2011 Nisan Anneleri

anne bebek fuar davetıyelerını de sordum her gttıgım yerde şubat 8 gıbı elımıze gelır ama sınırlı sayıda gelıyor dedıler ınternet sıtesınden daha rahat alabılırmısız

İyi akşamlar ben bebedorun sitedinden müşteri hizmetlerini aradım davetiye istedim ertesi günü 2 adet kargoyala gönderdiler.Kargo ücretini bile ödemişler sağolsunlar

Kızlar bakım ürünlerini markasına göre alındığında internet sitesi farketmiyor.Güvenebileceğiniz mağazası olan bir internet adresi olsun yeterli diye düşünüyorum.

Tatlim internetten sipariş ettim ben o çantayı. Kapıda ödeme ile aldik. Toplam 28 civarnda bisey ödedik. Tavsiye ederim biz çok beğendik!

cnm aynen erenhava gibi benim de ilk gebeliğim düşük ve kürtajla sonuçlandı operasyondan sonra vuruldum.be gebeliğimde de 9.haftamda kanama olduğu için vuruldum.dr 27 haftada indirekt coombs testi yaptı negatif çıktı ama vurul dedi.gene vuruldum.tanıdık doktorlar aracılığı ile başka kadın doğumculara da sordurdum ben acaba bi zararı falan olur mu diye tedbiren vurulsun hiç bi zararı yok dediler.doğumdan sonra 72 saat içinde gene vurulcam allah izin veririse

maşallah sende baya i pazar iliyomuşsun....unlarda iyidir...fatihte oturduğumuz zamanlar giderdik bolbol....
ay çok hoşsun ya...ne güldüm.... yemek konusundada cnm eşim sağolsun evlenmeden önce mekanları belirlediği için hiç tongaya düşmedik.... hep yemek yedik
cnm ara ara oluyo....artık bebeklerin daha fazla oksiyene ihtiyaş duydukları için malum derin derin nefes alıyoruz... dikkatli eslen aman....tuzlu pirinç ve uzak dur cnmm..
sağol cnm o civarda aynen....ama leopar desenlide hani çok kadınsı ve güzel.... hazır 14 şubat geliyo adama fazla masrafa sokmadan aldirim diyorum...
arkadaşlar bebek bakım ürünleri satan sitelerden bildiğiniz varmı biraz fiyat arastırayım diyorum .
cnm alıcağın ürünü akakçe.com dan ara...sana fiyat aralığı verir....en uygun siteyide... losinca mı neyse meme kremi işte 21-35 arasımı ne mesela 56 ml liği...
kızlar peki civilim.com da ki ürünler kaliteli mi fiyatları çok uygunda.
cnm kaliteli..uygun ama her parçası ihtiyaç karşılar.... aldım en işeyler ordan... için rahat etsin
# erenhava
# funmak
# gulenhepgul
# esrayagmur
# esteem
# rana62
# medusa02

:79:İyi akşamlar kızlar...Nasılsınız...:79:

slm şekerim....nasılsınz...i çok şükür iyiyiz..... 2 gündür oğlum uyandırıyo beni...

ESRAYAĞMUR sabahlarıda beni oğlum uyandırıyor...Tepiniyor tepiniyor bakıyor anneden umut yok duruyor fakirim...Anneme söylüyorum bu akşamda yazık yapma kalk doyur diyor...Bende hiç doymuyorum yaaa...Geçtiğimiz ay 1 ayda 4 kilo almıştım kendimi sınırlayacaktım sözde ama nerde...Bu akşam annemdeydik orda yemek yedik...Doyduktan sonra doyduk biz dedimde güldüler bana...Kardeşim hiç doymayacaksınız sandım dedi...Doğru ama ne yapayım...Yedikçe yiyoruz...

evet sormakta yarar var benim ilk gebeliğim gebeliğimin başında hafif lekelenmem olmuştu o zaman kan uyuşmazlığı var dr iğneyi hemen vurul dedi ben güvenemedim bi kaç dr gittim iğneyle ilgili bilgi almak için düşük yada çok şiddeti kanama olmadığı sürece vurulma dediler doğumdan sonra vurucaz dediler burdanda bi arkadaşım daha yeni doğum yaptı onlardada var hastanede doğumdan sonra vurmuuşlar hemen senin yazını görünce aradım hemen onu sordum neyse 31. haftamda kontrolüm var zaten söylerim vurursa iğneyi vurdurturuz

heralde benim düşüğüm falan yok diye vurulmamı söylemedi valla annelik hep tedirginlik miniklerimizi alsak elmiize zamanı geldiğinde günler geçtikçe dahada bi korku sarıyo zaten erken gelmesin diye şubat topiğine baktım 29 haftalık doğurmuşlar Allahım hepimizin bebeklerine sağık sıhat upuzun ömürler nasip etsin

kızlar enim kasıklarımda ağrı var özellikle sağ tarafta resmen biyerini dayıyo bastırıyo kızım bütün gücüyle varmı sizdede ağrı sancı dr olur dedi ama tedirgin oluyorum bugün nerdeyse hiç kalkmadım yataktan korkuma

son 3 5 gündür bende de acayip var canım.yatarken bile orda bi ağrı bi sızı.doktorlar normal diyo.gecen sefer bebeğim tersti acaba döndümü diyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…