2011 Nisan Anneleri

amanın szn çeyiz tamamdır o zaman gule gule kullanın kuzucum

Maşaallah hepsi tamamlanmış ne güzel Sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin allah .

ben ufak tefek şeyler almıştım , bir gün çıkıp topluca alışveriş yaparım diyorum tek seferde bitirmiş oluruz , bir arada Eminönüne gidip şeker işlerini halledeceğim doğum iznindeyken yavaş yavaş hallederim artık :79:

amanın szn çeyiz tamamdır o zaman gule gule kullanın kuzucum

çok saolun kızlar çok teşekkür ederim:)))) birden hepsi halloluverdi bende şaşkıım:))))

gunaydin kizlar.nasilsiniz.sizinle bebek icin pisik onleyici bir krem ismi paylasmak istedim.abd de dr.larin tavsiyesi.DESITIN KREM. bebegin cildini hem besliyo hemde pisik olusmasini onluyo.aklinizda bulunun belki alirsiniz.fiyatida cok uygun.

www.nikahmalzemeleri.com

canım buraya da bakabilirsin gayet uygun fiyatları uye olup internetten alışveriş edebiliyorsun inan bir farkı yok fiyatların sadece kargo tutuyor oda cüzi bir miktar gidemezsen bu sogukta fikir olsun diye söliim dedim..

Arkadaşlar Günaydın....

Limangoda Deys in Colours' un kampanyası devam ediyor... Çok güzel Nevresim takımları var Minnoşlarımız için... Duyrulur.. ben 1 tane aldım hemen...

Çok sağol canım :81: inceleyeceğim siteyi faydası olur diye düşünüyorum :96:

Canım maşallah aile el birliğiyle halletmiş alışverişi
ay hiç yapmyrm egzersz yaa ne tur egzerszler yapyrszn sz kızlar öneri vern bana

Canım internette hamile egzersizleri olarak bakabilirsin,ben bacak boyun ağrılarına plates çok iyi geliyor bana.

slm kızlar bayadır ortalarda yokum bende kayınvalidem geldi. pek giremiyorum nete zaman bulup.ama okuyorum yazdıklarınızı arada tekip ediyorum yani. hepinizi öpüyorum bebişleri de

günaydın güzel annecikler.
nasılsınız?
bugün doktor kontrolümüz var çok hercanlıyız

cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun?

cnm hangi hastane bu?bende hastane araştırıyorum.

denizcim hoşgeldin cnm unuttun sen buraları.
bebekler 37. haftaya kadar dönebiliyolar cnm sen dert etme doktorun bilgi olsun diye söylemiştir.bi ara benim bebişte ters duruyodu sonradan döndü şuan ne konumda bugün öğrencem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…