- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.801
kızlar ben o da yapmıycam sımdılık bır sene sonra dıyorum.sadece beşık alan arkadaşlar dolap alckmısınız yada şifon yer
hoşgeldin cnm
biz iyiyiz ya siz nasılsınız?
kızlar herkes pek karnının büyümediğinden bahsetmiş, benimki gerçekten bayağı büyük 8 aylık falan gibi duruyo, acep ne zamana kadar büyüycek, durmayacak mı büyüme, yorumlarınızı yazarsanız sevinirim :2:
cnm benim yatak odamda bilirmisin bilmem ama eski evlerde yüklük gibi yerler olurmuş.bizim balkona doğru çıkıntılı bi yerimiz var oraya göre yaptırcaz doabı odamda olucak yani.ama gömme dolap gibi durcak :)
kola konusunda şöyle söyliyim ben ilk doktora gittiğimde doktorum hergün 1 bardak çay,1 bardak kahve,1 bardak nescafe ve 1 bardak kola hakkın var demişti.kimileri çay kahve tutkunu olur bilirsin.ben hergün içmedim elbet ama arada içim yandığında hamileliğin başında içmiştim.
hoşbulduk aysucum bizde iyiyiz ama herkeste ki uykusuzluk bizdede var bide çalışınca çok zorlanıyoruz konuşup yıllık iznimden kullanıp 3 haftaya kadar izne çıkmayı düşünüyorum rahat rahat eksiklerle ilgilenebilirim :26:
çok ıyı yatk odanda olması ben mecbur yan odaya alıcam.içtim şimdı napım içim çok yanıyor
Kızlar ben oda yapmayı düşünüyorum beşiği park yatak aldık bir kaç gündür de mobilyacılardan fiyat alıyoruz 3 kapılı dolap şifonyer komidin ve acık raf resim oyuncak koymak için 1800 fiyat verdiler akrilik boya imiş çok pahalı ya ne diye bu kadar pahalı yapıyorlar bu aksam birinden daha fiyat alacaz inşallah ucuz söyler
Selam herkese
Karneleri verdik arttık evdeyiz
kızlar biz çıkıyoruz.saat 3 te kontrolümüz var ancak yetişiriz.ordanda anneanneme gidicem dayımın eşi gelmiş bi kızı var dünyalar tatlısı.lüleburgazda oturuyolar görüşemiyoruz pek.gerçi bu haftasonu bizde gidicez oraya hem onları götürcez hemde taçın fabrika satış mağazası var orda nevresim alıcam hem kendime hem oğluma.
anneannmeden yazarım size artık doktorun dediklerini.
cnm aldıklarınızı güle güle kullanırsınız inşallah.
emzirme sütyenleri hep penye cnm biğlğdiğim kadarıyla ama marka konusunda bi fikrim yok malesef benimde.bi ara e bebek mağazasında görmüştüm ama henüz almadım.
cnm çok ciciymiş yatağınız.inşallah içinde mışıl mışıl uyur kuzucuğun.
bende oda yapamıyorum çünkğ fazladan bi odamız yok.allahtan yatak odamız büyük.park yatak aldık ve bide özel ölçülerde dolap yaptırıcaz.
hoşgeldin cnm.
canım aldıklarını rsimle bizde görelim hemde fikir sahibi olmuş oluruz.Güle güle kullanın sende bebişinde
selam kızlar ne var ne yok ? Nasıl herkes,umarım herşey iyidir..
slm hanımlar ben de geldimmmmmmm napıyonuz bakemmmm
evet ekstra ücret ödicez kesin.inşallah çok pahalı değildir.ssk da geçmiyo çalıştığı hastanede.
görüşrüüz cnmm
ben hiç duymadım neye sebep verdi bu ilacı?
hoş geldin tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?