- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.961
kızlar beni oğlum uyandırdı... sola yatıyorum allahım maşallah ya böyle kıpır kıpır bi tekmeliyo..inanın korkuyorum gücünden... elleriyle ayaklarıyla...ama solada mükemmel hareket ediyo..diyorum bişeymi oldu içerde neyin savaşını veriyo:26: sonra diyorum keyfi hoş herhalde ondan..
günaydın kızlar...benim cimcimede 8 de kalktı kahvaltı edelim hadi diye beni uyandırdı. 2 saat oldu acıktı yeniden tepiniyorkandırırım belki diye az bişiler atıştırdım ama nerdeeee obez anacım anası gibi
Sanırım erkek bebeklerin genel özelliği canım,geçen gece eşim ben uyuduktan sonra elini karnıma koymuş hareketlerinden korkmuş şimdi çocuk çıkacak diye.Sabah da o ne hareketti öyle saatlerce elleriyle ayaklarıyla vurdu döndü durdu diyor
kız bu nisan bebekleride çok zekimi ne olcak...bizim oyun oyum oynatıcaklar
günaydın canlarım nasılsınız bugün kızımı görecem 12,40 da randevum var ayy çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır hastane den sonra da izin aldım eve gidip temizlik yapacam öğrenci evine döndü ev pazar günleri başedemiyorum
Kızlar Günaydın....
2 Gündür sabahları uyandığımda ellerim ve kollarım uyuşmuş olarak uyanıyorum... :26: Hele ki parmaklarım nasıl uyuşuyor anlatamam.. kalkıp hazırlanıp evden çıkana kadar geçiyor tabi...Artık iyice ağırlaşmaya başladım sanırsam. 37.Haftaya kadar çalışmaya devam.. Ondan sonra izine ayrılcam inşallah...
cnm günaydın. o uyuşmalar bendede var magnezyum verdimi sana drun. kramp ve uyuşma var deyince onu vermişti bana
Günaydın kızlar....
Nihayet tatile girdik, artık daha çok takılabilirim foruma diye düşünüyorum.Ankarada her yer kar.Bugün evdeyiz.Bir yere çıkamıyoruz.Öylee ayaklarımı uzattım tembellik yapıyorum,bunu hakettik ama değil mi
Sizlerde ne var ne yok bakalım??
Günaydın canımmm
Herkeselere günaydın evvtttt nihayet tatilll oleyyyy
Biz birazdan çarşıya gidceğiz biraz bişeyler alacağım artık bebişime.Bi liste çıkardım aldıkça sileceğim yoksa başka türlü başedemeyeceğim yaaa...Sizler tamamladınız mı eksiklerinizi kızlarr???
Günaydın canımmm
Herkeselere günaydın evvtttt nihayet tatilll oleyyyy
Biz birazdan çarşıya gidceğiz biraz bişeyler alacağım artık bebişime.Bi liste çıkardım aldıkça sileceğim yoksa başka türlü başedemeyeceğim yaaa...Sizler tamamladınız mı eksiklerinizi kızlarr???
Haftaiçi ben giremiyorum yetişemiyorum, haftasonu da hiç ilerlemiyor burası ya.Nerde bu millet ,geziyo musunuz huuu:)
Eeee millet haftasonunun keyfini çıkarıyor...
Yaa kızlar biraz sonra çıkacağız biz evden sizlere fikir sormak istiyorum.Bebek bakım seti alacağım da hangi markayı tavsiye edersiniz?(Sebamed-bübchen arasında kaldım da)
Eeee millet haftasonunun keyfini çıkarıyor...
Yaa kızlar biraz sonra çıkacağız biz evden sizlere fikir sormak istiyorum.Bebek bakım seti alacağım da hangi markayı tavsiye edersiniz?(Sebamed-bübchen arasında kaldım da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?