- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.921
bende 8 yıl önce sezeryanla doğum yapmış biri olarak kesinlikle ilk gün gecelik çok rahat oluyor ,daha sonra pijama giydim zaten gecelik giyerken oramın buramın açılması zordu çünkü ilk saatlerd hareket edemiyorsun bile ama hemşirelerin alt değiştirmede falan baya rahat oluyor tabi sezryanda normal doğumda nasıl olur bilemem ama her ihtimale karşı bir tane bulundurun derim :)
kızlar şoktayım şubat topiğne bir bakim dedim 30.haftada doğurmaaya baslamıslar
kızlar bu arada nisan ayı diye kısa kollu yazlık pijama almayalım bence çünkü soğuk oluyo geçen sene mayısta bile hava serindi
ay demeyin kızlar yaaa :26:
hadi yaallahım inşallah zamanı gelince doğururuz çünkü çok zor olur galiba bebeğini hemen kucağına alamıyorsun o zaman dimi
aynen katılıyorum kızlar,ilk zamanlar gecelik tavsiye ediyorum.ben normal yaptım doğumlarımı ona göre konuşayım.pansuman yapmak için sık sık hemşireler gelcek onun için gecelik giyin ,daha sonra isterseniz pijama giyersiniz.ayrıca şıklığın yanında rahat edebileceğiniz bir şeyler alın.
kızlar bu arada nisan ayı diye kısa kollu yazlık pijama almayalım bence çünkü soğuk oluyo geçen sene mayısta bile hava serindi
slm hatnlar nasılsınız? bugün karneyi alınca büyük görümcem gelmiş üst kattaydım..ama zaten başım ağrıyordu hepten kazan oldu Allahtan benim ufaklık uyududa mane oldu erken kaçtım
çocklar bir arada hiç çekilmiyor, 2 tane 2 yaşı bitirmiş var bizimkiler,biri 6 diğeri 12 yaşında da 2 erkek görümcelerimin,hepsi biribiriyle itişiyorlar yaş farketmiyor,hiç biri diğerinden aşagı kalmıyor..ve inanılmaz bir kısknaçlıkbüyükler küçükleri kıskanıyor,siz büyüksünüz diyoruz anlamıyorlar..birde benim bu geldimi bebek sesi eklenir tam olur valla iki laf ettirmediler ya..
son sayfayı görünce hemen alıntı yapayım dedim daha geçmişe bakmadım ama son sayfayı yanıtlim dedim..
cnm bende normal yaptım ama hiç pansman fln olmadı hayret ettim,hastaneden hastaneye fark mı ediyor nedir? pijama kullandım ben rahattım ama sezaryane kafam takılıyor bi gecelik koycam herhalde bu sefer,ne olur ne olmaz..
evet benim yengemde nisanda doğum yaptı yeğenimi ve bayagı serindi,bebeği yıkarken petekleri açmıştık..ben zaten kısa giymediğim için her ihtimalle uzun alıcam gerçi çünkü adamlarda geliyor malum..ama tabi herkes en dogrusunu kendi bilir..
anam canım hakket mi ya ? bak bende şaşırdım şimdi 30 çok erken..bacım ben 29 un içindeyim zati,aman Allah korusun..daha çanta filanda hazırlamadım valla açıkta kalırız yahu..
slm kızlar nasılsınız. biz şükür iyiyiz oğluşumla. biraz yaramazlık yapıyo tabii. karnımı acıtmakla meşgul şuanda. bide benim oğlan babasını kıskanıyo herhalde babasıyla azıcık ilgilensem hemen tepinmeye başlıyo. eşimde 'vayy sıpa vayy büyümüşte anasını bana yanaştırmıyo' diyip duruyo
eee napsın kuzucum ilgimi hep ona veriyim istiyo şimdiden. oyyyy yavrum benim...
selam hepinize kızlaarr..
çook şükür 15 gün evdeyim sonunda tatilll
annecim de geldi yanımaeşim de 10 gün izne ayrıldı artık değmeyin keyfime 15 gün prenses olcam
ama şu mide yanması beni mahvediyor :26: ne renni ne de gaviscon hayretmedi çok kötü çok rahatsız edici
selam kizlar bugün bende baya bir yoruldum..sözde yatmam gerekiyo ama mecburen ayaktaydim koci$im menüsküsten dolayi ameliyat oldu bugün.sabah babasi götürdü onu.biz oglusla öglen kayinvalidemle gittik. ayilmisti gittigimizde iyi gecmis Allaha sükür ameliyat.tabi sersemliginin gitmesini bekledik zaten hastanede yatirmiycaklardi kötü olmazsa saat 4 gibi ciktik günü birlik yapilmis oldu.ama bende ayakta durmaktan dolasmaktan baya bir yoruldum.simdi adamda yatiyo ona hizmet etcek insan lazim en azindan 1 hafta,ben yatalakAllahlik olduk yani kim bize hizmet edicekce i$ yine bana düsüyo Allah daha büyük dert vermesinde yapariz..
gözün aydın cnm .maş. bbeişinedeselam tatli anisler nasilsiniz bugun ben baya yorgun ve bitkinim gerci herzamanki halim bu benimgecmisi okuyamadim kusura bakmayin pazartesi konturolumuz vardi seker yuklemesi ile birlikte bebisi goremedim ama seker ii cikti daha dogrusu oyle tahmin ediyorum cunku bisey olsaydi arardi doktorum bu arada 9 kilo almisim bende diyordum popomu kaldiramiyorum ne bu agirlik diye meger baya sismisim doktor hersey cok guzel dedi boyle devam etmemi ama biraz vitamin tuketmemi onerdi bebegim artik kaburgalarimin hizasina gelmis o yuzden nefes darligi cekiyorusum sizdede olabilir annisler normalmis mide yanmasi bebegin yaptigi baskidan kaynaklaniyormus anlatacak cok sey var sizden ne var ne yok
herşey iyi cnm.bugün doktordaydık.1800 gram olmuş kilosu 43 cm olmuş boyuda.herşey çok iyi dedi.doğum pozisyonundaydı yavaş yavaş kanala girmeye başlamış dedi.usg de 31+5 günlük çıktık.son adet tarihine göre 8 gün ilerdeydi bu sefer 5 gün çıktı.gittikçe azalır o dedi.şekerden dolayıda bi sorun çıkmadı çok şükür.bende kilo vermişim gene 500 gram.toplamda aldığım kilo 9 a düşmüş oldu.
arkadaşlar merhaba; ben 2010 nisan annesiyim öncelikle her birinize hayırlı doğumlar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur. geçen yıl bu zamanlar yaşadığım heyecanları hatırlıyorum en çok korktuğum erken doğumdu sadece 12 gün önce oldu oğlum öncelikle içinizde korku biriktirmeyin. yine geçen yıl 2009 nisan anneleri girip bizimle birşeyler paylaşsın diye yol gözlerdim ve girip de zaman çabuk geçiyo geçen yıl bu zamanlar diye lafa girdiklerinde çok gıcık olurdum çünkü hamileyken zaman geçmiyor :) ama gerçekten çok haklılıarmış bebişler geldikten sonra bi sabah oluyo bi de akşam arası nasıl geçiyo anlamıyorsunuz. bu arada doğum şekillerinizi sizin ve beyninizin daha çok belirlediğinizi de söylemeden geçemeyeceğim. oğlum biraz iri bir bebekti dr uma çok güvendim pozitifti tek anlaşamadığımız ben baştan beri normal diyordum o da 4 kg dan fazla olursa sezeryan yaparız dedi son doğumhaneye gidene kadar ben sancımı falan yaşadığım halde hala ısrarlımısın dedi ama şükür allaha gönlüme göre oldu bebeğimi normal yolla doğurdum doğumdan sakın korkmayın ve bence sakın araştırmayın kimseye de nasıl oluyo diye sormayın insan sadece daha fazla panikleyip korkuyo (en azından bn öyle yaptım ve çok rahattım) ama yine de siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın son ana kadar.
hepinize tekrar sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim herkese sevgiler.
slm kızlar bende geldim,sabah kızımın MR sonuçlarını almaya gittik kocaeli üniv.'ne apar topar beni ayrıntılı ultrasona aldılar,ciğerindeki kistler için zannettim ama ciğeri oluşturan loblar dan biri farklı bi yerden besleniyomuş,korkulcak bişi değil dediler sonuçları hocalara yorumlatıcaz ptesi alırsınız dedilerofff kızım doğsada kucağıma alsam başka bişi istemiyorum,bu fakültelerde herşeyi inceliyo iyi ama inceledikçede çıkıyo herşey,gidesim gelmiyo valla ama mecburum doğumu fakültede yapmaya,bebek doğaz doğmaz ameliyata alınabilirmiş :18::18::18: ne heveslerle gitmiştim halbuki bugün,normal yada sezaryan doğum yapıp yapmıycağım belli olcaktı,3 gün daha beklemek zorundayım şimdi
slm hanımlar aranıza yenı geldim, Ama sizlere bır sorum var aranızda amniyosentez yaptıran varmı sonuçlar nasıl cıktı benım ayrıntılı ultrasonda bebekin bagırsagında sorun olduyu için yaptılar 20 gün oldu sonucu halen yok 1 hafta da beklememı söyledıler 1 ayda cıkıyormuş oofff beklemek coookk zoooorrr
bende inanamadım ama öyle olmus canım..
bende 28 oldum bende de tam ihtiyacları bitiremedim bi sürü eksiğim var..
bir de bana daha cok var gibi geliyor doğuma
herşey iyi cnm.bugün doktordaydık.1800 gram olmuş kilosu 43 cm olmuş boyuda.herşey çok iyi dedi.doğum pozisyonundaydı yavaş yavaş kanala girmeye başlamış dedi.usg de 31+5 günlük çıktık.son adet tarihine göre 8 gün ilerdeydi bu sefer 5 gün çıktı.gittikçe azalır o dedi.şekerden dolayıda bi sorun çıkmadı çok şükür.bende kilo vermişim gene 500 gram.toplamda aldığım kilo 9 a düşmüş oldu.
canmalrım rizeden misafir geldi...malum izde gelen giden hiç bitmez... ara sıra bakıyorum size ama muhappete dahil olamıyorum aklım urda hep....tuykuziz cnm aklımdasın hep.... ebişin için çok sevindim hala mutluyum vallahi...hnk senlede konuşamadık ne zamandır... ikili iletişim kuramadık... bu aralar herkes bi yoğun.. az kalı gecelerime çekicem sizlerigece 3-4 birlikte olucaz aeo hepinizi beişlerini çok öptüm
cnm çok geçmiş olsun eşine,Allah tez zamanda şifa versin..sende dikkat et kendine ,ne kadar yorlmayayım desende malum iş başa düşünce tabi zor..
esraaacımm yaaa seninle hiç denk gelemedik bende gececiydim bu hafta uğrayamadım topiğee bende gece gelicemm az kaldı 4 hafta sonra izne çıkıyorum öncesi 1 hafta raporda alabilirim o zaman gec vakitlere kadar takılabilirimçok yorma misafirlere hizmet falan sana hizmet etsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?