• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:9:cok güsel olacak insallahh:16:
bende heycanlıyım ama eşimin durumu fena askım ya düşürürsen üstüne oturrsa biri diyor:60:
cok evhamlı bir kocam var ya delimisn nie üstüne otursun biri diyorum bilmiom diyor:60:

:1::1:ayyy valla senin koca çok alem:60:nerden de aklına gelmiş ilahi valla:60:şimdiden böyleler bir de doğduktan sonraki evham ve telaşı düşünemiyorum:33:

slm kızlar nasılsınız? bizden iyilik kızımla bugün hastanedeydik şeker kontrolümüz vardı.normal çıktı şükür açlık 95,tokluk 97...doktorumuz çok iyi dedi ama ben itirafta bulundum diyete uyarsam sorun yok ama kaçamak yaparsam 170leri görüyoruz diye...doktorda kaçamak yapmayacaksın hem sana hem bebeğe zarar dedi.gelişimde sorun olursa insüline başlamamız gerekir dikkat et az kaldı.iyi tarafından bak kilo almıyorsun dedi. dedim öyle ama artık doymuyoruz ve dayanamıyoruz:9: idare et sen yaparsın dedi. bakalım kızım için daha dikkatli olcam bu gaz beni 1 hafta idare eder:9: 1 ay sonra yeniden gel kontrole dedi. hava güzeldi sonradan gezdik kızımla:32: bu arada yarın okulun son günü ve benim iznim başlıyor 7 ay sahalara veda ediyorum:64::66::64: darısı tüm çalışan annelerin başına:29:
sizlerden ne haberrrr???

gözünaydın canım. eceye de kocaman maşallah:nazar::nazar:off niye hala 4 haftada 1 çağırıyorlar yaa benimki de öyle yapacak herhalde

:1::1:ayyy valla senin koca çok alem:60:nerden de aklına gelmiş ilahi valla:60:şimdiden böyleler bir de doğduktan sonraki evham ve telaşı düşünemiyorum:33:

bende hiç düşünemiyorum:)
eşim valla cok alem cok gülüyorum bende rüyaları tuhaf düşünceleri tuhaf adam tam bir evham örneği:9:bende aksine bir rahatımdır sinir oluyor bana fena paniktir ayrıca ben doğuracak olsam sen beni evde unutup kendin gidersin hastaneeye diye kızdırıyorum bende:60:

canım ben medikal parka gidiyorum fatihe 1250 normal 2000 sezeryan 300 epidural fiyatı verdiler.
Başka uygun hastane baktım ama güvenebileceğim hastane bulamayınca burda doğum yapmaya karar verdim.fiyatlara doktor parası ve kalırsan oda parası dahil ve ek başka ücret istemiyorlarmış.
fatihte ayşe hanım die düşünüyorum..o doktorda mükemmel...
kızlar face den görüşüyor musunz ben de kimsenin yok
cnm evet görüştüklerim var..talep olursa herkesle görüşürüm..bissürü arkadaşım beni anlayan dostlarım ve bebişimin oğluşun teyzesi olur... Zati hiç yoktu..sizlerle oldu..:17:
esra normal dogum 11 bin mi :53: Napiyolarsa zaten bebek kendisi doguyo o kadarda fiyat mi olur ya.cok mu lüks hastane bu.. Git 5 yildizli bir otelde yap o kadar fiyat tutmaz eminim:9:

:9: Sorma anam benim hast 5 bin istiyo acıbademde en iyilerden sözde ama.. Ya benim hastanem ya fatih medicalpark ayşe hanım yada ümraniye hospitalyum ikisinede kefil olanlar çok hayırlısı

kızlar reflüye süt iyi gelir herhelde ılık mı içmeliyim soğuk mu? yada ne iyi gelir yine yemek borusunda yanma olamaya başladı birşeyler atıştırayım hemen başlıyor ya napçam ben

bende hiç düşünemiyorum:)
eşim valla cok alem cok gülüyorum bende rüyaları tuhaf düşünceleri tuhaf adam tam bir evham örneği:9:bende aksine bir rahatımdır sinir oluyor bana fena paniktir ayrıca ben doğuracak olsam sen beni evde unutup kendin gidersin hastaneeye diye kızdırıyorum bende:60:

:1:bizde de tam tersidir ben panikliyim evhamlıyım eşim rahattır. geçen ayy küçük bebek nasıl alcam kucağıma tutcam ya zarar verirsem diyorum. o da diyor ki ben hemen doğar doğmaz alırım kucağıma:52:özgüvene bakk. sen yaparsan ben anneyim 5 kat fazla yaparım dedim:60::33::63:

kızlar ben birşey soracağım.

hastane fiyatları konuşuluyor ama doktorlarınız ne kadar alacak konuştunuz mu hiç?ya da bu fiyatlara doktor dahilmi?

hemen hemen fiyatlar ortalama olarak aynı galiba..
benimki de 2000-3000 arası değişecek,bodrumda 2 özel hastane var,alman hastanesi daha pahalı 3000 tl yi bulur,epidural farkı da var tabi,dr.um ikisi ile de çalışıyor fiyatın içinde yani..
kendi klinikte de yaptırıyor ozamanda 1200 tl,ama çok nadir,durumu iyi olmayanlara yapıyor..
Milasta bir özel hastene var,normal 250,sezeryan 500 tl..özel oda,üstelik suit oda farkı da 250 tl..şaka gibi,ilk duyduğumda 10 kere doğururum demiştim..:9:
sanki parayla bitiyor herşeey..

slm kızlar nasılsınız? bizden iyilik kızımla bugün hastanedeydik şeker kontrolümüz vardı.normal çıktı şükür açlık 95,tokluk 97...doktorumuz çok iyi dedi ama ben itirafta bulundum diyete uyarsam sorun yok ama kaçamak yaparsam 170leri görüyoruz diye...doktorda kaçamak yapmayacaksın hem sana hem bebeğe zarar dedi.gelişimde sorun olursa insüline başlamamız gerekir dikkat et az kaldı.iyi tarafından bak kilo almıyorsun dedi. dedim öyle ama artık doymuyoruz ve dayanamıyoruz:9: idare et sen yaparsın dedi. bakalım kızım için daha dikkatli olcam bu gaz beni 1 hafta idare eder:9: 1 ay sonra yeniden gel kontrole dedi. hava güzeldi sonradan gezdik kızımla:32: bu arada yarın okulun son günü ve benim iznim başlıyor 7 ay sahalara veda ediyorum:64::66::64: darısı tüm çalışan annelerin başına:29:
sizlerden ne haberrrr???

selam cnm,hoşgeldin..çok sevindim şekerin baya düşmüş,ben de dr. gibi sen yaparsın diyorum..:34:
evet ne güzel kilo almıyorsun en azından,sık dişini 2 ay sonra istediğin kadar kaçamak yaparsın
hem ozaman yine bebişine yarayacak süt olacak ona..
ooh tatilin de keyfini çıkarın bari bizim yerimize de..bana da tam tersi maraton yaklaşıyor..:26:

:1:bizde de tam tersidir ben panikliyim evhamlıyım eşim rahattır. geçen ayy küçük bebek nasıl alcam kucağıma tutcam ya zarar verirsem diyorum. o da diyor ki ben hemen doğar doğmaz alırım kucağıma:52:özgüvene bakk. sen yaparsan ben anneyim 5 kat fazla yaparım dedim:60::33::63:

ikinizde panik olsanız yasanmaz o evde tabi bizim evde de:))hemen dolasır eli ayagı..alırsıncanım kucagına hemen hiç meraklanma doğumdan sonra annelik kendiliğinden geliyor galiba:9:

benimde oldu o yanma ilac verdi doktor öyle rahatladi. simdilik ilaca ara verdim olursa alirim tekrardan yediklerlede alakali sanirim o ara mayali hamur isleri cok yemistim..
kızlar reflüye süt iyi gelir herhelde ılık mı içmeliyim soğuk mu? yada ne iyi gelir yine yemek borusunda yanma olamaya başladı birşeyler atıştırayım hemen başlıyor ya napçam ben

ikinizde panik olsanız yasanmaz o evde tabi bizim evde de:))hemen dolasır eli ayagı..alırsıncanım kucagına hemen hiç meraklanma doğumdan sonra annelik kendiliğinden geliyor galiba:9:

evet haklısın canım zaten ben eşlerin birbirlerini dengelediklerine inanıyorum zaten. eskiden hepten korkardım şimdi daha bi güven geldi kendime. hatta bazen benim bebeğime benden iyi kimse bakamaz diyorum:51:bu da çok mu iddalı oldu ne:1:

benimde oldu o yanma ilac verdi doktor öyle rahatladi. simdilik ilaca ara verdim olursa alirim tekrardan yediklerlede alakali sanirim o ara mayali hamur isleri cok yemistim..

hamur işi zaten berbat yapıyor dün gündeydim sitede gece uyuyamadım sonra oturur vaziyette dalmışım çok şükür geldiler dün akşam bana sinirlerim bozuldu ağladım böyle bir yanma hayatımda görmedim zaten önceden reflü filan yoktu hamilelikte çıktı ilaç içtim 10 dk fayda verdi ilerde napıcaz bakalım

ben çok heyecanlı bir tipim panik yapmakta birebirim inşallah doğum zamanı allah bir sakinlik verir ağrı sızı hiç aklıma gelmiyo tek düşündüğüm ya kalbim çok hızlı atarsa ya heyecanlanırsam panik olursam bana bi sakinlestiriri vursalar bari ... bir kere lik dişimi çektirmiştim yasadıgım korku yüzünden sinirlerim boşaldı saatlerce ağlamıstım

evet haklısın canım zaten ben eşlerin birbirlerini dengelediklerine inanıyorum zaten. eskiden hepten korkardım şimdi daha bi güven geldi kendime. hatta bazen benim bebeğime benden iyi kimse bakamaz diyorum:51:bu da çok mu iddalı oldu ne:1:

yok canım cok iddalı olmadı doğru söylüyorsun..bebişin diliini en iyi annesi anlıyor ilk bi kaç gün ne yapcagımızı sasırırız sonra alışırız birbirimize:9:ayyy vakit cabucak gecse:31:

Back
X