2011 Nisan Anneleri

esrayağmur utanma cnm...:26: Bende 2 gündür bi garibim..oysa bebiş eksiğim bitti..kaynanam sağolsun aldı eksiklerimizi...hiç ebgellemeden... Dolabımız geldi..malum odamız küçük ama olsun... Güzel şeyler çok ama ufak durumlar etkiliyo bizi...bugünde sulu yemeği gel krem renk pufun üstüne dök..ağladım...ama krize girmemek için zor tuttum kendimi..temizlik için çırpınırken...bide yağı içine çekti...örttüm üstünü görmim dedim..düşün..yoksa halim yaman:84:[/QUOTE]

ahh canım ya bi okuyup üfleyelim bari üstümüze :nazar:

Son düzenleme:

evet yaa, beklemek zaten her durumda sinirleri geren olay, üzerine eklenince duygusal ve fiziksel problemler gerçekten dayanması güç oluyor.. Umarım hepinizin yanında sizi anlayan, durumunuza özen gösteren birileri bulunur. Benim ne annem yakın ne de kayınvalidem, hiç bi akrabam yok burda, eşim saolsun gayet olgunlukla katlanıyor benimle birlikte bu bekleme sürecine..
Beklediğimiz ve gerçekleşen her güzel şeyin sonunda olduğu gibi bugünleri gülerek anlatır ve bebişlerimizi konuşuruz inşallah keyifle..

İkinci hamileliğim olduğu için söylüyorum,ileriki aylarda insan daha ağırlaşıyor,hareketler zorlaşıyor ya insan daha da duygusal oluyor...

# tulu81
# blues13
# civciv01
# moonrose
# gülfuren
# esrayagmur

Yakaladım sizleri gece kuşları...Napıyonuz bakayım...Neler kaynatıyorsunuz...

Senin eşin en azından iş yapıyor canım...Ya ben ne edeyim...Herife bişey demeye çekiniyorum vallah...Yapsada bana daha eziyet vallah...Sanki daha çok dağıtıyor...Kız kardeşe gelince bende 2 tane var ama ikiside okuyor...Biri Antalya da diğeri burda ama derslerinden anneme bile faydası yok...Bende hiç bişey demiyorum...Zaten kendim yapmadığım temizliği beğenmiyorum içim rahat etmiyor...AAlışmışım ben dip köşe yapmaya ve bende birde simetri hastalığı var ne yapacağım bilmiyorum...

ImageShack Album - 2 images

Arkadaşlar yaptığım şekerin resmi ama ben resim eklemeyi beceremiyorum burada yazımın altında gözükmesini istiyorum ama olmuyor nasıl yapıcam .(UI((

Merak ettim ama açılmıyor yaaa...Sizdede aynımı kızlar...

cici annişler hepinize şimdiden hayırlı olsun bebişleriniz,ben 2010 nisan annesiyim sizleri okuyunca tekrar o anlarımı hatırladım ve çok heyecanlandım.hepinizi şu anda çok iyi anlıyorum,herşey o kadar çabuk gelişiyoki.her anınızın tadını çıkarın,hamileliğinizin keyfini doyasıya çıkarın acısıyla tatlısıyla..sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım,hoşçakalın...

# tulu81
# blues13
# civciv01
# moonrose
# gülfuren
# esrayagmur

Yakaladım sizleri gece kuşları...Napıyonuz bakayım...Neler kaynatıyorsunuz...
Duygasallıktan bahsediyoruz..İlk oğluma hamileyken son aylardaydı,yatak odasında televizyonumuz vardı..Eşim müzisyen gece geç saatlerde gelince bir iki saat televizyon seyrediyorduk..Tabi ben sık sık tuvalete gitmek içi kalkmam lazım..Eşim bir tuttu kaldırdı beni,ikinci de de tuutu kaldırdı beni,üçüncüde de ne kadar çok tuvalete gidiyorsun dedi ya...keşke demez olaydı..Başladım mı ağlamaya ama öyle böylr değil hüngür hüngür...Ben hasta olsam demek ki sen bana bakmayacaktın..İki üç kere kaldırdın heme sıkıldın demi diye ağlıyorum..Yazık eşim hala onu söyler..Geçen gül oğluma Furkan hazır ol annen herşeye ağlama moduna girmek üzere kalkmak isrese sakın bekletme hemen kaldır diye kah kaha atıyor..İnsan hatırlayınca komik geliyor gerçekten :))

hoşgeldin, seni de mi uyku tutmadı ?

Kocalardan dert...kendimizin duygusal değişimleri göz yaşları onlardan konuşuyoruz cnm.... Ağırlaştık die sanırım bi garibiz..

Hoşbulduk kızlar...Yeni gelen gece kuşlarıda hoşgeldiniz...Vallah bu sabah eşim işten gelince 8 den 10 a kadar uyumuşum sonra tv seyrederken saat 1 gibi dalmışım 4 e kadar gelde uyu bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…