2011 Nisan Anneleri

kızlar ben o da yapmıycam sımdılık bır sene sonra dıyorum.sadece beşık alan arkadaşlar dolap alckmısınız yada şifon yer

canım bende yanında komidinli bir beşik alıcam.Dolabımda bir göz ayırdım,duruma göre,sığamazsak oğluşumla küçük odama koyabileceğim bir şifonyer alabilirim.

hoşgeldin cnm
biz iyiyiz ya siz nasılsınız?

hoşbulduk aysucum bizde iyiyiz ama herkeste ki uykusuzluk bizdede var bide çalışınca çok zorlanıyoruz konuşup yıllık iznimden kullanıp 3 haftaya kadar izne çıkmayı düşünüyorum rahat rahat eksiklerle ilgilenebilirim :26:

ayyy ilahi ne kadar daha büyüyebilir.Benimde bayağı var ama korkma o kadar,4düz doğuranlar napsın sen bu haline düşünüyorsan,sıkıntı yağma canım iç karnın küçük olduğu için dışarıya büyüme yapıyordur.

çok ıyı yatk odanda olması ben mecbur yan odaya alıcam.içtim şimdı napım içim çok yanıyor

haklısın cnm çalışınca uykusuzluk daha bi zor.rapor istesen doktorunda.yıllık iznini doğumdan sonra kullanırsın istersen hem bebişle daha fazla kalmış olursun.

inşallah canım bide hazır mobilyalara bak istersen,daha uygun oluyor,mobilyacılar daha fazla istiyorlar.

kızlar biz çıkıyoruz.saat 3 te kontrolümüz var ancak yetişiriz.ordanda anneanneme gidicem dayımın eşi gelmiş bi kızı var dünyalar tatlısı.lüleburgazda oturuyolar görüşemiyoruz pek.gerçi bu haftasonu bizde gidicez oraya hem onları götürcez hemde taçın fabrika satış mağazası var orda nevresim alıcam hem kendime hem oğluma.
anneannmeden yazarım size artık doktorun dediklerini.

güzel haberlerle gel canım,güle güle

Evet genellikle penye ama çok kötü modelleri de hep dikişli zaten bizim yaza geliyor üzerine tişört giyeceğiz kocaman gögüste bi çizgi ve penyeleri kalitesiz ayrıva lastikleri çok sert. marks& spencer da varmış onlara bakmayı düşünüyorum birde boynere arkadaşlar oralarda vardır dediler.

canım aldıklarını rsimle bizde görelim hemde fikir sahibi olmuş oluruz.Güle güle kullanın sende bebişinde

İnşallah canım ya bi toprlayabilsem bayağı bişeyler çekip koyucam ama dağıldı iyice inşallah dolabımız gelicek o zaman yıkayıp yerleştirirken resimlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…