2011 Nisan Anneleri

Ayyy bende aynen öyleyim...Bazen nedensiz yere ağlıyorum...Gözlerimden iniyor yaşlar...Eşim soruyor yine ne oldu yok bişey diyorum inanmıyor...

Sen en zor günleri atlatmışsın..Darısı başımıza...

herkese iyi geceler bende burdayim kizimla:)))
HOŞGELDİNİZ DÜNÜŞÜM...
süt bardagini yazmissin ya benimde cogu seyler elimden düsüyo bir hissizlik tarzi istemdisi oluyo sizlerde de varmi kizlar??
CNM ŞUANA KADAR 2 HAFTADA 4 BARDAK 2 TABAK KIRDIM...25 SENEDE 1 TANE KIRMIŞIMDIR DÜŞÜN ARTIK
:26: YANİ HER DURUMDA....maduruz da maduruz...
slm cnm...sağol desteğin için ben bebek arabam..ev tipi ana kucağım hariç herşeyimi aldım bitti çok şükür...çok mu erken...fikrin nedir... yıka işlemlerine nezaman geçeyim sence...
kızlar herkese tatlı rüyalar benim acayip uykum geldi
:80: iyi uykular cnm...

cok tesekkürler canim iyi dileklerin icin..
hosgeldin ayrica hosbulduk canim..
Hoşbulduk kızlar...Yeni gelen gece kuşlarıda hoşgeldiniz...Vallah bu sabah eşim işten gelince 8 den 10 a kadar uyumuşum sonra tv seyrederken saat 1 gibi dalmışım 4 e kadar gelde uyu bakalım...

tatli rüyalar..
kızlar herkese tatlı rüyalar benim acayip uykum geldi

bende de 1 haftadir var düsüyolarda allahtan kirilmiyor
Evet bende yeni b aşldı..Bugün porselen çaydanlık elimden düştü..Bir anda oldu anlamadım..

siskinlik bende de var vücudum su toplamaya basladigi icinüstüne bacak agrisida eklendi
henüz yaşamadım öyle bişey ama geceleri hafif şişkinlik varmış gibi ellerimde..

Unutmadan şubat ve mart annelerine yazdım..Sizlerin de aklında olsun arkadaşlar... ilk oğlumda da emzirirken çok sorun yaşadım..Göğüs uçlarım yara oldu ve kanadı..Ağlaya ağlaya emziriyordum..Araştırıken şunu öğrendim göğüs uçları küçük olan annelerde bu olay daha çok oluyormuş..Bende internetten göğüs ucu çıkartıcı aldım..Göğüs pompasının küçüğünü düşünün..Bir kere sıktım bıraktım,çünkü şu an göğüs uçlarını uyarmak erken doğuma sebep oluyormuş..Gerçekten hemen ucu dışarı çıkarıyor..Bilginiz olsun benim gibi olanlar bunu düşünebilir..Bebeği olan annelerin topiklerini bakıyorum hemen hemen çoğu bu sorunu yaşıyor..Bebeğin memeyi tam kavraması için gerekli bir alet..

çalışmamak, evde boş oturmak da canımı sıkıyor. Oyalamaya çalışıyorum kendimi, yürüyüş yapıyorum geziyorum falan ama yok çok bunalıyorum. Hani çocuk doğunca geceleri uykusuz kalmaktan, koşturmacadan bahsediyolar ya, inanın iple çekiyorum o günleri, hiç korkmuyorum. Şuan kendimi çok yararsız hissediyorum, başımı kaşıyacak zaman bulamadığım günleri çok özledim.. E tabi bi de çalışmamanın getirdiği maddi etki..

hosbulduk dünü$üm tek olmadigima sevindim:))

Çalışan ve sonradan evde olmak zorunda olan bayanların en yoğun yaşadığı duygu bu..Bende çalışırken evde oturmak zorunda kaldığım dönemde böyle hissediyordum..İnsan buna bile alışıyor..Ne güzel gez,dolaş,aklına gelen şeyleri yap..Ben devamlı ev hapsindeyim..Bence tadını çıkar..

nasil bir alettir o canim resmini falan koysam bende emzirememe madurlarindanimda ucu ufak oldugu icin ememedi benimkide bende alayim bagri yada tam ismi nedir gögüs ucu cikartici mi?
cogu gitti azi kaldi canim o günlerde gelicek

cnm benim meme ucum baya çıkıyo...öncedende biliyorum....bu belli eder dimi kendini..yani doğumdan sonra değişmez...bide 2 ay öncedenmi göğüs ucu kremini kullanıcaz...lonciah onu aldım adam dedi bana 2 ay kala kullan malum oda çok etki ediyo..

semt oarak nerdesin cnm sen..

Saol canım, peki sen neden ev hapsindesin, zor mu geçiyor?

Son düzenleme:

Lansinoh Göğüs Ucu Çıkarıcı..Çok uzun zamandır resim eklemedim..Nerden ekliyorsunuz isterseniz resmini de ekleyeyim...Aventin de var ama pahalı 70 tl civarında..Benim aldığım 15 tl..

Saol canım, peki sen neden ev hapsindesin, zor mu geçiyor?

Bende sorun çok canım..Plesanta rahmin ucunda ve rahime yapışmış..Her an kanama olasılığım var..Bebiş döndü aşağıya baskı yapıyor..Erken doğum ihtimalim var ilaç kullanıyorum..Ayakta 10 dakika anca duruyorum ağrılarım,sancılarım oluyor..Kasılmalarım nts de çıktı ilaç ondan kullanıyorum..Ama olsun buraya kadar geldik,bundan sonrası da inşallah sorunsuz geçecek inşallah...

semt oarak nerdesin cnm sen..

ben bodrumdayım, sen istanbul mu ?[/QUOTE]
evet istdayım cnm.....
Lansinoh Göğüs Ucu Çıkarıcı..Çok uzun zamandır resim eklemedim..Nerden ekliyorsunuz isterseniz resmini de ekleyeyim...Aventin de var ama pahalı 70 tl civarında..Benim aldığım 15 tl..

yok cnm göğüs ucu çıkartıcı değil...kremini söyledim..onuda kullanmak gerekiyomuş...işte ucu çatlıyo kanama sonucu kabuk vs oluyo ya engellemek içinmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…