2011 Nisan Anneleri

bende görmedim canım bebeği..
eşim de gelmek istiyor tabi alıştı her seferinde görmeye ama devlette mümkün değil tabi..
15 gün sonra yine özele gidicem bakalım iyi beslenmeye calışyorum..

bende görmedim canım bebeği..
eşim de gelmek istiyor tabi alıştı her seferinde görmeye ama devlette mümkün değil tabi..
15 gün sonra yine özele gidicem bakalım iyi beslenmeye calışyorum..

zaten senin beslenmende sorun yoktu. doktorun bana dediği beslenmeden ziyade stres ve yorgunluktu mesela. ama tabi beslenmene de dikkat et proteini arttır dedi. ben de hergün yumurtamı yiyorum. ete ağırlık verdim. eskiden yumurta haftada 2-3 anca yiyordum. gerçekten faydası oluyor.

15 gün sonra kendi doktorunamı gideceksiniz

ben eti 15 günde 1 anca yiyorum o da zorla biiliosun(
yok canım aynı hast.baska bir dr bu da doğuracam haaladr dr geziyorum ya

ben eti 15 günde 1 anca yiyorum o da zorla biiliosun(
yok canım aynı hast.baska bir dr bu da doğuracam haaladr dr geziyorum ya

biliyorum tatlım ama et şart değil yumurta ya da diğer proteinlerde iş görüyor.

canım ama bu doktor meslesi senden kaynaklanmadıki. hep sorunlulara denk geldin. ilk baştaki cadı doktoru hatırlıyorumdainşallah en iyisine denk gelirsin bu sefer

insallah canım gına geldi yav memleketteki tüm drlara gittim
yumurtayı da sevmem aslında ama zorluyorum artık süt ürünlrinden de sadece peynirseverim o da yetmiyor.
senin kontrolün ne zman canım?

kızlar istanbul anadolu yakasında oturan varmı aranızda varsa hangi hastanede doğum yapacıcaksınız ben hospitalıumda yapıcam ama genede araştırıyorum sizlerde hangi hastanede doğum yapıcağınızı paylaşırsanız sevinirim.

insallah canım gına geldi yav memleketteki tüm drlara gittim
yumurtayı da sevmem aslında ama zorluyorum artık süt ürünlrinden de sadece peynirseverim o da yetmiyor.
senin kontrolün ne zman canım?

sorma ben de hiçç sevmiyorum yumurta. galiba doğumdan sonra da yemeyeceğimbenim daha kontrolüm bu cumartesi değil diğer cumartesidaha çoook varr

Selam herkese
Bebeğini gören arkadaşlar maşallah bebeişlerine . Bbebeklerdeki gerilik suan için büyük sorunlardemek değil arkadaşlar daha çok zaman var moralimizi bozarak bebeği etkilemeyin derim . Çok şükür başka sorunlar olmasın güzel bi beslenme düzeni ile herşey yoluna girer inşallah .
Ben anadolu yakasındayım Medipolde doğum yapıcam kısmetse ama daha fiyat konuşmadık 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman konuşucam inşallah. Ama ne derlerse kabul edicez gibi eşim haytda değiştirmez evimize arabayla dakika tuttuk 1,5 dk .yürüyerek 10 dk .eşim kendini garantiye aldığını düşünüyor :)))

Iklimya34 cnm günlerimiz aynı dr ne zaman gittin yada gideceksin bebişin kilosunu merak ettim

Canım ben 21 ocakta gittim ayda 1 kere çağırıyor .Herşey yolunda bir sorun yok kilosu 9 gün önden gidiyor . 1 ay sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum . Buradaki herkes 30 haftadan itibaren 15 güne düşmüş ama benimki 1 ay dedi sinirim bozuldu .1 AY SONRA GELDİĞİNDE ÇATI MUAYENESİDE YAPICAZ ONA GÖRE DOĞUM SEKLİ BİRAZ DAHA BELLİ OLACAK DEDİ . senin hangi aralıklarla kontrollerin ..

Unutmadan nice yıllara bebeğinle eşinle nice sağlıklı mutlu yıllar kutlarsınız inşallah .

evet medipol iyi bir hastane benim kız kardeşim orda çalışıyor çocuk doktorunun yanında asistan ama bana uzak oldu için oraya gidemiyorum doğumuda ordayapama arabaylada olsa epey uzak ama tavsiye ederim odalarını falanda gezmiştim gayet güzel.

ayda bir gidiyorsun hala galiba..
benim dr 3 haftaya indirmişti ama bu sefer bakalım bu dr ne diycekk..
ayda 1 cok az değilmi canım?

tatlım bende ilk 3 ay 2 haftadabir gittim sonra hep 3 haftada bir çağırdı hiç ayda bire çıkmadı son 3 ayda yani bundan sonrada 2 haftada bir çağıracak diye biliyorum

ayda bir gidiyorsun hala galiba..
benim dr 3 haftaya indirmişti ama bu sefer bakalım bu dr ne diycekk..
ayda 1 cok az değilmi canım?

evet ya kesinlikle çok az amaöyle dedi bakalım bende uyuyorum şimdilik.bize de bakalım ne diyecek 31+2 de gideceğim herhalde 35 te çağırmaz artık kısaltır süreyi. inşallah yani

normalde ayda bir di bu sefer raporum başlayacak ve dolpler çekilecek diye 15 gün sonra çağırdı daha sonra nasıl olur bilmiyorum

Selam kızlar.
Biraz yürüyüş yaptım.
Ne kadar yavaş yürümeye başlamışım şaşıyorum kendime
Şimdi de salatamı yiyip sizin yazdıklarınızı okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…