2011 Nisan Anneleri

teyzesi yer o kızçeyi:2nun tekmeleyen minik topuklarını öpeyim benallah nazarlardan korusun prensesimi
bizde seni çpüyoz teyzesiiiiiii allahım hepimizinkini nazarlardan esirgesin

geceleri uykun nasıl? Uyuyana kadar çok problem çekiyorum.. Uyuduktan sonra bi sıkıntım yok ama çok şükür.

aynen tatlım karnımın altına kırlent alıyom onunla biraz rahat ediyorum ben yatınca bu kız acayip hareketleniyo o yüzden zor uyuyorum gecede en az 2 kez kalkıyom evde turluyom uyuyamıyom off valla sabahları işe aptal gibi geliyorum resmen
karnın rahatsız ediyosa altına bi kırlent al o rahatlatıyo biraz
 
merhaba güzel nisan anneleri biz geldik oğluşumla.
dün yoktuk şeker için doktora gittim.herşey yolunda çok şükür diyete devam ama.haftaya gene kontrole çağırdı.
sizler nasılsınız?
biraz geçmişe bakıp geliyim.
 

Canım çok sevindim herşeyin düzenli ve güzel gitmesine.Kilo alımın nasıl peki bu süreçte hiç kilo aldın mı?
 

çok şükür güzel yatıyorum,itekleye itekleye kocişi kenara sıkıştırmışım gece yarısı uyandırdı beni,hayatım düşücem biraz ileri gider misin diye bi baktım koca yatakta resmen oğluşumla yayılmış yatıyorumKocişte yatağın kenarında yatıyor elimi atsam düşecek o durumda yani
 
canım benim doktor iğne için yatış gösterdi hastanerde iğne yapılınca para alınmıyor doktoruna bir danış bence boşuna apra verme...

mrb kızlarr

canım dev hastansıne gttım bugun dr testı yazdı pzt sonuca bakıp yazarım dedı. tanıdık vasıtasıyla gıttım şansıma şeker gıbı bır dr vardı bebege baktı ultrasonda hıç beklemıyorum.yoksa çok zormuş yazdırmak.
mevya çok ye dedı kızlar sızde bol bol meyva yıyın.

bırde kaç gundur market market gezıyorum hacışakırın klasık deterjanını bulamıyorum lavantalı var her yerde aldınızmı sız nerden bulcam ben?
 
Son düzenleme:

anladımm canımm ya benimde tombiş bebişe cok meragım var gerci onu cıkarmasıda vardaaaa.ben süt hiç içemiyorumm peynir felan yiyorumda öyle cokta degill hanii vitamin hapıda hiç kullanmadımm onun bebek üzerinde etkisi varmı bilmiyorum tabii. kan hapınada yeni başladım daha.oglumun babasıı tosuncukk ama annesine cekcek heralde cıtırcıkk olcakk:)))
 

maşallah maşallahherşeyin yolunda olması ne güzel herkes hep iyi olsun inşallah ben de bugün 15.45 dr olcam (sabahtan beri bin kere yazdım heyecandan işte)
 

slm kızlar okuduğum kadarıyla hersey yolunda:))
aysucum cok sevindim canım şekrinin iyi cıkmasına..oğluşunda büyüdü 31.haftandasın şafak azaldı hayırlısıyla
 
maşallah maşallahherşeyin yolunda olması ne güzel herkes hep iyi olsun inşallah ben de bugün 15.45 dr olcam (sabahtan beri bin kere yazdım heyecandan işte)

dun bende dr gtcem dıye heycanlandım bebk oynamdı tansıyonum ultrasona gırmeden once 14.9 oluyor heycan dan.guzel haberlerle gelırısın ınşşş
 
Son düzenleme:
kızlar bende dun seker tahlılı yaptırdım bugun cıkacak sonucu bakalım ne dıyecekler gercı 1. derece yakınlarımda seker hastalıgı yok ama doktor bebegın suyu bıraz fazla gıbı dedı o seker nedenıyle olurmuş bakalım hayırlısı olsun
 

hayırlısı olsun canım inş.şeker çıkmaz bende çıktı diyet yapıyorum insan da stres yapıyor..senden iyi haber bekliyoruz
 
Güle güle kullanın bende aldım onlardan . çıtçıtlılardan bi paket yeni doğan bir paket 0-3 ve 1 paket 3-6 aylık aldım acaba yetermi almak gerekmi içlerinde 7 ser tane var ya ??

cnm ben yeni doğan hiç almadım 0-3 aldım kısa kollu 3-6 bulamadım gittiğim mağazada isteiğim gibi.onuda başka mağazasından alıcam.sen yeni doğanda almışsın bence daha alma bebeklerimizin büyümesi nasıl olcak bilmiyoruz ama seni en az 5 ay idare eder aldıkların emiceklerinden üstlerine bişi dökme şansları olmıcak.yemek yemeye başladıklarında çok kirletiyolar üstlerini günde 4-5 kez.duruma göre bakarsın doğduktan sonra bence.


çok saol teyzesi kocamn oldu valla oğluşum.
benim kilolar geri gitmeye başladı zaten yediklerim paşama yarıyo.


maşallah cnm kocaman olmuş bıdığın


maşallah cnm kocaman olmuş oğluşun


maşallah tatlım kocaman olmuş kuzun.


maşallah cnm kızına.
narin bi kız olucak sanırım.

cnm gözünaydın çok sevindim kistlerin küçülmesine inşallah tamamen kaybolurlar doğuma kadar.
maşallah kocamanda olmuş bebişin


cnm kilonu neden taktın anlamadım?1 kilo az değilki zaten normal yani.
bende şeker çıktığından beri kilo veriyorum sabit bile kalmadım.yediklerimiz bebişlerimize yarıyodur merak etme cnm.


cnm gebelikte bizim değil bebişlerin kilo alması önemli.ben dengeli beslenmeye başladığımdan beri kilo veriyorum ve buna çokta seviniyorum.

Canım çok sevindim herşeyin düzenli ve güzel gitmesine.Kilo alımın nasıl peki bu süreçte hiç kilo aldın mı?

çok saol cnm.kilo alımım yok vermeye başladım ben dengeli beslenmeye başladığımdan beri.


cnm bende hacişakir aldım ama lavantalı sen neden lavantalısını istemiyosun?

gozun aydın canım sevındım

çok saol tatlım.

maşallah maşallahherşeyin yolunda olması ne güzel herkes hep iyi olsun inşallah ben de bugün 15.45 dr olcam (sabahtan beri bin kere yazdım heyecandan işte)

çok saol cnm.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan

slm kızlar okuduğum kadarıyla hersey yolunda:))
aysucum cok sevindim canım şekrinin iyi cıkmasına..oğluşunda büyüdü 31.haftandasın şafak azaldı hayırlısıyla

çok saol cnm evet çok az kaldı.cuma kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz.usg de en son 8 gün büyük çıkmıştı oğlum bu sefer ne olcak bakalım.
 
kızlarrrrrrrr hacışakırın klasık deterajnını bulamıyorummmm her yerde lavantalı var bılgınız varmı???????????????

canım nerede oturuyorsun . Benim burada var markette baktım ama almadım daha dolabımızın gelmesine var o zaman alır yılarım dedim . hatda 3 boy olarak yapmışlar hem leventalısı hem normali . ama neden inatla klasik istiyorsun ben yumusatıcıda kullanmayı düşünmediğimiçin dedim lavantalı alsam daha güzel mi kokar..
 

cnm inşallah çıkmaz şekerin.
bende şeker çıktı her gittiğimde özellikle söylüyo doktorum suyu iyi karnıda şiş değil şekerden etkilenmemiş diye.
inşallah sende bişi çıkmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…