- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.361
Fguney maşallah bebeğinebenim bebeğiminde başı yukarıda ama doktorum panik yapma doğuma kadar yüzlerce kez döner dedi
birde internette de araştırıyorum eğer son haftalarda dönmezse yapabileceğimiz bazı egzersizler varmış onları uygularız
YSSKNK geçmişi okurken gördüm de bebeğin 5 gün geri olduğunu yazmışsın benimkide en son gittiğimde 5 gün geride çıktı.. 26+1 de 822 gr çıkmıştı
doktorum çok öenmli değil, iri bi bebek değil ama zayıfta değil demişti..
Yine de et süt yumurta ihmal etme dedi..
Şimdi normale dönümü diye merak ediyorum her sabah yumurta yiyorum, et yemeği bırakmıştım bi ara tekrar başladım 2hafta sonra kontrolüm var çok merak ediyorum
herkese merhabalarr:79:
Kaç gündür giremiyorum umarım birşey kaçırmamışımdır. Var mı havadis??
Dün müdürümün eşi 8 gün gecikmeyle doğum yaptı. Darısı başımızanormal olsun diye bekledi hatta müdürümle nefes kurslarına falan gittiler ama bebiş gelmedi bi türlü sezeryan olmak durumunda kaldı.
Bu arada mesacım bebişinle eşinle nice mutlu yıllara
Denizcim senin bebişe de kocaman bir maşallah
Günaydınlar....
Ya ne güzel hepiniz bebişlerinizi görmeye gidiyosunuz.Benim daha 25 günüm var görmek için çok özledimmm
insallah toparlanır canım bebişler..
zaten öyle tosuncuk olsun istemiyorum normal olsunlar yeter 3kilo gayet iyi insallah o kaadr olurlar..
benim bebeğim hiçbir zaman öyle bi kac hafta önde filan cıkmadı..
sanırm iri bir bebek değil dedğin gibi:)
Günaydınlar....
Ya ne güzel hepiniz bebişlerinizi görmeye gidiyosunuz.Benim daha 25 günüm var görmek için çok özledimmm
mesacım ailenle birlikte daha nice güzel yıllara inşallah....
günaydın canım hosgeldin..
25 gün cok değil mi ayda bir mi cağırıyor drn hla?
inşallahsağlıklı olsunlarda
canım senin bebeğin kız mı?
genelde kız bebekler daha narin erkekler daha iri..
slm annişler
leegörkemm canım nasılsın?öğlen yemeklerini bıraktın galiba burdasın
Fguney maşallah bebeğinebenim bebeğiminde başı yukarıda ama doktorum panik yapma doğuma kadar yüzlerce kez döner dedi
birde internette de araştırıyorum eğer son haftalarda dönmezse yapabileceğimiz bazı egzersizler varmış onları uygularız
YSSKNK geçmişi okurken gördüm de bebeğin 5 gün geri olduğunu yazmışsın benimkide en son gittiğimde 5 gün geride çıktı.. 26+1 de 822 gr çıkmıştı
doktorum çok öenmli değil, iri bi bebek değil ama zayıfta değil demişti..
Yine de et süt yumurta ihmal etme dedi..
Şimdi normale dönümü diye merak ediyorum her sabah yumurta yiyorum, et yemeği bırakmıştım bi ara tekrar başladım 2hafta sonra kontrolüm var çok merak ediyorum
leegörkem hoşgeldin canım
Müdürünün ve eşinin gözü aydınDarısı başımıza
teşekkür ederim tatlım hoşgeldin sanırım önemli bir havadis yok bol bol alışveriş var odalar hazırlanıyor doğum izinleri öğretmenlerimiz tatilde
Evet canım kız
kızlar üzülmeyin benim bebiş 10 gün geri çıkmıştı. 2-3 hafta bol bol dinlendim ve protein ağırlıklı beslendim geriliği kapatmışız ve 1 günde öne geçmişiz15 güne kadar normalmiş. yani bebişe bağlı toplu olmayabiliyorlar.ve bu kalıcı bir durum değil. birden atağa kalkabilirler.
hoşbulduk tatlım.amin canım amin sıra bize yaklaşıyorrr
benimki erkek ama iri bir bebek olmycak annesiyle babasına cekmemiş kime cektiyse..
iyiyim canım. okuyamadım doktor kontrolün nasıldı?yok canım yemeğe tamm gaz devam az sonra inerim yemeğe
kızlar üzülmeyin benim bebiş 10 gün geri çıkmıştı. 2-3 hafta bol bol dinlendim ve protein ağırlıklı beslendim geriliği kapatmışız ve 1 günde öne geçmişiz15 güne kadar normalmiş. yani bebişe bağlı toplu olmayabiliyorlar.ve bu kalıcı bir durum değil. birden atağa kalkabilirler.
hoşbulduk tatlım.amin canım amin sıra bize yaklaşıyorrr
İlk başta baya üzülmüştüm moralim bozulmuştu ama şimdi iyiyim
maşallah senin bebeğine deÇokta kilolu olmasınlarki normal normal doğuralım
Ay evet ya şubat anaları da doğurmaya başladı sonra mart anaları sonrada biz
Arkadaşımın oğlu 2.800 gr doğdu şimdi 3 aylık oldu maşallahı var
iyiyim canım..
kontrolüm iyiydi aslında ama benim bebişim 5 gün geri cıktı
günaydınlar....
Ya ne güzel hepiniz bebişlerinizi görmeye gidiyosunuz.benim daha 25 günüm var görmek için çok özledimmm
mesacım ailenle birlikte daha nice güzel yıllara inşallah....
canım benim her kontrolde öyle çıkıyordu. o kadar da önemli bir durum değil hiçç üzülme. bir dahaki kontrolde kapanabilir kapanmasa bile 15 günü geçmedikten sonra çok d sorun değil. kilosu falan nasıldı.hem her bebek kilolu olcak diye birşey yok ben de çok zayıf doğmuşum ama sonradan gelişmişim
kilosunu filan söylemedi dün devlet hast.gittim bir kac gündür cok sancım oluyordu eşim benim drmu aradı o da ben tel.dert dinleyemem demiş sinir oldum tabi..
devlette cok iyi dedikleri bir dr vardı ona gittim ama tabiki özel gibi degil..
ordan cıkınca sinirim bozuldu benim gittiğim hast.müdürüyle görüştük o da özür diledi vs..baska bir dr yönlendirdi..
canım cok tosncuk olsun istemiyorum zaten benim görümcem 1500gr doğmus simdi 100 kilo var sanırmdoğduktan sonra iyi bakım aradaki acaığı kapatıyor ama biliosun insan ne kadar dese de takıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?