- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.021
Çok şükür iyiyiz canım valla işte tatilin tadını çıkarmaya çalışıyoruz ama cumartesi evde oturmaya alışkın değilim, çok sıkıldım bugünBurda da kimsecikler yoktu.
meraba annişler...:92::92:nasısınız??
ben de doymuyorum yaaaaşerme dönemime geri döndüm
Hoş geldin canım. Çok şükür iyiyiz.meraba annişler...:92::92:nasısınız??
ben de doymuyorum yaaaaşerme dönemime geri döndüm
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın? Ben bugün buranın bekçisiyim :)
Ya kızlar canınızı çektirmek gibi olmasın da ıspanak yapıyorum, ya bu ne menem bişeydir.Her seferinde sinir oluyorum.O kadar yıka temizle uğraş, pişince niye azıcık kalıyor bu yaa.Nerseyse 1 kilo ıspanaktan ancak 2-3 tabak çıkıyor deli olcammm :)
Ay ben dün ocak annelerinin doğum hikayelerini okudum.
Sonra da eşime sarılıp ağladımçok etkilendim.
Bakalım bizler neler yaşayacağız.
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın? Ben bugün buranın bekçisiyim :)
Ya kızlar canınızı çektirmek gibi olmasın da ıspanak yapıyorum, ya bu ne menem bişeydir.Her seferinde sinir oluyorum.O kadar yıka temizle uğraş, pişince niye azıcık kalıyor bu yaa.Nerseyse 1 kilo ıspanaktan ancak 2-3 tabak çıkıyor deli olcammm :)
Ay ben dün ocak annelerinin doğum hikayelerini okudum.
Sonra da eşime sarılıp ağladımçok etkilendim.
Bakalım bizler neler yaşayacağız.
Oyy kıyamam...Ben de bir kısmını okumuştum, çok etkileyici gerçekten.Ay biz de o günleri görebilecek miyiz yaa.
Bu arada kötü bir haber ama izlediniz mi haberlerde amniyosentez yapılan bir anne ve bebeği ölmüş( Üstelik öldükten sonra anlaşılmış ki bebek down sendromlu değilmiş ((
bız geldıkkk
bugun çok yorulduk ethıcaya,medıcalparka gttık dogum fıyatları alalım bırde odalara bakalım dedım buyuk ıhtımal ethıca da olacak dogumum.kadır has alışverış mer.gttım çocuk magazaları var orda yuzeysel bakıp bakıp çıktım fıkır amaçlı bazı magzalarda ındrım vardı.maslak e bebek magazsına gttık ındırımlı bışe goremedım pahalı geldı bana.maskoya gttık beşık baktık bambuları begendım aama karar veremedım.o kadar yere gttım sadece 10 lu agız mendılı aldım kızıma.ay ben çok zor begenıyorum ama arabasına beşıgıne karra vermış oldum kafamda şekıllendı şuan ben ıncelemeden ıcıme sınmeden hemen alamıyorum bı kaç gun once gıder bakr almadan.bebek bakım urunlerının fıyatlarıda her yerde farklı haberınız olsun
erenhava naptın şekerim vuruldun mu iğneni??ne güzl sen tam 28 de oldun.ben de bugun aklıma geldi 27+4 de oldum.bişey olmaz heralde:18:
canım testımın sonucunu aldım negatıf çıktı pzt ıgneyı yazdırcam ozaman olurum heralde.drumu aradım sordum 32 haftaya kadar zamanın var dedı 27+4 28 hafta zaten canım tam zamanında vuruldun merak etme.
Hoşgeldinn...Baya gezmişsin maşallah.....E kafanda şekillendirmen de güzel.En önemli kısmı o zaten, gerisi zaten gelir.
Kızlar ben geri kalmışım konulardan ne iğnesi vurduruyosunuz ??
canım testımın sonucunu aldım negatıf çıktı pzt ıgneyı yazdırcam ozaman olurum heralde.drumu aradım sordum 32 haftaya kadar zamanın var dedı 27+4 28 hafta zaten canım tam zamanında vuruldun merak etme.
Kızlar ben geri kalmışım konulardan ne iğnesi vurduruyosunuz ??
canım bızde kan uyuşmazlıgı var 28 haftada ıgne vurulmamız gerekıyor
hadi bakalım cnm hepimize geçmişolsun
kan uyuşmazlığı iğnesi cnm.
hadi bakalım cnm hepimize geçmişolsun
kan uyuşmazlığı iğnesi cnm.
Hımm ben bilmiyordum kızlar geçmiş olsun....
kızlar lansinoh muydu neydi nası yazılıyodu tam hatırlamıyorum şu göğüs ucuna sürülen kremi yengem bana 31.haftada başla demişti.satan kızda doğumdan 1 ay önce dedi.hangi haftada başlıcazz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?