2011 Nisan Anneleri

Fguney maşallah bebeğine benim bebeğiminde başı yukarıda ama doktorum panik yapma doğuma kadar yüzlerce kez döner dedi
birde internette de araştırıyorum eğer son haftalarda dönmezse yapabileceğimiz bazı egzersizler varmış onları uygularız

YSSKNK geçmişi okurken gördüm de bebeğin 5 gün geri olduğunu yazmışsın benimkide en son gittiğimde 5 gün geride çıktı.. 26+1 de 822 gr çıkmıştı
doktorum çok öenmli değil, iri bi bebek değil ama zayıfta değil demişti..
Yine de et süt yumurta ihmal etme dedi..
Şimdi normale dönümü diye merak ediyorum her sabah yumurta yiyorum, et yemeği bırakmıştım bi ara tekrar başladım 2hafta sonra kontrolüm var çok merak ediyorum

insallah toparlanır canım bebişler..
zaten öyle tosuncuk olsun istemiyorum normal olsunlar yeter 3kilo gayet iyi insallah o kaadr olurlar..
benim bebeğim hiçbir zaman öyle bi kac hafta önde filan cıkmadı..
sanırm iri bir bebek değil dedğin gibi:)

teşekkür ederim tatlım hoşgeldin sanırım önemli bir havadis yok bol bol alışveriş var odalar hazırlanıyor doğum izinleri öğretmenlerimiz tatilde

Günaydınlar....
Ya ne güzel hepiniz bebişlerinizi görmeye gidiyosunuz.Benim daha 25 günüm var görmek için çok özledimmm

mesacım ailenle birlikte daha nice güzel yıllara inşallah....

Son düzenleme:

inşallah sağlıklı olsunlarda

Günaydınlar....
Ya ne güzel hepiniz bebişlerinizi görmeye gidiyosunuz.Benim daha 25 günüm var görmek için çok özledimmm

Hoşgeldinnn benim de 2 haftam var 2 haftadır zor bekliyorum zaten

günaydın canım hosgeldin..
25 gün cok değil mi ayda bir mi cağırıyor drn hla?

Benim doktorum da hala ayda bir çağırıyor.. 30. haftada gidicem belki ondan sonra arayı kısaltabilir

slm annişler
leegörkemm canım nasılsın?öğlen yemeklerini bıraktın galiba burdasın

iyiyim canım. okuyamadım doktor kontrolün nasıldı?yok canım yemeğe tamm gaz devam az sonra inerim yemeğe

kızlar üzülmeyin benim bebiş 10 gün geri çıkmıştı. 2-3 hafta bol bol dinlendim ve protein ağırlıklı beslendim geriliği kapatmışız ve 1 günde öne geçmişiz15 güne kadar normalmiş. yani bebişe bağlı toplu olmayabiliyorlar.ve bu kalıcı bir durum değil. birden atağa kalkabilirler.

leegörkem hoşgeldin canım

Müdürünün ve eşinin gözü aydın Darısı başımıza

hoşbulduk tatlım.amin canım amin sıra bize yaklaşıyorrr

İlk başta baya üzülmüştüm moralim bozulmuştu ama şimdi iyiyim
maşallah senin bebeğine de Çokta kilolu olmasınlarki normal normal doğuralım

Ay evet ya şubat anaları da doğurmaya başladı sonra mart anaları sonrada biz

benimki erkek ama iri bir bebek olmycak annesiyle babasına cekmemiş kime cektiyse..

Arkadaşımın oğlu 2.800 gr doğdu şimdi 3 aylık oldu maşallahı var

Son düzenleme:

iyiyim canım..
kontrolüm iyiydi aslında ama benim bebişim 5 gün geri cıktı

ben de 2600 gr. doğmuşum ama sonradan maşallahım varmışbebekliğim ve çocukluğum baya tombiş geçti

iyiyim canım..
kontrolüm iyiydi aslında ama benim bebişim 5 gün geri cıktı

canım benim her kontrolde öyle çıkıyordu. o kadar da önemli bir durum değil hiçç üzülme. bir dahaki kontrolde kapanabilir kapanmasa bile 15 günü geçmedikten sonra çok d sorun değil. kilosu falan nasıldı.hem her bebek kilolu olcak diye birşey yok ben de çok zayıf doğmuşum ama sonradan gelişmişim

günaydınlar....
Ya ne güzel hepiniz bebişlerinizi görmeye gidiyosunuz.benim daha 25 günüm var görmek için çok özledimmm

teşekkür ederim tatlım çok varmış bebeişini görmene benim de 15 gün var

kilosunu filan söylemedi dün devlet hast.gittim bir kac gündür cok sancım oluyordu eşim benim drmu aradı o da ben tel.dert dinleyemem demiş sinir oldum tabi..
devlette cok iyi dedikleri bir dr vardı ona gittim ama tabiki özel gibi degil..
ordan cıkınca sinirim bozuldu benim gittiğim hast.müdürüyle görüştük o da özür diledi vs..baska bir dr yönlendirdi..
canım cok tosncuk olsun istemiyorum zaten benim görümcem 1500gr doğmus simdi 100 kilo var sanırmdoğduktan sonra iyi bakım aradaki acaığı kapatıyor ama biliosun insan ne kadar dese de takıyor..

alla alla doktorun neden öyle dediki.gerçi benimki de acaip sakin sessiz bi adam telefonda konuştuğumuzda sesi çok çıkmıyor anlayamıyorum bende aramak istemiyorum hiç o yüzdenen iisi yüzyüze. amayine de öyledememeliydi

bencede canım açık kapanır fazlasıyla.takmamaya çalışsan da takılıyor sana çok hak veriyorum. ben şimdi yine açık oldumu yoksa günündemi diye merak ediyorum en son açığımız olmamasına rağmen. işte elde değil maalesef. devlet hastanelerine de allah düşürmesin diyeyim. işte 1 kere rapor almak için gittim. kadın ısrarla bakcam dedi. e benim de canıma minnet. baktı baktı ne kilosunu ne boyunu söylediben bebeği göremedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…