2011 Nisan Anneleri

Yaaa buraki çanta orjinal mi çakma mı acaba yaa bilen var mı???Bi de bu sitenin güvenlik sertifikası yok galiba kızlar.Ben logo falan göremedim.Ben sürekli netten alışveriş yaptığım için huylandım.Aranızda burdan alışveriş yapan var mı????

mrb denız dun e bebkte gordum farlıydı o fıyatıda bundasn pahalıydı.bu baya uygun ama kçuk galıba ondan.bende netten alşverı yapmadım bılgım yok canım

sanırım esteem adlı arkadaş almış cnm hatta resmini bile koymuştu yanlış hatırlamıyorsam geçmişe bir göz at görürsün

Merhabaar herkese

Tatlim bu çantayı bende dün sipariş etmiştim bu öğlen geldi. Sok oldum. Çok guzel bı çanta. Orjinal kutusunda geliyor. Boyutları da iyi. Tavsiye ederim

sızdemı yusuf dusunuyosunuz cnm bızımde tek yusuf olucak gıbı babası ole ıstıyo bende begenıyorum ama ben emır furkan alperen aklımda onları ıstıyodum hayırlısı kısmet bakalım

evet cnm mustafa yusuf olcak ama yusuf die çağırıcaz inş... ikinci i ismi nufusa koymak istiyosan koy kullanmıcaksan koyma..çünkü mustafa eşimin dede ismi.çok istediği için koyuyoyruz yoksa yusuf olsada tek işime gelirdi..

bnm ılk oglumun ısmı ömer faruk ama ıkısını de kullanıyoruz yalnız pısman olduk tek omer koymadıgımıza onun ıcın bunu tek ısım ıstıyoruz bende agırlıklı olan ısım emır nedense cok begenıyorum ama esım ıstemıyo kız olsaydı sen koyardın dıyo erkek adama babası koycak dıyo yanı buyuk ıhtımalle yusuf olcak

cnm izim gelinin ilk oğlunun adı ömer faruk ikisinide kullanıyoruz vallahi... akışkan i isim zor değil...2. ciside oğluş oldu onada MEHMET AKİF KOYDULAR...kullanıyolar... izimkisini mustafa koydu..yusufu en ve annem istedi ama eşim yusufuda en koydum dio..ende işey demiyorum dedim yusuf olsunmu ismi dedi olsun.. ama o diyo en koydum die

Evet canım bebislerle bir yere giderken yanına öyle çok. Şey aliyorsunki. Ayrı bı çanta lazım. Anlamlardan biliyorum

cnm ben guccinin işte louis vuittonun beğendiğim 2-3 mıodeli var.tabi çakma... onlardan almayı düşünüyorum nedense bu tarz çanta hoşuma gitmiyo... biraz büyük eşyaLARI bebişin rahat rahat sığar gerçi çantalarım hep valiz gibi

aman olsun ne guzel bı karardasınız

Canım civcivbebenin kendi internet sitesinden aldım,bakırköyde mağazaları olan biryer bakırköye yakın oturuyorsan gidip kendinde alabilirsin.Benim çantam geldi ben memnun kaldım.3 TL kargo ücreti ödedim sadece.

Canım benimde önceden hoşuma gitmiyordu ama bu çantaların biberon,bebek bezi koymak için falan gözleri falan var,su geçirmiyo,kir barındırmıyo gibi özellikleri var,kirli torbası,biberonluk ve alt açma muşambası var içinde.benimde normal çantalarım bavul gibidir ama yerini tutmayacak düşüncesindeyim.

kızlar beni oğlum uyandırdı... sola yatıyorum allahım maşallah ya böyle kıpır kıpır bi tekmeliyo..inanın korkuyorum gücünden... elleriyle ayaklarıyla...ama solada mükemmel hareket ediyo..diyorum bişeymi oldu içerde neyin savaşını veriyo:26: sonra diyorum keyfi hoş herhalde ondan..

günaydın kızlar bu arada...rizeden eşimin amcasının hanımı kızı falan geldi...bi cumartrsi pazarı yapıcaz...onlar erken gidelim dedi bende tamam dedim yoksa... asla kalkmam bu saatlerde bebişimi görmek haricinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…