- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.761
Hoşbulduk aysucumay sende heyecanlısındır şimdi randevuna çok az kalmış
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benim randevum 15-20 şubattabakalım ondan sonra süreyi kısaltacakmı
ya canım ben de 3 haftadır kilo almıyorum karnım da büyümüyor diye acayip kafaya taktım.. Ters giden bişey mi var die.. üzülme.. Keşke ben de öle kilo alsam... Ben niye kilo alamıyorum.. Bebek büyüyo mudur yaaaaa???
aslında ben bı ara olıvyum da tchıboya gtmıştım pıjama takımları vardı yıne ozamn oyle ahım şahım bı kalıtesı yoktu en ıyısı başka yere bak canım kalıtelı bışe olsun hem
büyüyordur canım... öyle düşünme .. Benimkisi anormal.. Bir günde 2 kilo oynarmı yaa... çüş dedim kendi kendime.. Moralim bozuldu çok..
Emzirme pijamasını görmediğim için yorum yapamıycam ama diğerleri pek bi dandirikti..
Sen aldın mı hastane için gecelik pijama filan?
Kızlar kimler ne aldı hastane için?
Çok pahalı gecelikler almayın diyolar..
Ben bi takım gecelik bi takım pijama almayı düşünüyorum hastane için yeterlimi acaba :26:
ayy sorma cnm ya zaman geçmek bilmiyo valla.evde dolanıp duruyorum.
benim nstlerim başlıcak sanırım artık doktor bişi dememişti ama nette 32.haftada başlanır yazıyo.
ya hakikaten ne oluyo bize ya, bende günde 1 kilo aldım( abur cubur çok kaçırıyorum- bu nedenle vicdan azabı da çekiyorum valla
canım ben bi önden düğmeli pijama aldım hastaneye bi de evde giymeye daha fantazi bi lohusa takımı aldım.. ama hastaneye bi pijama daha lazım gibi ya da gecelik..önceden doğum yapanlar fikir verse azcık..
Ay bakalım sonuçlar nasıl olucak ilk sen giriceksin sanırım
Benim gittiğim hastanede NST 34. yada 36. haftadan itibaren başlıyormuş..
keşke ben de öle kilo alsam da vicdan azabı çeksem.. bi de benim vicdan azabımı düşünün.. bebek kilo almıyorsa..:26:
bebek her türlü gelişmiştir, merak etme sen.. ama senden almıştır, yani senin depolardan.. hem doktor kontrolün yakında değil mi? öğrenir rahatlarsın inşallah... güzel haberlerini bekliycez
cnm bende girip girmiceğimi bilmiyorum doktorum geçen gittiğimde bişi dememişti.belkide 2 haftasonra gel o zaman der.bide ben muaynaneye gidiyorum hastaneye yönlendircek beni nst için muaynanede yok malesef.
Bana uzak kalıyor olivium
tchibo'daki diğer pijama takımlarına da baktım pek içime sinmedi
ben başka bi mağazadan alıcam sanırımen geç 2 hafta içinde halletmem lazım
dualarınız eksik etmeyin... dayanamıcam pazartesi inşallah hemen dr. gidicem..
Emzirme pijamasını görmediğim için yorum yapamıycam ama diğerleri pek bi dandirikti..
Sen aldın mı hastane için gecelik pijama filan?
Kızlar kimler ne aldı hastane için?
Çok pahalı gecelikler almayın diyolar..
Ben bi takım gecelik bi takım pijama almayı düşünüyorum hastane için yeterlimi acaba :26:
keşke ben de öle kilo alsam da vicdan azabı çeksem.. bi de benim vicdan azabımı düşünün.. bebek kilo almıyorsa..:26:
muayenede olmaması kötü olmuş ama muayehanesinde olsaydı da ücretli oluyor..
yengemde özel muayenehaneye gidiyordu NST 30 TL idi
kızlar çıkıyorum ben.. dikkat edin kendinize..
dün kontrolüm vardı kızlar, biraz sarımsı akıntım var diye bahsettim doktor hemen gynomax yazdı. gebelik kategorisi "c" . başta tedirgin oldum ama kullanıcam mecbur. içinizde bu markayı kullanan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?