- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.421
selam kızlaaarr:92::92:
mesacım eşinle ve yavrunla mutlu huzurlu ömürler diliyorum sana...
ayyy evet kızlar sanki şubata girince daha bi yaklaştık yavrularımıza...çok heyecanlıyımmm
ne var ne yok nasılsınız???
otururken filan geliyo akıntı hissediyorum ama korkuyorum allah şimdi ayağa kalkınca bişey olmasın diye çok arttı benim akıntım ya sinir oluyorum günlük pedde kullanamıyorum napcam bilmiyom valla
iyiyiz çok şükür sıra bize geliyor bugünlerde heyecandan hayaller kurmaya başladım valla.
hoşgeldin tatlımmmm aaa mesanın doğum günümü bugün tabi geçmişi okumazsam haberim olmazselam kızlaaarr:92::92:
ayyy evet kızlar sanki şubata girince daha bi yaklaştık yavrularımıza...çok heyecanlıyımmm
ne kadara anlaştınız tatlım bak aklımdaydı soracaktım onu sana ne yaptın diyedscopurcuğum bu arada hastanemle anlaştım doğumu orada yapacağım gittik anlaştık kafamdan bir dert atmış oldum bari geçen hafta stres yapmıştım 5-6 yere sormuştum fiyatları biliyosun
ben de canım yaa..bi yandan da az kaldı diye bol bol uyumaya dinlenmeye çalışıyorum depoluyorum
sezeryan için 2.500 tl ye orada baya bir işlem gördüğüm için herhalde pazarlık sonucu bu rakam olduhoşgeldin tatlımmmm aaa mesanın doğum günümü bugün tabi geçmişi okumazsam haberim olmaz
ne kadara anlaştınız tatlım bak aklımdaydı soracaktım onu sana ne yaptın diye
aman iyi ya bu aralar kafamıza bişey takıldımı gitmiyo allah muhafaza
selam kızlaaarr:92::92:
hoşgeldin tatlımmmm aaa mesanın doğum günümü bugün tabi geçmişi okumazsam haberim olmaz
şekerim evliliğimizde 2. yılımız doldu
ne kadara anlaştınız tatlım bak aklımdaydı soracaktım onu sana ne yaptın diye
aman iyi ya bu aralar kafamıza bişey takıldımı gitmiyo allah muhafaza
merhaba kızlar,kızımı gördüm geldim1500 gr olmuş ecrin'im,akciğerindeki kistlerindede büyüme yok çok şükür,ama doğumdan sonra ameliyatı ve bi müddet solunum cihazına bağlı nefes almak zorunda kalması kesinleşti gibi :2: sancım vardı bi kaç gündür dr NST ye bağladı,yarım saat kızımın kalp seslerini dinlemek çok güzeldi biraz kasılman çıktı bol sıvı al dedi,haftaya çocuk cerrahisine gidicez,normal doğum yada sezaryan olcağıma çocuk cerrahisi karar vericekmiş,normal doğumda bebek sıkıntı yaşar derse sezaryan olcakmışım,hayırlısı artık :18:
bu arada sarı leblebi olayını ben yazdım,bana çok ii geldi,nette mide asidinin fazlasını alır,mideyi rahatlatır ve anne sütünüde arttırır yazıyodu
hoşgeldin tatlım teşekkür ederim ayrıca cumartesi kontroümüz vardı 38 cm 1340 gr olmus kızım 15 gün sonra dolpler için gün aldık
hoşgeldin tatlım teşekkür ederim ayrıca cumartesi kontroümüz vardı 38 cm 1340 gr olmus kızım 15 gün sonra dolpler için gün aldık
tatlım ama mantar varsa kötü doktorunla konuş fitilide kullanmaya çalış bendede mi öyle bişey var acep ama kaşıntım filan olmuyorbenim de çok arttı tatlım yaa özellikle hareket ettiğimde fazlaca baya geliyo.hemen korkup kontrole gidiyorum su mu geldi allah korusun kanama mı var falan diye...bide ben de mantar da var galiba ondan oluyo.doktor fitil verdi ama kullanamadım bi türlü.beceremedim.heralde bişey olmaz..
iyi be tatlım ay çok sevindim valla fiyatta uçuk olmamış fazlaiyi yapıyosun canım sonradan uykuya çok ihtiyacımız olacak
sezeryan için 2.500 tl ye orada baya bir işlem gördüğüm için herhalde pazarlık sonucu bu rakam oldu
allahım daha nice nice evlilik yıldönümlerinizi kutlamayı nasip etsin canımhoşgeldin tatlım teşekkür ederim ayrıca cumartesi kontroümüz vardı 38 cm 1340 gr olmus kızım 15 gün sonra dolpler için gün aldık
maşallah bebeğine
akciğerlerindeki kistleri ne zaman fark ettiler ayrıntılı ultrasonda filan mı allah yardımcın olsun zor bir durum
sarı leblebi evet geri sayfalarda okudum bugün deneyeceğim çok sağol.
mesa nice yıllara inşallah huzurla sağlıkla
bu arada doppleri herkese mi yapıyorlar bu aylarda biz 1 ay önce çektirmiştik tekrar mı isteyecekler acaba?
ayrıntılı ultrasonda 4.5-5 aylıkken farkedildi,o zamanlar daha riskliydi,bebek küçük ama kistler bebeğe göre büyük kalıyodu,o yüzden kalbi sağ tarafa itilmişti bebeğimin,şimdi kızım büyüdükçe kistler küçülmesede kızıma göre küçük kalmaya başladı,çok şükür kalbi sağdan ortaya geldi,şimdi dr normal yerinde dedi,çok yıpratıcı bi süreç ama bu hala beşiğini falan almadım sadece ihtiyaç olan acil eşyaları aldım ki doğumdan sonra bi aksilik yaşanırsa bakıp bakıp üzülmiyim diye :2::2::2: Hele bi doğsun kızım,hele bi eve gelsin bütçesi hazır takır takır alıcam herşeyin en güzelini inşallahhhhh :26:
Allah kızıma ve herkesin çocuğuna sağlık versin inşallah
ayrıntılı ultrasonda 4.5-5 aylıkken farkedildi,o zamanlar daha riskliydi,bebek küçük ama kistler bebeğe göre büyük kalıyodu,o yüzden kalbi sağ tarafa itilmişti bebeğimin,şimdi kızım büyüdükçe kistler küçülmesede kızıma göre küçük kalmaya başladı,çok şükür kalbi sağdan ortaya geldi,şimdi dr normal yerinde dedi,çok yıpratıcı bi süreç ama bu hala beşiğini falan almadım sadece ihtiyaç olan acil eşyaları aldım ki doğumdan sonra bi aksilik yaşanırsa bakıp bakıp üzülmiyim diye :2::2::2: hele bi doğsun kızım,hele bi eve gelsin bütçesi hazır takır takır alıcam herşeyin en güzelini inşallahhhhh :26:
allah kızıma ve herkesin çocuğuna sağlık versin inşallah
tatlım ama mantar varsa kötü doktorunla konuş fitilide kullanmaya çalış bendede mi öyle bişey var acep ama kaşıntım filan olmuyor
iyi be tatlım ay çok sevindim valla fiyatta uçuk olmamış fazla
allahım daha nice nice evlilik yıldönümlerinizi kutlamayı nasip etsin canım
ilk defa cektirecem cnm gün aldık fiyatı sormadık o an telefon acarım diye dün aradım telefonla fiyat vermiyoruz dediler aynı hastaneye 5 te arkadasım gidecek o soracak artık fiyat cok yuksek falan sa baska hastaneye bakarım
ayrıntılı ultrasonda 4.5-5 aylıkken farkedildi,o zamanlar daha riskliydi,bebek küçük ama kistler bebeğe göre büyük kalıyodu,o yüzden kalbi sağ tarafa itilmişti bebeğimin,şimdi kızım büyüdükçe kistler küçülmesede kızıma göre küçük kalmaya başladı,çok şükür kalbi sağdan ortaya geldi,şimdi dr normal yerinde dedi,çok yıpratıcı bi süreç ama bu hala beşiğini falan almadım sadece ihtiyaç olan acil eşyaları aldım ki doğumdan sonra bi aksilik yaşanırsa bakıp bakıp üzülmiyim diye :2::2::2: hele bi doğsun kızım,hele bi eve gelsin bütçesi hazır takır takır alıcam herşeyin en güzelini inşallahhhhh :26:
allah kızıma ve herkesin çocuğuna sağlık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?