- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.461
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-193.html
canım şubat annelerinin aldıkları bölümünde gördüm bu şeker çok hoşuma gitti.kendisi yapmış anne.linke bi bak istersen.ben istanbulda olmadığım için bu tip malzeme bulabilrmiyim bilmiyorum.sadece ufak biberonların içine şekerleri koyup süslemiş.basit aslında ama iş o biberonları bulabilmekte.çok şeker olmuşşş
ben de izmirdeyim canım. kemeraltı tarafında malzemeler varmışamatam nerdedir nedir bilmiyorum ben de. evet canım şekerlere baktımçok güzeller ayy ben bu kadar marifetli de değilimama kapı süsünü de yapmak istiyorum oda güzelmiş
aynen sırt ve kaburga ağrısı bende de var hergün eşime masaj yaptırıyorum akşamları sıkıcaz dişimizi az kaldıanne olmak cok zormus canım..
ya bacakların varis oluyor ya karnın catlıyyor..
benim 1 aydır inanılmaz sırtım ağrıyor daha cok bundan cekiyorum agırlık karnımızda ön tarafta olduğu için sanırım..
evet kapı süsü de güzel nası yaptğını sordum cevap verirse öğreniriz kapı süsünü neyle yapmış anlamadım çünkü.ben de pek marifetli değilim ama kızım için el emeği bi hatıra olsun istiyorum.çok fazla yapamasam da yakınlarımız için bi 50 tane falan...çok heveslendim.başka varsa fikri olan paylaşalım kızlaaar
teyzemde bana söylüyordu biz yapalım dedi eminönünde malzemeler çokmuş çok şeker şeyler varmış oraya bakabilirsinkızlaar bebek şekerlerini kendisi yapmayı düşünen var mı aranızda??ben baya heveslendim ama ne yapsam malzemeleri nası bulsam bilemiyorum.var mı değişik fikirler??
aynen ben de öyle. az yapacağım ama ben yapayım istiyorum tabi becerebilirsemeğer cevap verirse beni de unutma canım.merak ettim. ben de birşeyler bulursam paylaşırım
teyzemde bana söylüyordu biz yapalım dedi eminönünde malzemeler çokmuş çok şeker şeyler varmış oraya bakabilirsin
Maşallah şubat annelerine ay ben çok tembelmişim
herkese ii akşamlar kızlaar ben yemek yapmaya gidiomm
selam arkadaşlar,
ya kafam çok karıştı lütfen cevap verir misiniz? doktorum 1 ay önce eleviti kesmişti- kilo aldırır falan dedi. ama bizim tanıdık bi doktor var- tanıdık diye gidemiyorum- çünkü kadın doğumcu bir erkek ve eşimin arkadaşı- elevit kullanmanın çok iyi olduğunu- iştah açtığını ama gece içersem sorun olmayacağını falan söledi, ben bir ara bıraktım o sıra kilo alımım yavaşlamıştı, şimdi 2 haftadır içiyorum ve yine şişmeye başladım- 12- 13 kilo aldım...
aranızda elevit kullanmaya devam eden var mı? varsa neden?
NEVRAA,ayca22,esrayagmur+,jasenglish,iklimya34,leegorkemm,mavili34,tuykuziz+,ALS17,hulya85,
herkese selam bizden iyilik iyi demek adettendir:))sizler nasilsiniz???birazcik ara ara uyurken bacaklarim agriyo,dünde biraz ütü yapayim dedim bizim prensesin kiyafetlerine bel agrisi yapisti hemen
canım selam Hoşgeldinnnben ütü masasını koltuğun karşısına getirip, en alt seviyeye ayarlayıp oturarak ütü yaptım geçenlerde
çok uzun süre ayakta kalınca benim de belim ağrıyooo
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-193.html
canım şubat annelerinin aldıkları bölümünde gördüm bu şeker çok hoşuma gitti.kendisi yapmış anne.linke bi bak istersen.ben istanbulda olmadığım için bu tip malzeme bulabilrmiyim bilmiyorum.sadece ufak biberonların içine şekerleri koyup süslemiş.basit aslında ama iş o biberonları bulabilmekte.çok şeker olmuşşş
NEVRAA,ayca22,esrayagmur+,jasenglish,iklimya34,leegorkemm,mavili34,tuykuziz+,ALS17,hulya85,
herkese selam bizden iyilik iyi demek adettendir:))sizler nasilsiniz???birazcik ara ara uyurken bacaklarim agriyo,dünde biraz ütü yapayim dedim bizim prensesin kiyafetlerine bel agrisi yapisti hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?