2011 Nisan Anneleri

Tesekkur ederim tatlim. Benimkinin de dugmeleri yanlarda, ust bolumunu kaldirinca da 2 tane delik var

bende tum meslekdaslarima iyi tatiller diliyorum!!

slm kızlar bende geldim,sabah kızımın MR sonuçlarını almaya gittik kocaeli üniv.'ne apar topar beni ayrıntılı ultrasona aldılar,ciğerindeki kistler için zannettim ama ciğeri oluşturan loblar dan biri farklı bi yerden besleniyomuş,korkulcak bişi değil dediler sonuçları hocalara yorumlatıcaz ptesi alırsınız dediler offf kızım doğsada kucağıma alsam başka bişi istemiyorum,bu fakültelerde herşeyi inceliyo iyi ama inceledikçede çıkıyo herşey,gidesim gelmiyo valla ama mecburum doğumu fakültede yapmaya,bebek doğaz doğmaz ameliyata alınabilirmiş :18::18::18: ne heveslerle gitmiştim halbuki bugün,normal yada sezaryan doğum yapıp yapmıycağım belli olcaktı,3 gün daha beklemek zorundayım şimdi

allah acil şifa versin cnm kendini ve bebeği üzmemeye çalış

canım içini hep ferah tutmaya çalış psikolojn hem bebk için hemde senn i,çin çok öenmli ,ns ii ahberler alrsn tatlımm

canım inşallah birşey yoktur,inşallah boşu boşuna evham yapıyorsundur.Çıkacak şeyleri başka bi doktora daha göster mutlaka.Allah bebişinin ve senin yardımcın olsun canım.

canım çok beğendim takımlarını,daginin outlet mağazası nerde var?

Canim ins hepsi tedbirden ibaret cikar. Allah saglikla kavusturur hayirlisiyla bebesine. Dualarim seninle...

daginin autlet mağazası nerde canım?

canım öncelikle geçmiş olsun. biliyorum elde değil ama elinden geldiğince moralini yüksek tut bebişin için. çünkü onlar bizden çok etkileniyorlar.korkulacak birşey değil dedilerse güven onlara çünkü inan doktorlar herşeyi pat pat insanın yüzüne söyleyiveriyorlar

Arkadaşlar Merhaba....

Sonunda kızımın odası tam takım hazır... Resimleri yükledim topiğe... bakalım beğenecekmisiniz...

bayıldım kızının odasına,ben malesef bebeğimi eve getirmeden hiç birşey alamıycam,sağ salim bi gelsin eve o zaman herşeyi alıncak kızımın güle güle uyusun büyüsün kızın odasında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…