2011 Nisan Anneleri

ben de izmirdeyim canım. kemeraltı tarafında malzemeler varmışamatam nerdedir nedir bilmiyorum ben de. evet canım şekerlere baktımçok güzeller ayy ben bu kadar marifetli de değilimama kapı süsünü de yapmak istiyorum oda güzelmiş

evet kapı süsü de güzel nası yaptğını sordum cevap verirse öğreniriz kapı süsünü neyle yapmış anlamadım çünkü.ben de pek marifetli değilim ama kızım için el emeği bi hatıra olsun istiyorum.çok fazla yapamasam da yakınlarımız için bi 50 tane falan...çok heveslendim.başka varsa fikri olan paylaşalım kızlaaar

aynen sırt ve kaburga ağrısı bende de var hergün eşime masaj yaptırıyorum akşamları sıkıcaz dişimizi az kaldı

aynen ben de öyle. az yapacağım ama ben yapayım istiyorum tabi becerebilirsemeğer cevap verirse beni de unutma canım.merak ettim. ben de birşeyler bulursam paylaşırım

kızlaar bebek şekerlerini kendisi yapmayı düşünen var mı aranızda??ben baya heveslendim ama ne yapsam malzemeleri nası bulsam bilemiyorum.var mı değişik fikirler??
teyzemde bana söylüyordu biz yapalım dedi eminönünde malzemeler çokmuş çok şeker şeyler varmış oraya bakabilirsin

aynen ben de öyle. az yapacağım ama ben yapayım istiyorum tabi becerebilirsemeğer cevap verirse beni de unutma canım.merak ettim. ben de birşeyler bulursam paylaşırım

tmm cnm unutmampaylaşalım daha zaman var malzeme bulursk yaparız sanırım

teyzemde bana söylüyordu biz yapalım dedi eminönünde malzemeler çokmuş çok şeker şeyler varmış oraya bakabilirsin

cnm işte ben istanbulda değilim ama gene de bakıcam buralara da belki vardır malzeme.el emeği daha güzel olcak gibime geliyo.

selam bende eleviti kullaniyorum ama kilo aldirmadi dogrusu su an 9 kilo aldim oda gayet normal 31.haftaya göre zaten dogumdan sonrada bir müddet kullanacagim emzirme döneminde.hicte istahimida acmadi dogrusu..elevit gün boyunca normal yollarla alamadigimiz vitaminleri tamamliyo vücuda cünkü sen alsanda almasanda bebek anne vücudundaki kendine gerekli seyleri cekiyo sende takviye almazsan kendi vücudunda eksik oluyo ben böyle biliyorum.ilk oglumdada toplamda 13 kiloyla doguma gitmistim ve eleviti hep kullanmistim.

NEVRAA,ayca22,esrayagmur+,jasenglish,iklimya34,leegorkemm,mavili34,tuykuziz+,ALS17,hulya85,
herkese selam bizden iyilik iyi demek adettendir:))sizler nasilsiniz???birazcik ara ara uyurken bacaklarim agriyo,dünde biraz ütü yapayim dedim bizim prensesin kiyafetlerine bel agrisi yapisti hemen

canım selam Hoşgeldinnn ben ütü masasını koltuğun karşısına getirip, en alt seviyeye ayarlayıp oturarak ütü yaptım geçenlerde
çok uzun süre ayakta kalınca benim de belim ağrıyooo

kızlaar nabeeer? çok giremiyorum foruma geçmişede bakamadım herkes iyidir umarım.
annemler geldi kardeşimle.doğuma kadar burdalar nasipse inşallah 40ınada kalır anacım...bir heves bebeğin eşyalarını yıkadık,beşiğini kurduk falan derken geçiyor günler.Ece hanımın herşeyi hazır anlayacağınız birde yürüyüşe gidiyoruz hava güzel diye ohh.keyfimiz yerinde anlayacağınız. tatildeyizde iznimiz başladı ne güzel
sizlerden ne haber? öpüyoruz kızımla hepinizi

Sen nerdesin canım bilmiyorum ama burada eminönünde 12 tanesi biberonların 6 tl ye satılıyor bende gecen hafta gittiğimde sordum . bende kendim yapıcam inşallah sekerlerimi . arkadasımın kızı olmuştu onun için yaptığım şekerlerin resmini koymuştum tekarar sizlere fikir olsun diye koymaya çalışayım .Bne kendim için tekarr bi eminönü yapıcam artık çok güzel seyler var karar veremiyorum .

selam hoşgeldin canım . Bende biraz önce ütüyü bitirdim ama ölüyorum bel ağrısından ..Ilık bir duş alıcam iyi gelir inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…