- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.041
bılgım yok canım.ama benım drum sakın bışe kullanma demıştı
öylemi bu lansinoh nisan annelerinin tavsiyelerinde falan da yazıyo göğsü yumuşatıyomuş emzirmeden önce de sürülüp silmeye gerek kalmadan emzirilebiliyomuş.benim doktorum erkek olunca pek böle muhabbetlere girmiyorum krem di yağdı.neyse daha vakit var zaten...
kızlar lansinoh muydu neydi nası yazılıyodu tam hatırlamıyorum şu göğüs ucuna sürülen kremi yengem bana 31.haftada başla demişti.satan kızda doğumdan 1 ay önce dedi.hangi haftada başlıcazz??
saol cnm ii olur.ılk aylar sormuştum ben 12sınde gdıcem sorarım ozamn yıne
Evet bana da doğumdan 1 ay önce başlamalısın demişlerdi.Çok iyi bir kremmiş gerçekten.Ama bir arkadaşım da o kadar kullanmasına rağmen yine de göğüslerinin yara olmasını engelleyememiş.Çok acı çekmiş.Sanırım biraz yapısal bir durum bu
saol cnm ii olur.
hmm olabilir ama gene de kullanmakta fayda var galiba biz önlemimizi alalım da...çok acıyomuş çünkü
iyi akşamlar güzel anneler ve bebişlerii nasılsınız?
kızlar benım sırtım cok agrıyor gece agrısından uyuyamıyorum resmen yanıyor sizlerde de oluyor mu
çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ben mustela kullanıyorum ama o da cok yağlı kasındırıyor rahatsız ediyor :2:
Hoşgeldin canım.Benim arada oluyor ama bu normalmiş artık.Okuduğum sitelerde hep böyle yazıyor.Bu haftalardan sonra bu tür ağrılar hep olacak
benım her gün aksam baslıyor sabah 5-6 ya kadar eşimi de uyutmuyorum cünkü aglıyorum butun gece masaj yaptırıyorum ancak öyle rahatluyorumm
Off canım çok geçmiş olsun. Zor bir durum,yakında aynı durum bizde de başlar.
canım bızde kan uyuşmazlıgı var 28 haftada ıgne vurulmamız gerekıyor
merhaba eren havva ya bizdede kan uyuşmazlığı var testi yaptırdım negatif çıktı o yüzden vurdurmuyo dr pozitif olsaydı vurdurcaktı doğumdan sonra 72 saat içinde vuruluyo diye biliyorum annemdede kan uyuşmazlığı vardı doğumdan sonra vuruldu doktorumu arayıp sorsammı tekrar acaba aklımda yer etti şimdi
Kızlar herkese iyi geceler.Benden bu günlük bekçilik bu kadar :) Yarın görüşmek üzere....
canım Allah razı olsun babam annemden daha heveslioh gözün aydın cnm...annacik geliyo...maşallah baban izin veriyo... 40 ında falan kim durcak yanında..malum en ihtiyaç duyduğumuz zamanlar olcak..
slm annacikler...biz malum cumartesileri pazara atıyoruz kendimizi.... evde 2 takım pijama ve geceliğim var...pazarda tek altlar satılıyo takımlarla aynı kalite... alıp takım yapıcam... sonuçta sürekli giyeceğimiz şeyler... evimdede pijamam var sıfırdan 2-3 takıma saldırmak işime gelmiyo... artık alcak pek bişeyimiz kalmamış gibi geliyo...5 parça bişeyle döndüm...tek gecelik aldım şirin penye... gizle emzirmek için bölmesi var pilelerinin altına gizlenmi... bebişime şirin bi patik aldım aslanlı... bide alt eşofman aldım... ARMANİ MARKA ÇAKMASI...tekstilciler sağolsun... el atmadıkları orjinal bişey kalmadı..
annem senin aşerme dönemin bitti artık diye azarladı beni ama gel gör ki bitmiyor bacııımmmeraba annişler...:92::92:nasısınız??
ben de doymuyorum yaaaaşerme dönemime geri döndüm
bugün satıcı bayanda 35te başlayın dedi bana canım. ben deniycem sonuçta kremi aldım inşallah faydasınıda görürüzkızlar lansinoh muydu neydi nası yazılıyodu tam hatırlamıyorum şu göğüs ucuna sürülen kremi yengem bana 31.haftada başla demişti.satan kızda doğumdan 1 ay önce dedi.hangi haftada başlıcazz??
anne bebek fuar davetıyelerını de sordum her gttıgım yerde şubat 8 gıbı elımıze gelır ama sınırlı sayıda gelıyor dedıler ınternet sıtesınden daha rahat alabılırmısız
kızlar lansinoh muydu neydi nası yazılıyodu tam hatırlamıyorum şu göğüs ucuna sürülen kremi yengem bana 31.haftada başla demişti.satan kızda doğumdan 1 ay önce dedi.hangi haftada başlıcazz??
çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ben mustela kullanıyorum ama o da cok yağlı kasındırıyor rahatsız ediyor :2:
arkadaşlar bebek bakım ürünleri satan sitelerden bildiğiniz varmı biraz fiyat arastırayım diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?