126: iyiyim canım, sen nasılsın?
ocak ayı da bitiyooo, gözümüz aydınnn

evettttt bitsin artık bitsin kızzz sağlıkla doğuralim bücürükleriiii
iyiyim tatlım bende şu dans eden üçlüye takıldım ayyy çok sevimliler yeni keşfettimde bunları :118::118::118::118::118::118::118:

evet çok şekerler,
şu sembolleri iyiki yapmışlar, yoksa kuru kuru mesajlaşacaktık
:129:

şekercim valla nasıl becerdin hiç kilo almamayı
doktora bi sor bakalım ne diycek ne zaman gitcen doktora

haftaya inşallah.. ya özel bişey yapmadım..çok aşırı yemiyorum ama bilerek değil.. canım ne istiyosa o anda onu yiyorum kısmıyorum bişeyden.. zararsız şeyleri zaten kesmiştim taa en başında.. gerçi bu ara biraz meyve yemiyorum..ondan olabilir..

benimde bi kaç gündür iştahım yok yemeyince de vicdan azabı çekiyom
sende rahat ol bebişin iyidir eminim haftaya doktora gidincede görürsün

cnm vallahi life_ciyt arkadaşımın yolundan ilerliyorum.... bol bol kahvaltıda kaşardan peynire kadar ve yumurta eksik etmiyorum... günde kesin 1 bardaksüt... ayran yoğurt.. gün içinde hep tüketiyorum harici ceviz... bunlar standartım cnm...geri yediklerim öyle ahım şahım şeyler değil... bide yapı diyolar ama ana-baba faktör..onunda etkisi vardır ama benim bebişin geri gittiği günleri bilirim 3 gün beslenemediğim için..şimdi maşallah ilk defa 10-12 iken 15 olmuş...bu allah korusun erken doğumda çok işimize yarıcak dedi doktor eğer olursa die.. böyle cnm..
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ayyyyyyyyyyy ben bunlara bayıldım aynı bennnnnn

hoşbuldum tatlım nasılsınnnn

bunları görünce apaçiler aklıma geliyo..

hoşgeldinizbizler iyiyiz -çok şükür sen ve bebiş nasılsınız??
iyiyiz teyzesiii oturuyoz kızçemle tekmeliyo bolbol
dimi ay çok sevimliler
bu arada esra hemşehriymişiz annenler hala anteptemi yaıyor benim tüm ailem orda

canım bende br ara almadım hatta kilo verdim şimdiye kadar 7 kg aldım 53 tüm 61 oldum umrumda da değil bebek doğana kadar 10 kg almış olurum
son 2 gunde acayip ağrılaştım nefes nefese kalıyorum bir anda merdiven falan çıkarken

ben de şimdiye kadar 9 kg aldım...o ağırlık bende de vr canım nefesim yetmiyor sanki tıkanacak gibi oluyorum...doğuma kadar ne oluruz bilmem artık hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…