2011 Nisan Anneleri

Çok şükür iyiyiz canım valla işte tatilin tadını çıkarmaya çalışıyoruz ama cumartesi evde oturmaya alışkın değilim, çok sıkıldım bugün Burda da kimsecikler yoktu.

Hafta sonu topik boş oluyor genellikle.
Hava da soğuktu ama kimse aldırmamış sanırım.

Son düzenleme:
meraba annişler...:92::92:nasısınız??

ben de doymuyorum yaaaaşerme dönemime geri döndüm

Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın? Ben bugün buranın bekçisiyim :)

Ya kızlar canınızı çektirmek gibi olmasın da ıspanak yapıyorum, ya bu ne menem bişeydir.Her seferinde sinir oluyorum.O kadar yıka temizle uğraş, pişince niye azıcık kalıyor bu yaa.Nerseyse 1 kilo ıspanaktan ancak 2-3 tabak çıkıyor deli olcammm :)

Ay ben dün ocak annelerinin doğum hikayelerini okudum.
Sonra da eşime sarılıp ağladım çok etkilendim.
Bakalım bizler neler yaşayacağız.

meraba annişler...:92::92:nasısınız??

ben de doymuyorum yaaaaşerme dönemime geri döndüm
Hoş geldin canım. Çok şükür iyiyiz.

Sorma ben de sinir oluyorum.
Aksi gibi eşim de çok seviyor ıspanağı.
İki kişiye bir sürü ıspanak alıyor.
sonra uğraş dur.

Oyy kıyamam...Ben de bir kısmını okumuştum, çok etkileyici gerçekten.Ay biz de o günleri görebilecek miyiz yaa.

Bu arada kötü bir haber ama izlediniz mi haberlerde amniyosentez yapılan bir anne ve bebeği ölmüş ( Üstelik öldükten sonra anlaşılmış ki bebek down sendromlu değilmiş ((

evet cnm cidden avuç kadar kalıyo allahtan eşim sevmiyoo ama ben bayılıyorummbayılmadığım bişey yok zaten.ben de iim cnm şükür evde netim yok normalde annemlerden vınn aldım bugün ben de burdayım eşimde yok bugun akşam ii oldu bana da.ama dediğin gibi pek kimse yok burda

ayy cnmmm hemen bide ben okuyum ağlayacak yer arıyorum zaten

Hadi yaa çok üzüldüm
Ama riskli olduğunu duymuştum daha önce

erenhava naptın şekerim vuruldun mu iğneni??ne güzl sen tam 28 de oldun.ben de bugun aklıma geldi 27+4 de oldum.bişey olmaz heralde:18:

bız geldıkkk
bugun çok yorulduk ethıcaya,medıcalparka gttık dogum fıyatları alalım bırde odalara bakalım dedım buyuk ıhtımal ethıca da olacak dogumum.kadır has alışverış mer.gttım çocuk magazaları var orda yuzeysel bakıp bakıp çıktım fıkır amaçlı bazı magzalarda ındrım vardı.maslak e bebek magazsına gttık ındırımlı bışe goremedım pahalı geldı bana.maskoya gttık beşık baktık bambuları begendım aama karar veremedım.o kadar yere gttım sadece 10 lu agız mendılı aldım kızıma.ay ben çok zor begenıyorum ama arabasına beşıgıne karra vermış oldum kafamda şekıllendı şuan ben ıncelemeden ıcıme sınmeden hemen alamıyorum bı kaç gun once gıder bakr almadan.bebek bakım urunlerının fıyatlarıda her yerde farklı haberınız olsun

anne bebek fuar davetıyelerını de sordum her gttıgım yerde şubat 8 gıbı elımıze gelır ama sınırlı sayıda gelıyor dedıler ınternet sıtesınden daha rahat alabılırmısız

Hoşgeldinn...Baya gezmişsin maşallah.....E kafanda şekillendirmen de güzel.En önemli kısmı o zaten, gerisi zaten gelir.

erenhava naptın şekerim vuruldun mu iğneni??ne güzl sen tam 28 de oldun.ben de bugun aklıma geldi 27+4 de oldum.bişey olmaz heralde:18:

canım testımın sonucunu aldım negatıf çıktı pzt ıgneyı yazdırcam ozaman olurum heralde.drumu aradım sordum 32 haftaya kadar zamanın var dedı 27+4 28 hafta zaten canım tam zamanında vuruldun merak etme.

canım testımın sonucunu aldım negatıf çıktı pzt ıgneyı yazdırcam ozaman olurum heralde.drumu aradım sordum 32 haftaya kadar zamanın var dedı 27+4 28 hafta zaten canım tam zamanında vuruldun merak etme.

Kızlar ben geri kalmışım konulardan ne iğnesi vurduruyosunuz ??

Hoşgeldinn...Baya gezmişsin maşallah.....E kafanda şekillendirmen de güzel.En önemli kısmı o zaten, gerisi zaten gelir.

hoşbulduk canım eşim benı oyalıyordu bayadır bugun de akşm 7 de maç var ozaman kadar nereyı ıstıyorsan soyle dedı not almıştım ben tek tek gıttık hepsıne.

hadi bakalım cnm hepimize geçmişolsun

Kızlar ben geri kalmışım konulardan ne iğnesi vurduruyosunuz ??

kan uyuşmazlığı iğnesi cnm.

kızlar lansinoh muydu neydi nası yazılıyodu tam hatırlamıyorum şu göğüs ucuna sürülen kremi yengem bana 31.haftada başla demişti.satan kızda doğumdan 1 ay önce dedi.hangi haftada başlıcazz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…