- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.521
Duygasallıktan bahsediyoruz..İlk oğluma hamileyken son aylardaydı,yatak odasında televizyonumuz vardı..Eşim müzisyen gece geç saatlerde gelince bir iki saat televizyon seyrediyorduk..Tabi ben sık sık tuvalete gitmek içi kalkmam lazım..Eşim bir tuttu kaldırdı beni,ikinci de de tuutu kaldırdı beni,üçüncüde de ne kadar çok tuvalete gidiyorsun dedi ya...keşke demez olaydı..Başladım mı ağlamaya ama öyle böylr değil hüngür hüngür...Ben hasta olsam demek ki sen bana bakmayacaktın..İki üç kere kaldırdın heme sıkıldın demi diye ağlıyorum..Yazık eşim hala onu söyler..Geçen gül oğluma Furkan hazır ol annen herşeye ağlama moduna girmek üzere kalkmak isrese sakın bekletme hemen kaldır diye kah kaha atıyor..İnsan hatırlayınca komik geliyor gerçekten :))
cici annişler hepinize şimdiden hayırlı olsun bebişleriniz,ben 2010 nisan annesiyim sizleri okuyunca tekrar o anlarımı hatırladım ve çok heyecanlandım.hepinizi şu anda çok iyi anlıyorum,herşey o kadar çabuk gelişiyoki.her anınızın tadını çıkarın,hamileliğinizin keyfini doyasıya çıkarın acısıyla tatlısıyla..sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım,hoşçakalın...
HOŞGELDİNİZ DÜNÜŞÜM...herkese iyi geceler bende burdayim kizimla:)))
CNM ŞUANA KADAR 2 HAFTADA 4 BARDAK 2 TABAK KIRDIMsüt bardagini yazmissin ya benimde cogu seyler elimden düsüyo bir hissizlik tarzi istemdisi oluyo sizlerde de varmi kizlar??
:26: YANİ HER DURUMDA....maduruz da maduruz...Senin eşin en azından iş yapıyor canım...Ya ben ne edeyim...Herife bişey demeye çekiniyorum vallah...Yapsada bana daha eziyet vallah...Sanki daha çok dağıtıyor...Kız kardeşe gelince bende 2 tane var ama ikiside okuyor...Biri Antalya da diğeri burda ama derslerinden anneme bile faydası yok...Bende hiç bişey demiyorum...Zaten kendim yapmadığım temizliği beğenmiyorum içim rahat etmiyor...AAlışmışım ben dip köşe yapmaya ve bende birde simetri hastalığı var ne yapacağım bilmiyorum...
Merak ettim ama açılmıyor yaaa...Sizdede aynımı kızlar...
slm cnm...sağol desteğin içincici annişler hepinize şimdiden hayırlı olsun bebişleriniz,ben 2010 nisan annesiyim sizleri okuyunca tekrar o anlarımı hatırladım ve çok heyecanlandım.hepinizi şu anda çok iyi anlıyorum,herşey o kadar çabuk gelişiyoki.her anınızın tadını çıkarın,hamileliğinizin keyfini doyasıya çıkarın acısıyla tatlısıyla..sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım,hoşçakalın...
:80: iyi uykular cnm...kızlar herkese tatlı rüyalar benim acayip uykum geldi
cici annişler hepinize şimdiden hayırlı olsun bebişleriniz,ben 2010 nisan annesiyim sizleri okuyunca tekrar o anlarımı hatırladım ve çok heyecanlandım.hepinizi şu anda çok iyi anlıyorum,herşey o kadar çabuk gelişiyoki.her anınızın tadını çıkarın,hamileliğinizin keyfini doyasıya çıkarın acısıyla tatlısıyla..sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım,hoşçakalın...
Hoşbulduk kızlar...Yeni gelen gece kuşlarıda hoşgeldiniz...Vallah bu sabah eşim işten gelince 8 den 10 a kadar uyumuşum sonra tv seyrederken saat 1 gibi dalmışım 4 e kadar gelde uyu bakalım...
kızlar herkese tatlı rüyalar benim acayip uykum geldi
Evet bende yeni b aşldı..Bugün porselen çaydanlık elimden düştü..Bir anda oldu anlamadım..
henüz yaşamadım öyle bişey ama geceleri hafif şişkinlik varmış gibi ellerimde..
HOŞGELDİNİZ DÜNÜŞÜM...
CNM ŞUANA KADAR 2 HAFTADA 4 BARDAK 2 TABAK KIRDIM...25 SENEDE 1 TANE KIRMIŞIMDIR DÜŞÜN ARTIK
:26: YANİ HER DURUMDA....maduruz da maduruz...
slm cnm...sağol desteğin içinben bebek arabam..ev tipi ana kucağım hariç herşeyimi aldım bitti çok şükür...çok mu erken...fikrin nedir... yıka işlemlerine nezaman geçeyim sence...
:80: iyi uykular cnm...
çalışmamak, evde boş oturmak da canımı sıkıyor. Oyalamaya çalışıyorum kendimi, yürüyüş yapıyorum geziyorum falan ama yok çok bunalıyorum. Hani çocuk doğunca geceleri uykusuz kalmaktan, koşturmacadan bahsediyolar ya, inanın iple çekiyorum o günleri, hiç korkmuyorum. Şuan kendimi çok yararsız hissediyorum, başımı kaşıyacak zaman bulamadığım günleri çok özledim.. E tabi bi de çalışmamanın getirdiği maddi etki..
Unutmadan şubat ve mart annelerine yazdım..Sizlerin de aklında olsun arkadaşlar... ilk oğlumda da emzirirken çok sorun yaşadım..Göğüs uçlarım yara oldu ve kanadı..Ağlaya ağlaya emziriyordum..Araştırıken şunu öğrendim göğüs uçları küçük olan annelerde bu olay daha çok oluyormuş..Bende internetten göğüs ucu çıkartıcı aldım..Göğüs pompasının küçüğünü düşünün..Bir kere sıktım bıraktım,çünkü şu an göğüs uçlarını uyarmak erken doğuma sebep oluyormuş..Gerçekten hemen ucu dışarı çıkarıyor..Bilginiz olsun benim gibi olanlar bunu düşünebilir..Bebeği olan annelerin topiklerini bakıyorum hemen hemen çoğu bu sorunu yaşıyor..Bebeğin memeyi tam kavraması için gerekli bir alet..
çalışmamak, evde boş oturmak da canımı sıkıyor. Oyalamaya çalışıyorum kendimi, yürüyüş yapıyorum geziyorum falan ama yok çok bunalıyorum. Hani çocuk doğunca geceleri uykusuz kalmaktan, koşturmacadan bahsediyolar ya, inanın iple çekiyorum o günleri, hiç korkmuyorum. Şuan kendimi çok yararsız hissediyorum, başımı kaşıyacak zaman bulamadığım günleri çok özledim.. E tabi bi de çalışmamanın getirdiği maddi etki..
cnm benim meme ucum baya çıkıyo...öncedende biliyorum....bu belli eder dimi kendini..yani doğumdan sonra değişmez...bide 2 ay öncedenmi göğüs ucu kremini kullanıcaz...lonciah onu aldım adam dedi bana 2 ay kala kullan malum oda çok etki ediyo..Unutmadan şubat ve mart annelerine yazdım..Sizlerin de aklında olsun arkadaşlar... ilk oğlumda da emzirirken çok sorun yaşadım..Göğüs uçlarım yara oldu ve kanadı..Ağlaya ağlaya emziriyordum..Araştırıken şunu öğrendim göğüs uçları küçük olan annelerde bu olay daha çok oluyormuş..Bende internetten göğüs ucu çıkartıcı aldım..Göğüs pompasının küçüğünü düşünün..Bir kere sıktım bıraktım,çünkü şu an göğüs uçlarını uyarmak erken doğuma sebep oluyormuş..Gerçekten hemen ucu dışarı çıkarıyor..Bilginiz olsun benim gibi olanlar bunu düşünebilir..Bebeği olan annelerin topiklerini bakıyorum hemen hemen çoğu bu sorunu yaşıyor..Bebeğin memeyi tam kavraması için gerekli bir alet..
Çalışan ve sonradan evde olmak zorunda olan bayanların en yoğun yaşadığı duygu bu..Bende çalışırken evde oturmak zorunda kaldığım dönemde böyle hissediyordum..İnsan buna bile alışıyor..Ne güzel gez,dolaş,aklına gelen şeyleri yap..Ben devamlı ev hapsindeyim..Bence tadını çıkar..
skorpion74 bebek şekerlerini nereden almıştın? Bende ordan sipariş vereyim diyorum..
HOŞGELDİNİZ DÜNÜŞÜM...
CNM ŞUANA KADAR 2 HAFTADA 4 BARDAK 2 TABAK KIRDIM...25 SENEDE 1 TANE KIRMIŞIMDIR DÜŞÜN ARTIK
:26: YANİ HER DURUMDA....maduruz da maduruz...
slm cnm...sağol desteğin içinben bebek arabam..ev tipi ana kucağım hariç herşeyimi aldım bitti çok şükür...çok mu erken...fikrin nedir... yıka işlemlerine nezaman geçeyim sence...
:80: iyi uykular cnm...[/QUO
yoo erken sayılmaz,kendinizi kasmayın şu eksik bu eksik diye, ilk aylar zaten sadece hastane çıkışları çok kullanışlı oluyor,fazla birşey alıp abartmayın derim,çünkü çok çabuk büyüyolar.yıkayıpta dolabına astığım birçok şeyi giyemedi oğlum.doğum zamanına göre alın eksiklerinizi,mevsime göre alın.çıtçıtlı badyler çok kullanışlı,önünüz yaz olduğu için en çok bunlardan giyecekler.
1 ay kala doğuma herşeyinizi hazırlayın kafanız rahat etsin.benim sat a göre doğum 14 nisan dı.ama oğlum acele etti 3nisan da kucağıma aldm
Saol canım, peki sen neden ev hapsindesin, zor mu geçiyor?
semt oarak nerdesin cnm sen..
Lansinoh Göğüs Ucu Çıkarıcı..Çok uzun zamandır resim eklemedim..Nerden ekliyorsunuz isterseniz resmini de ekleyeyim...Aventin de var ama pahalı 70 tl civarında..Benim aldığım 15 tl..
canim ben facebooktan ismarladim buldugumuz bir yerden..
http://img189.imageshack.us/img189/714/grnt0035t.jpg burdan bakabilirsin.türkiye icinde yapilip eve kargoyla geliyo evde ödeme yapiyosun bence cok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?