- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #34.621
kızlar bende çıkıyorum eşim geliyormuş yemek yapıcam bugün zaten 1 demi ne girdim buraya hiçbiriş yapmadım kendinize iyi bakın iyi akşamlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle canım afiyet olsun:79:
sorma canım ya gerçekten pahalı bazı hastaneler. ve şehirden şehire değişiyor bence bunların sabitlenmesi lazım belli kategorilere göre. napalım başa gelen çekilir
kızlar bende çıkıyorum eşim geliyormuş yemek yapıcam bugün zaten 1 demi ne girdim buraya hiçbiriş yapmadım kendinize iyi bakın iyi akşamlar
güya sabitlediler güya hastanelere sınıflandırma yaptılar tatlım ya a-b-c-d-e diye ama takan yok ki
kızlarr bende gayet güzel bi hastaneye gidiyorum
normal doğum 450 sezaryen 700
herşey içinde hemde.
kalacağımız en nihayetinde bir gece yanee
bana göre çok fazla o dediğiniz fiyatlar
gerek yok diye düşünüyorummm
neresi cnm senin hastanen....amanııınnn bu hastane fiyatlarıda neymiş böyle. kızlar ne kadar uçuk rakamlar onlar yaaa.. bizde özele gidiyoruz gayette güzel bii hastane ve normal doğum 450 tl sezeryan 750 tl sizin söylediğiniz rakamların yanında bizimki çerez parası kaldı valla![]()
cnm sema hastanesimiydi senin...göztepede mesela medical park gerçekten iyi ordada doğum yapan arkadaşlar var çok memenun vallahi...kızlarr bende gayet güzel bi hastaneye gidiyorum
normal doğum 450 sezaryen 700
herşey içinde hemde.
kalacağımız en nihayetinde bir gece yanee
bana göre çok fazla o dediğiniz fiyatlar
gerek yok diye düşünüyorummm
neresi cnm seninki... aklımda tutamıyorum kusura bakma sürekli soruyorum ama..valla bende yakın hastane baktım,uygun olsun dedim ama bulamadım,2000 tl gözden çıkardım sezeryan olursa diye.Allah ödeme kolaylığı versin ne diyeyim,en yakın acıbadem var oraya girsem zaten çıkamam o yüzden bana yakın hastaneler arasında en uygunu ve güvendiğim yer burası oldu![]()
herkese iyi akşamlar kızlar ,acaba izmirli arkadaşlar nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
slm cnm hoşgeldin.... ay şimdiden doğum nerde yapılcak o problem oldu ya..:26:
slm cnm...oh hadi özn aydın...biz evde ayaklarımızı uzatırken siz bide çalışıyosunuz..allah kolaylık versin..Slm kızlarrNasılsınız
Oleyyyyy yarın tatile giriyoruzzzzz![]()
ya evet canım ya , ben çeşmedeyim ama burda doğum yapmak istemiyorum herkes çeşmeyi güzel zannediyor ama malesef herşeyden yoksun bir yer pek gelişmemiş yani o yüzden şimdiden araştırayım diyorum izmiri de hiç bilmiyorum asıl memleketim bolu orda olsaydı hiç düşünmezdim bile![]()