- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.061
bende iyim tatlım işte şu iştahsızlık biraz kafamı kurcalıyo benimde
bebişte iyi zannımca tekmeleyip duruyo haftaya bende gidicem doktora ama günler geçmiyo sankim
bizde seni çpüyoz teyzesiiiiiii allahım hepimizinkini nazarlardan esirgesinteyzesi yer o kızçeyi:2nun tekmeleyen minik topuklarını öpeyim ben allah nazarlardan korusun prensesimi
geceleri uykun nasıl? Uyuyana kadar çok problem çekiyorum.. Uyuduktan sonra bi sıkıntım yok ama çok şükür.
merhaba güzel nisan anneleri biz geldik oğluşumla.
dün yoktuk şeker için doktora gittim.herşey yolunda çok şükür diyete devam ama.haftaya gene kontrole çağırdı.
sizler nasılsınız?
biraz geçmişe bakıp geliyim.
bizde seni çpüyoz teyzesiiiiiii allahım hepimizinkini nazarlardan esirgesin
aynen tatlım karnımın altına kırlent alıyom onunla biraz rahat ediyorum ben yatınca bu kız acayip hareketleniyo o yüzden zor uyuyorum gecede en az 2 kez kalkıyom evde turluyom uyuyamıyom off valla sabahları işe aptal gibi geliyorum resmen
karnın rahatsız ediyosa altına bi kırlent al o rahatlatıyo biraz
canım benim doktor iğne için yatış gösterdi hastanerde iğne yapılınca para alınmıyor doktoruna bir danış bence boşuna apra verme...
cnm vallahi life_ciyt arkadaşımın yolundan ilerliyorum.... bol bol kahvaltıda kaşardan peynire kadar ve yumurta eksik etmiyorum... günde kesin 1 bardaksüt... ayran yoğurt.. gün içinde hep tüketiyorum harici ceviz... bunlar standartım cnm...geri yediklerim öyle ahım şahım şeyler değil... bide yapı diyolar ama ana-baba faktör..onunda etkisi vardır ama benim bebişin geri gittiği günleri bilirim 3 gün beslenemediğim için..şimdi maşallah ilk defa 10-12 iken 15 olmuş...bu allah korusun erken doğumda çok işimize yarıcak dedi doktor eğer olursa die.. böyle cnm..
bunları görünce apaçiler aklıma geliyo..
dün yoktuk şeker için doktora gittim.herşey yolunda çok şükür diyete devam ama.haftaya gene kontrole çağırdı.
sizler nasılsınız?
sizler nasılsınız?
sizler nasılsınız?
maşallah maşallahherşeyin yolunda olması ne güzel herkes hep iyi olsun inşallah ben de bugün 15.45 dr olcam (sabahtan beri bin kere yazdım heyecandan işte)
dun bende dr gtcem dıye heycanlandım bebk oynamdı tansıyonum ultrasona gırmeden once 14.9 oluyor heycan dan.guzel haberlerle gelırısın ınşşş
kızlar bende dun seker tahlılı yaptırdım bugun cıkacak sonucu bakalım ne dıyecekler gercı 1. derece yakınlarımda seker hastalıgı yok ama doktor bebegın suyu bıraz fazla gıbı dedı o seker nedenıyle olurmuş bakalım hayırlısı olsun
Güle güle kullanın bende aldım onlardan . çıtçıtlılardan bi paket yeni doğan bir paket 0-3 ve 1 paket 3-6 aylık aldım acaba yetermi almak gerekmi içlerinde 7 ser tane var ya ??
Kızlar herkese günaydınnnn;
sabah sabah biraz göbüş topiğine baktım,aysucuğum doğana ve sana maşallahçok güzel göbeğin var yaaa kocaman olmuş yalnız.Artık kilonda sabitlendiğine göre aldığın kilolar paşaya gitmeye başlamış.
kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa
mrb arkadaşlar dün doktordaydık bizde.
oğluşum çok tatlıydı ayakları fln gözümün önünden gitmiyor yaa:)
büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...
doktorum 20 gün snra gel dedi.
arayı kısalttık yanee:)
slm kızlar bizde dün gittik dr a herşey yolunda gelişimi güzel dedi drumuz. 1,350 gr kilosu ,
37 cm de boyu olmuş kuzumun ay nasıl tatlıydı yaa çok özlemişim yavrumu. tabi babasıda gördü bebeğimizi oda çok özlemiş. uzun uzun baktık kuzumuza. çok güzeldi yaaaa perşembe günü tekrar gitcem kan ve idrar verdim onun sonuçlarını göstercez.
bız dr dan geldıkk
kızımın saglıgı ıyısorun yok bır haftalık aramız hala aynı uzamamış gelışımı devam edıyor allaha şıkur.900 gr 31cm drum artık bellı bu kız 2500-2900gr boyu 49-50 arası dogar dedı.erken dogum rıskım şuan %5 normal gebelıkle aynı gıdıyoruz.
38 haftadan oncesı erken dogum olur dedı.2 hafta sonra nst ye gırcem.bundan sonra.artık her muyaenede 1.amınıyo sıvısına 2.gelışımıne 3.nst ye bakıcaz bunların bırınde eger sorun çıkarsa erken dogum olur dedı.
kan uyuşmazlıgı testı yaptırıp aşı olmam gerekıyor bırde
cnm gözünaydın çok sevindim kistlerin küçülmesine inşallah tamamen kaybolurlar doğuma kadar.slm kızlar kontrolden geldim şimdi,kızımın ciğerindeki kistler küçülmeye başlamış,kilosuda 1482 gr olmuş :)dr emin olmak için fetal mr istedi,çektirdim ama o makine içinde geçen 20 dk kıpırdamadan havasız i şekilde durmak çok zormuş,bayılmamak için bildiğim bütün duaları okudum :) çok şükür bayılmadım :) allah kimseyi mr çektirmek zorunda kalmasın hele ki hamileyken
:2:
günaydınnnn canımhep iyi olun inşallah biz de oğlumla iyiyiz süt içiyoruz bugün dr.gitcez çok heyecanlıyım bir an önce yakışıklı bıdığımı görmek istiyorum...inşallah herşey yolundadır dün aile hekimliğinde tartıldım 1 ayda 1 kilo almışım geçen ay şeker çıkmıştı diyete başlamıştım fazla mı abarttım acabe inşallah oğlum gelişmiştir
kızlar selam nasılsınız.. ya ben en son dr. kontrolümden bu yana (ki 3 hafta geçti) hiç kilo almadım.. acayip tırsıyorum.. niye kilo almıyorum ki.. beslenmeme dikkat ediyorum sürekli sol yan yatıp dinleniyorum..ödem felan yok.. ama kilomda aynı duruyor.. çok şükür bebek çok hareketli.. o yüzden iyidir heralde diyorum ama yine de içimden bu korkuyu atamıyorum..
Canım çok sevindim herşeyin düzenli ve güzel gitmesine.Kilo alımın nasıl peki bu süreçte hiç kilo aldın mı?
mrb kızlarr
canım dev hastansıne gttım bugun dr testı yazdı pzt sonuca bakıp yazarım dedı. tanıdık vasıtasıyla gıttım şansıma şeker gıbı bır dr vardı bebege baktı ultrasonda hıç beklemıyorum.yoksa çok zormuş yazdırmak.
mevya çok ye dedı kızlar sızde bol bol meyva yıyın.
bırde kaç gundur market market gezıyorum hacışakırın klasık deterjanını bulamıyorum lavantalı var her yerde aldınızmı sız nerden bulcam ben?
gozun aydın canım sevındım
maşallah maşallahherşeyin yolunda olması ne güzel herkes hep iyi olsun inşallah ben de bugün 15.45 dr olcam (sabahtan beri bin kere yazdım heyecandan işte)
slm kızlar okuduğum kadarıyla hersey yolunda:))
aysucum cok sevindim canım şekrinin iyi cıkmasına..oğluşunda büyüdü 31.haftandasın şafak azaldı hayırlısıyla
kızlarrrrrrrr hacışakırın klasık deterajnını bulamıyorummmm her yerde lavantalı var bılgınız varmı???????????????
kızlar bende dun seker tahlılı yaptırdım bugun cıkacak sonucu bakalım ne dıyecekler gercı 1. derece yakınlarımda seker hastalıgı yok ama doktor bebegın suyu bıraz fazla gıbı dedı o seker nedenıyle olurmuş bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?