2011 Nisan Anneleri

Mycey Anne Emzirme Önlüğü dışarıda ve insanlar arasında emzirirken annenin mahremiyetini gizleyebilmesi için tasarlanmış bir üründür. Bebeğin ne yaptığını izlemenize olanak verir. Gerektiğinde ince bir battaniye veya güneşlik gibi de kullanabilirsiniz. Emziren annelere büyük konfor sağlayacak bu özel ürünü 20,90 TL ‘ye satın alabilirsiniz…

Ürün Linki:Mycey Anne Emzirme Önlüğü

hazırlıklar tam gaz devam ediyor ama ben henüz bişeycikler yapmadım...gerçi kıyafet kızımdan var,2.de kız olduğu için faydası oldu tabi.....normal doğumu bilmem ama ben sezeryanlıyım gecelik ilk gün çok iyi olmuştu bana,pijamanın lastiği karnınıza gelmesini istemiyorsunuz dikişler yüzünden....bu nedenle gecelik ideal..2.gün göbeğinizin üstüne kadar gelecek bir pijama giyebilirsiniz...ayrıca iç çamaşırınızıda 2-3 tane en büyüklerinden alın derim...ben büyük koymuştum yanıma ama doğum sonrası eşimi çamaşırcıya yollayıp en büyüğünü getir dediğimi hatırlıyorum...dikişime gelecek inecek tedirginliği yaşamak istememiştim...2 bilemediniz 3.gün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz...belki saçma ama beni ameliyat sonrası değilde,öncesinde sonda takıyorlar yaa o tedirgin ediyor,öyle acıdığı içinde değil ama gıcık bişey işte....allah herkesin yardımcısı olsun normal yada sezeryan farketmez...

selam kılzaar ay bizde bi dşarı çıkalım dedik yagmur valla her yer benm de hala eksklerm var ama taamamlarm nasılsa dyrm önemli olan şeyleri aldım kucuk şeyler kaldı artık..bzde ewdeyiz şimdi akşam arkadaşlarmza gdeceğiz..artık yurumek zor gelmeye başladı eskden hergun yururdum şimdi zorla dışarı çıkaryr eşim yaşlılar gbi oldum ya

Ahh canım bu günler yine de nispeten iyi günlerimiz.Şu 30.haftayı bi geçelim o zaman bakalım nasıl yürüyeceğiz.Ben de artık en ufak şeyde çok yoruluyorum.Ama bir yandan da gezmek istiyorum, çocuk olunca bir süre çıkıp gezmek çok zor olacak çünkü.Değerlendireyim istiyorum ama havalar da berbat.

aynen canm ya dyrm bende eşime çocuk olnca hadi şuraya gdelm şunu yapalım diyemeyecegz yapabldklermzi yapalım ama dedgn gbi bugunlerde havalar kötü neyse tatile grdk havalr ii oldgnda falan pknğe gdelm dyrm zaten annemn yanına gtcez pazrtesi annem beni bakıma sokar artık :86::86:

oh gözün aydın cnm...annacik geliyo...maşallah baban izin veriyo... 40 ında falan kim durcak yanında..malum en ihtiyaç duyduğumuz zamanlar olcak..

slm annacikler...biz malum cumartesileri pazara atıyoruz kendimizi.... evde 2 takım pijama ve geceliğim var...pazarda tek altlar satılıyo takımlarla aynı kalite... alıp takım yapıcam... sonuçta sürekli giyeceğimiz şeyler... evimdede pijamam var sıfırdan 2-3 takıma saldırmak işime gelmiyo... artık alcak pek bişeyimiz kalmamış gibi geliyo...5 parça bişeyle döndüm... tek gecelik aldım şirin penye... gizle emzirmek için bölmesi var pilelerinin altına gizlenmi... bebişime şirin bi patik aldım aslanlı... bide alt eşofman aldım... ARMANİ MARKA ÇAKMASI...tekstilciler sağolsun... el atmadıkları orjinal bişey kalmadı..

Son düzenleme:

Evet tatil bize çok iyi gelecek.Benim de birrr sürü gezme planlarım var bakalım ne kadarını gerçekleştirebilicez Ohh anneciğin de bakar sana artık ne güzel.Ben ilk defa bir şubat tatilinde memleketime gidemiyorum Annem de 1 ay sonra gelicek kısmetse.Edi ile büdü oturuyoruz evde napalım

isme karra verdiniz mi canım bz hala bebişimiz dye sevyrz aslnda her gecen gun duydugumuz isimlerle kafamz daha çok karşryr :44:

Ohh ne güzel anneler gelmeye başlıyor ne güzel.Babacıklarımız idare edecekler artık ne yapalım Güle güle kullan canım aldıklarını.Güzel günlerde giyinin sen ve oğluşun inşallah.

isme karra verdiniz mi canım bz hala bebişimiz dye sevyrz aslnda her gecen gun duydugumuz isimlerle kafamz daha çok karşryr :44:

Yok tatlım ya biz de karar veremedik.Aynen gün geçtikçe daha da karışıyor.O kadar isimden bir türlü karar veremiyoruz ya yuh bize de yanii Biz de oğluşum da oğluşum diyoruz başka bişey demiyoruz :)

çantalarınız hazırmı?

benimki bildiğiniz doğum bavulu oldu yaaa koy koy bitmiyo,bi de ne kadar kalcagımız belli değil hastanede,bebiş amelyat olursa diye herseyden bır ıkı fazla koydum daha da var eksık,valla doğuma mı gıtcem almanyadan kesın dönüş mü yapcam bellı deıl valla :) dalga geçicekler diye korkuyom valla

canım özür dilerim ama ne ameliyatı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…