2011 Nisan Anneleri

iyi canım ya çok fark ta yokmuş tabiki en baştan bu yana gittiğin doktor daha iyi olur
benimde yarın kontrolum var dört gözle bekliyorum özledim kızçemi

iyi canım ya çok fark ta yokmuş tabiki en baştan bu yana gittiğin doktor daha iyi olur
benimde yarın kontrolum var dört gözle bekliyorum özledim kızçemi

hadi bakalım iyi haberlerle dönersin inş.
bu arada kızçem dedin de eşim de hep elini karnıma koyduğu zaman kızçem diye seviyor bebeğimizi

kızlar aranızda bacağında varis olan varmı?
bende çıktı bazen yanıyor sanki. varis çorabı alsam nasıl giyicem bi de o sıkar şimdi beni:44:

cnm ben de kaşıntı da var çok fazla.doktora sormuştum kaşıntıyla beraber böyle beyaz süt kesiği gibi akıntı olursa mantar demekmiş.ilk başta fitil zararı olur mu diye kullanmadım.baktım geçmiyo kullanıyım dedim ama bu sefer de beceremedim öff zor yaa sevmiyom fitili

hadi bakalım iyi haberlerle dönersin inş.
bu arada kızçem dedin de eşim de hep elini karnıma koyduğu zaman kızçem diye seviyor bebeğimizi

bende çıktı bazen yanıyor sanki. varis çorabı alsam nasıl giyicem bi de o sıkar şimdi beni:44:
bende hep kızçem diye seviyom nedense tatlım yaaaa
benim üst bacaklarımın ön tarafında kılcal damarlar çatlamış valla napcam bilmiyom

bende kaşıntı yok allahtan
ay tatlım bende sevmem fitil ama zorla kendini yap yoksa geçmez

ben de henüz yok ama baslıyor sanırım olusmaya bacaklarım cok ağrıyor özellikle cok ayakta cok kalınca(bunlar doğumdan sonrada bizimle kalıcaklar

ben de henüz yok ama baslıyor sanırım olusmaya bacaklarım cok ağrıyor özellikle cok ayakta cok kalınca(bunlar doğumdan sonrada bizimle kalıcaklar

benim sağ bacağımın dizden aşağı iç tarafı felaket görünümde eşim bile aman gösterme bakamıyorum diyor nasıl gidecek az buz değil nasıl oldu bir anda anlamadım valla gitmez mi acaba varis çorabı giysek:26:

varis pek gecici birsey değil canım bildiğim kadarıyla ama arastırmak lazım..
dra söyledin mi belki birsey önerir.

selam arkadaşlar,
ya kafam çok karıştı lütfen cevap verir misiniz? doktorum 1 ay önce eleviti kesmişti- kilo aldırır falan dedi. ama bizim tanıdık bi doktor var- tanıdık diye gidemiyorum- çünkü kadın doğumcu bir erkek ve eşimin arkadaşı- elevit kullanmanın çok iyi olduğunu- iştah açtığını ama gece içersem sorun olmayacağını falan söledi, ben bir ara bıraktım o sıra kilo alımım yavaşlamıştı, şimdi 2 haftadır içiyorum ve yine şişmeye başladım- 12- 13 kilo aldım...
aranızda elevit kullanmaya devam eden var mı? varsa neden?

kızlar aralık annelerinin aldıklarına bakıyorum,çok cici şeyler almışlar ve aldıklarını görünce eksik aldığımız şeyleri gördüm mesela ben çıtçıtlı badylerin hepsini uzun kollu almışım,kısa kollu ve sıfır kollularıda varmış

canım benim doktorum devam et dediği için devam ediyorum ama ben de kilo aldırmadı. toplamda 5 kilo aldım. baştan beri hergün de içiyorum. ben az kilo da aldığımiçin doktor bırakma diyor takviye gibi yani eksik olan şeyleri tamamlıyor vücutta

canım ben devam ediyorum sabah kan ilacı içtiğim için drm eleviti yatmadan yarım saat önce içmemi istedi kilo aldırıyormu bilmiyorum..
kan ilacı daha cok iştah acıyor bence bu ara doymuyorum hep acım..

sordum varis çorabı giyebilirsin dedi ama o da sıkacak şimdi bilmiyorum napcaz valla

anne olmak cok zormus canım..
ya bacakların varis oluyor ya karnın catlıyyor..
benim 1 aydır inanılmaz sırtım ağrıyor daha cok bundan cekiyorum agırlık karnımızda ön tarafta olduğu için sanırım..

kızlaar bebek şekerlerini kendisi yapmayı düşünen var mı aranızda??ben baya heveslendim ama ne yapsam malzemeleri nası bulsam bilemiyorum.var mı değişik fikirler??

kızlaar bebek şekerlerini kendisi yapmayı düşünen var mı aranızda??ben baya heveslendim ama ne yapsam malzemeleri nası bulsam bilemiyorum.var mı değişik fikirler??

biz dekendimiz yapmak istiyoruz ama maalesef hiç bir fikrim yok.güzel modelleri ve malzemeleri buldukça paylaşalım canım.açıkça nasıl yapılır onu da pek bilmiyorum

canım bende halen ıcenlerdenım doktorum kesme devam et dedı toplamda 5,5 kılo aldım bende kılo felan yapmadı ben kahvaltıdan sonra ıcıyorum oyle gece felanda içmiyorum demır ılacı vermedı doktorum hıc geregı yok sana dedı.

ben 2 ay once bıraktım cnm çok kilo aldırdı şu an kilo alımım yavaşladı ama işten geçmiş oldu 10 kilo aldım bile.. Gün içerisinde yeterince sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum o yüzden kafam rahat

biz dekendimiz yapmak istiyoruz ama maalesef hiç bir fikrim yok.güzel modelleri ve malzemeleri buldukça paylaşalım canım.açıkça nasıl yapılır onu da pek bilmiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-193.html

canım şubat annelerinin aldıkları bölümünde gördüm bu şeker çok hoşuma gitti.kendisi yapmış anne.linke bi bak istersen.ben istanbulda olmadığım için bu tip malzeme bulabilrmiyim bilmiyorum.sadece ufak biberonların içine şekerleri koyup süslemiş.basit aslında ama iş o biberonları bulabilmekte.çok şeker olmuşşş

teşekkürler kızlar, valla süpersiniz, 5- 5,5 kilo almak muhteşem olsa gerek.. gerçi önemli olan çocuklarımızın sağlığı tabi ama kilo alınca insanın hareketleri de yavaşlıyo.. anladım ki benim kilo alışım elevitten değilmiş :) cevaplara teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…