- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.841
tatlım hoşgeldinnnnn
kıyafetlerin hayırı olsun tatlım sağlıcakla giy
alttaki pembe pijama takımı benim aldığıma benziyo ama benimkinin önde emzirme düğmeleri var bende kız olcak diye pembiş aldım hepsini
bütün öğretmen arkadaşlara iyi tatiller.
slm kızlar bende geldim,sabah kızımın mr sonuçlarını almaya gittik kocaeli üniv.'ne apar topar beni ayrıntılı ultrasona aldılar,ciğerindeki kistler için zannettim ama ciğeri oluşturan loblar dan biri farklı bi yerden besleniyomuş,korkulcak bişi değil dediler sonuçları hocalara yorumlatıcaz ptesi alırsınız dedilerOfff kızım doğsada kucağıma alsam başka bişi istemiyorum,bu fakültelerde herşeyi inceliyo iyi ama inceledikçede çıkıyo herşey,gidesim gelmiyo valla ama mecburum doğumu fakültede yapmaya,bebek doğaz doğmaz ameliyata alınabilirmiş :18::18::18: Ne heveslerle gitmiştim halbuki bugün,normal yada sezaryan doğum yapıp yapmıycağım belli olcaktı,3 gün daha beklemek zorundayım şimdi
Benim canım cips istiyo küçük bi paket yesem bişeycik olmaz dimiiiii
slm kızlar bende geldim,sabah kızımın MR sonuçlarını almaya gittik kocaeli üniv.'ne apar topar beni ayrıntılı ultrasona aldılar,ciğerindeki kistler için zannettim ama ciğeri oluşturan loblar dan biri farklı bi yerden besleniyomuş,korkulcak bişi değil dediler sonuçları hocalara yorumlatıcaz ptesi alırsınız dedilerofff kızım doğsada kucağıma alsam başka bişi istemiyorum,bu fakültelerde herşeyi inceliyo iyi ama inceledikçede çıkıyo herşey,gidesim gelmiyo valla ama mecburum doğumu fakültede yapmaya,bebek doğaz doğmaz ameliyata alınabilirmiş :18::18::18: ne heveslerle gitmiştim halbuki bugün,normal yada sezaryan doğum yapıp yapmıycağım belli olcaktı,3 gün daha beklemek zorundayım şimdi
slm kızlar bende geldim,sabah kızımın MR sonuçlarını almaya gittik kocaeli üniv.'ne apar topar beni ayrıntılı ultrasona aldılar,ciğerindeki kistler için zannettim ama ciğeri oluşturan loblar dan biri farklı bi yerden besleniyomuş,korkulcak bişi değil dediler sonuçları hocalara yorumlatıcaz ptesi alırsınız dedilerofff kızım doğsada kucağıma alsam başka bişi istemiyorum,bu fakültelerde herşeyi inceliyo iyi ama inceledikçede çıkıyo herşey,gidesim gelmiyo valla ama mecburum doğumu fakültede yapmaya,bebek doğaz doğmaz ameliyata alınabilirmiş :18::18::18: ne heveslerle gitmiştim halbuki bugün,normal yada sezaryan doğum yapıp yapmıycağım belli olcaktı,3 gün daha beklemek zorundayım şimdi
Merhaba arkadaslar
Biraz gecmise bakayim dedim
23Defne umarim iyi sonuclari alirsin en kisa zamanda, gonlunu ferah tut
Gecelik ve pijama da ben Dagi nin outlet magazasindan aldim bir pijama takimi, bir gecelik ve bir sabahlik. Hepsine ortalama 100 tl gibi bisey vermistim, normal fiyatlari neredeyse 300 e yakinmis. Oglum olacagi icin mavi aldim. Bunalrin yaninda uzun kollu bir gecelik daha almis annem. su anda da kullandigim 2 onden dugmeli pijamam var. yeter heralde belki bir tane daha gecelik alabilirim.
Emzirme sutyenini de Bebetto marka aldim 2 tane, ikiside penye ve cizgisiz fena degil, aldigim yerdeki en iyileri onlardi. Sanirim tanesi 17=18 gibi birseydi. Emzirme atleti henuz almadim ama bakiyorum
Kızlar biz didemle bakıyorduk sizinlede paylaşalım dedik,bez pastalar var bu sitede ve yapabileceğiniz bebek çantaları falan var marifetli anneler yapsınlar.
Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: bez pasta
Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: bebekler için
canım çok beğendim takımlarını,daginin outlet mağazası nerde var?
daginin autlet mağazası nerde canım?Merhaba arkadaslar
Biraz gecmise bakayim dedim
23Defne umarim iyi sonuclari alirsin en kisa zamanda, gonlunu ferah tut
Gecelik ve pijama da ben Dagi nin outlet magazasindan aldim bir pijama takimi, bir gecelik ve bir sabahlik. Hepsine ortalama 100 tl gibi bisey vermistim, normal fiyatlari neredeyse 300 e yakinmis. Oglum olacagi icin mavi aldim. Bunalrin yaninda uzun kollu bir gecelik daha almis annem. su anda da kullandigim 2 onden dugmeli pijamam var. yeter heralde belki bir tane daha gecelik alabilirim.
Emzirme sutyenini de Bebetto marka aldim 2 tane, ikiside penye ve cizgisiz fena degil, aldigim yerdeki en iyileri onlardi. Sanirim tanesi 17=18 gibi birseydi. Emzirme atleti henuz almadim ama bakiyorum
Arkadaşlar Merhaba....
Sonunda kızımın odası tam takım hazır...Resimleri yükledim topiğe... bakalım beğenecekmisiniz...
Arkadaşlar Merhaba....
Sonunda kızımın odası tam takım hazır...Resimleri yükledim topiğe... bakalım beğenecekmisiniz...
Arkadaşlar Merhaba....
Arkadaşlar Merhaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?