2011 Nisan Anneleri

kızlar herkese merhaba nasılsınız bakalım bugün şubata da girdik nisanı saymazsak 2 ayımız kaldı düşündükçe heyecan basıyor

canım allah arkadaşının yardımcısı olsun hayırlısını versin ben de 4 sene çocuk için uğraşmış biri olarak hep allahtan hayırlı zamanda en hayırlısını istemiştim ve 2. denememde kuzucuğum geldi. inşallah arkadaşının da hakkında en hayırlısını allahım versin
peki 1 yumurtası mı oluşmuş arkadaşının?

tatlım 1 yumurtası oluşmuştu oda gelişmedi maalesef 2 3 ay ara verdiler şimdi kendi haline bıraktılar sonra tekrar başlayacaklar tedaviye

ayda bir gidiyorsun hala galiba..
benim dr 3 haftaya indirmişti ama bu sefer bakalım bu dr ne diycekk..
ayda 1 cok az değilmi canım?

benim doktorum da 2 haftaya indirdi bir tanıdığımda bebeğe zararlı diye 5. ayında daha 2 kere ultrasona girdi bende zararı yok diye okuyorum hep netten herhalde yoktur herkes giriyor çünkü hele sn ay haftada 1 e inecek

tatlım 1 yumurtası oluşmuştu oda gelişmedi maalesef 2 3 ay ara verdiler şimdi kendi haline bıraktılar sonra tekrar başlayacaklar tedaviye

anladım hayırlısı canım hayırlı vakitte gelsin inşallah ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazan incir ve soğan kürünü denedi mi acaba tedaviye başlamadan önce onları da denemesinde fayda var. ben mesela tedavi olacağım zaman çok kuru incir, keçiboynuzu, saf bal ve pekmez tüketmiştim ve 10 tane yumurtam toplanmıştı bunların da baya etkisi oluyor normalde benim yumurta sayım da azdır . doğal beslensin stres yapmasın hayırlısı inş.

Dscopur allahım arkadaşına ve bebek özlemi çeken herkese bu duyguyu yaşatır inşallah...
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

benim arkadaş kendiliğinden regl olamıyor doğal olarak yumurtlamıyo hiç ilaçla ancak ilk kez kendiliğinden yumurtlamıştı ondada 1 tane oldu işte bide yaşıda 37 oldu allahım hayırlısıyla artık bi bebiş verseydi onada.

canım kesinlikle şu kürleri bir denesin soğan kürü ve incir kürü

Sarissacım bizde dün eşimle markete çıktık eşim herzamanki gibi yürüyor ben 5-6 adım gerisinde kalıyorum.. ve orada farkettimki ben çok yavaş yürümeye başlamışım

Didemcim Allah arkadaşına en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder inşallah

kızlar bende de reflü iyicene azdı boğazıma geliyor herşey bir de sanki göğsümde taş varmış gibi :18:geceleri zor uyuyorum geri sayfalarda bir arkadaş sarı leblebi diye yazmış eşime aldırayım bari bugün

Benimde bi kaç gündür midem yanıyor
Burada bi arkadaş soğuk sütün iyi geldiğini yazmıştı..
Geçen akşam oturdum yarım litre sütü içtim iyi geldi
sarı leblebiyide denemek lazım

canım kesinlikle şu kürleri bir denesin soğan kürü ve incir kürü
söylüym tatlım çok saolll
artık bende yavaş yürüyodum normalde sabahları metrobüse 10 dak. çıkıyodum yürüyerek şimdi yolun ortasında kalıyom hem çabuk yoruluyom hemde çok uzun sürüyo yürümem artık uğraşmıyorum hiç hemen minibüse biniyom evin önünden tembelleştim iyice
inşallah canım benim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
tatlım reflü için bende süt duydum ama birden 1 bardağı içmemek lazımmış 10 dak. bir 1 yudum şeklinde yada her yanma geldiğinde 1 yudum içilmeliymiş o şekilde hafifliyomuş oda sıcaklığında olması gerekiyormuş sütün dene bakalım belki işe yarar bende bi sorun yok allaha şükür

kızlar benim akıntım arttı hatta bazen suyummu geldi diye stres yaşıyorum böle beyaz renkli bişey öncede vardı akıntım ama böle değildi sizde varmı

Benimde bi kaç gündür midem yanıyor
Burada bi arkadaş soğuk sütün iyi geldiğini yazmıştı..
Geçen akşam oturdum yarım litre sütü içtim iyi geldi
sarı leblebiyide denemek lazım

sütü de denedim yine aynı maden suyu içiyorum bir yere kadar ilaç içiyorum 15 dk iyi sonra yine başlıyor inşallah doğumdan sonra geçer

bendeki sarı renk valla. beyaz arada oluyor su gelse herhalde az olmaz çokça olur

otururken filan geliyo akıntı hissediyorum ama korkuyorum allah şimdi ayağa kalkınca bişey olmasın diye çok arttı benim akıntım ya sinir oluyorum günlük pedde kullanamıyorum napcam bilmiyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…