2011 Nisan Anneleri

son 3 5 gündür bende de acayip var canım.yatarken bile orda bi ağrı bi sızı.doktorlar normal diyo.gecen sefer bebeğim tersti acaba döndümü diyorum ben de

benimki dönmüş kafası meshanemin üstündeymiş tuvalete çok sık gidiyorum o yüzden bende doğum pozisyonuna geçince kafa aşağı duruyo sanıyodum ama normali oymuş ama sürekli dönerler bu aylarada yerleri geniş dedi doktorum

ben de çarşamba günü doktora gittim..benimki de doğum pozisyonunu almış..ben de çok fazla tuvalete gidiyorum..benim de suyum fazla..doktor bebeğin kasılmaları var mı diye nst soktu..allahtan bebekte kasılma falan yokmuş..

ay yerim en noları ya...açlıktanmı oynuyo ki...uyanıyolar ondan olmasın... keyifleri yerinde oluyo ozaman...azen şüphe ediyorum...can havliyle içerde bişeymi oldu die..:26: aman cnm nelerden uzak durman gerektiğini biliyosun...dikkat et cnm..
kızlar iyi akşamlar
nasılsınız..bu akşam bi fırsat buldum girdim..
hoşgeldin cnm.... kaçak seni... i daha girdiğinde artık doğurmuş olursun... açma araları ya...aaaaa
cnm çok normal...hareketleri bi sancı yapıyo..içerde dönerken vs.... geriyolar karınlarımızı..çok normal..içini ferah tut cnm..

Günaydın kızlar.Hey maşallah ben dün o kadar bekledim burda sizi,gelen giden yoktu,benden sonra coşmuşsunuz valla küstümm

Ay dün gece uykuda nefes alamıyorum sandım.Bilirsiniz Ankaranın havası aşırı kurudur.Ev de çok sıcaktı.Kaloriferlerin üstüne su falan koymak lazım.

Sonra bir bacak ağrısı yine Sonra bir de üstüne kötü rüyalar ,ayy ne geceydi bee iyi ki sabah oldu :)

ay bize yemek yemek pasta yapmak bahane olsun yeterki canm benmde gecen eşim yuksek lsansa kabl edildi dyrm ki hemn kutlama yemegne çıkalım deyp gotrdm adamı dsarı bana bahane tabi kutlamak
ay bende doymuyrm da artık eskksi kadr yiyemyrmmidemde baskı hissedyrm canm ya eşim bile dyr hamilelkte önceknden daha az yemeye başladın diye

ay o ıspanak olayna bende deli olyrm srf faydalı diye yiyrm 40 saat yıka sonra bi akşamda bitsin

Günaydın kızlar
Bugün biz de evdeyiz.
Gerçi ben artık hep evdeyim sanırım

bende ewdeyim galiba ya son hafta okula gttm ama mudur bana dolaylı olarak bile deil direk 2.dönem hocam gelmeyn istersenz nasılsa yernze ucretli war program öle dewam etsn tarznda bişeyler dedi

ay kızlar bana dr erken doğum tehlken yok çıkablrsn yola dedi 9 saatlk yola gtcem yarın da bu erken doğum yapan hkayerleri gordkçe korkmaya başladm ben ya :26:

ay kızlar bana dr erken doğum tehlken yok çıkablrsn yola dedi 9 saatlk yola gtcem yarın da bu erken doğum yapan hkayerleri gordkçe korkmaya başladm ben ya :26:

Bana taa kurban bayramındayken bile izin vermemişti,oysa o zaman 18 haftalık falandım.2 saatte bir mola vermeden olmaz demişti.Ben de mecbur uçakla gitmiştim memlekete.

O yüzden şimdi hiç sormadım bile zaten izin vermez diye.İlk defa bir şubat tatilinde evimdeyim.

bende ewdeyim galiba ya son hafta okula gttm ama mudur bana dolaylı olarak bile deil direk 2.dönem hocam gelmeyn istersenz nasılsa yernze ucretli war program öle dewam etsn tarznda bişeyler dedi

Aynı şeyi bana da müdür yardımcısı dedi.
Bakalım tatilde hemen öğretmen ayarlayabilirlerse ben de tekrar başlamayacağım.
Zaten sadece 2-3 hafta gitmem gerekiyor.
Onun için de program değiştirmek istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…