- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.401
normalde ayda bir di bu sefer raporum başlayacak ve dolpler çekilecek diye 15 gün sonra çağırdı daha sonra nasıl olur bilmiyorum
evet ya kesinlikle çok az amaöyle dedi bakalım bende uyuyorum şimdilik.bize de bakalım ne diyecek 31+2 de gideceğim herhalde 35 te çağırmaz artık kısaltır süreyi. inşallah yani
kısaltır canım oldu olcak doğuma gel desin
ne kaldı surda öyle böyle bitirdik nerdeyse
kızlarrrr sizden bi ricam olacak arkadaşım tüp bebek için bugün doktora yumurtasına baktırmaya gitti eğer yumurtası gelişmişse çatlatma iğnesini yapıp alacaklar ve döllenme yapılacak
lütfen onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur 7 yıldır uğraşıyor
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
kızlar herkese merhaba nasılsınız bakalım bugün şubata da girdik nisanı saymazsak 2 ayımız kaldı düşündükçe heyecan basıyor
canım allah arkadaşının yardımcısı olsun hayırlısını versin ben de 4 sene çocuk için uğraşmış biri olarak hep allahtan hayırlı zamanda en hayırlısını istemiştim ve 2. denememde kuzucuğum geldi. inşallah arkadaşının da hakkında en hayırlısını allahım versin
peki 1 yumurtası mı oluşmuş arkadaşının?
ayda bir gidiyorsun hala galiba..
benim dr 3 haftaya indirmişti ama bu sefer bakalım bu dr ne diycekk..
ayda 1 cok az değilmi canım?
tatlım 1 yumurtası oluşmuştu oda gelişmedi maalesef 2 3 ay ara verdiler şimdi kendi haline bıraktılar sonra tekrar başlayacaklar tedaviye
anladım hayırlısı canım hayırlı vakitte gelsin inşallah ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazan incir ve soğan kürünü denedi mi acaba tedaviye başlamadan önce onları da denemesinde fayda var. ben mesela tedavi olacağım zaman çok kuru incir, keçiboynuzu, saf bal ve pekmez tüketmiştim ve 10 tane yumurtam toplanmıştı bunların da baya etkisi oluyor normalde benim yumurta sayım da azdır . doğal beslensin stres yapmasın hayırlısı inş.
Dscopur allahım arkadaşına ve bebek özlemi çeken herkese bu duyguyu yaşatır inşallah...
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
benim arkadaş kendiliğinden regl olamıyor doğal olarak yumurtlamıyo hiç ilaçla ancak ilk kez kendiliğinden yumurtlamıştı ondada 1 tane oldu işte bide yaşıda 37 oldu allahım hayırlısıyla artık bi bebiş verseydi onada.
kızlar bende de reflü iyicene azdı boğazıma geliyor herşey bir de sanki göğsümde taş varmış gibi :18:geceleri zor uyuyorum geri sayfalarda bir arkadaş sarı leblebi diye yazmış eşime aldırayım bari bugün
söylüym tatlım çok saolllcanım kesinlikle şu kürleri bir denesin soğan kürü ve incir kürü
artık bende yavaş yürüyodum normalde sabahları metrobüse 10 dak. çıkıyodum yürüyerek şimdi yolun ortasında kalıyom hem çabuk yoruluyom hemde çok uzun sürüyo yürümem artık uğraşmıyorum hiç hemen minibüse biniyom evin önünden tembelleştim iyiceSarissacım bizde dün eşimle markete çıktık eşim herzamanki gibi yürüyor ben 5-6 adım gerisinde kalıyorum.. ve orada farkettimki ben çok yavaş yürümeye başlamışım
Didemcim Allah arkadaşına en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder inşallah
tatlım reflü için bende süt duydum ama birden 1 bardağı içmemek lazımmış 10 dak. bir 1 yudum şeklinde yada her yanma geldiğinde 1 yudum içilmeliymiş o şekilde hafifliyomuş oda sıcaklığında olması gerekiyormuş sütün dene bakalım belki işe yarar bende bi sorun yok allaha şükürkızlar bende de reflü iyicene azdı boğazıma geliyor herşey bir de sanki göğsümde taş varmış gibi :18:geceleri zor uyuyorum geri sayfalarda bir arkadaş sarı leblebi diye yazmış eşime aldırayım bari bugün
Benimde bi kaç gündür midem yanıyor
Burada bi arkadaş soğuk sütün iyi geldiğini yazmıştı..
Geçen akşam oturdum yarım litre sütü içtim iyi geldi
sarı leblebiyide denemek lazım
kızlar benim akıntım arttı hatta bazen suyummu geldi diye stres yaşıyorum böle beyaz renkli bişey öncede vardı akıntım ama böle değildi sizde varmı
bendeki sarı renk valla. beyaz arada oluyor su gelse herhalde az olmaz çokça olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?