- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.501
güzel haberlerle gel inş cnm... Ne heycanlı bi durum dimi...ben gitmeden 1 gün önce içim içime sağmıyo genelde...gece kuşları toplanmış yine
biz sabah kontrole gidicez teyzeleri kızçemi çok özledim yaaaa sabah olsun hemen...Yatmadan bi size bakalım dedik
inş cnm..inş... Hayırlısıyla az gaha zaman geçse... şöyle 1 ayımız falan kalsa belki daha farklı olur...şimdi kısa ama sanki daha uzun bi zaman var gibi bebeğime kavuşmama geçmicek gibi geliyo..ondanda etkileniyorum mesela ben
Ben işlerimi yapabiliyorum bi sıkıntım yok çok şükür de, garip bi mutsuzluk, huzursuzluk içindeyim. İnsan canı sıkkın olunca canı bişey de yapmak istemiyo, saçma sapan ağlıyorum, bebişime alışveriş yapmaya gitcektim o bile içimden gelmedi.. Umarım bir an önce atlatırım (atlatırız) bu karmaşık ve kasvetli ruh halini..
güzel haberlerle gel inş cnm... Ne heycanlı bi durum dimi...ben gitmeden 1 gün önce içim içime sağmıyo genelde...
İkinci hamileliğim olduğu için söylüyorum,ileriki aylarda insan daha ağırlaşıyor,hareketler zorlaşıyor ya insan daha da duygusal oluyor...
# tulu81
# blues13
# civciv01
# moonrose
# gülfuren
# esrayagmur
Yakaladım sizleri gece kuşları...Napıyonuz bakayım...Neler kaynatıyorsunuz...
# tulu81
# blues13
# civciv01
# moonrose
# gülfuren
# esrayagmur
yakaladım sizleri gece kuşları...napıyonuz bakayım...neler kaynatıyorsunuz...
çok sıkılıyorum..inanılmaz...dünden beri ara ara ağlama nöbetlerine giriyorum... Yanlız hissi sardı beni...oysa herşeyimizi aldık ettik..ama evin dağınıklığı bitiriyo beni... Eşim iş yapıyo sözde 5 saatte 10 dak işi yapıyo bana bıraktığı da cabası.... Bilmiyorum...keşke 1 kızkardeşim olsaydı diyorum... Erkeğe kardeş lazım değilde..kıza kız kardeş lazım kesinlikle daha iyi anladım..
ImageShack Album - 2 images
Arkadaşlar yaptığım şekerin resmi ama ben resim eklemeyi beceremiyorum burada yazımın altında gözükmesini istiyorum ama olmuyor nasıl yapıcam .(UI((
Duygasallıktan bahsediyoruz..İlk oğluma hamileyken son aylardaydı,yatak odasında televizyonumuz vardı..Eşim müzisyen gece geç saatlerde gelince bir iki saat televizyon seyrediyorduk..Tabi ben sık sık tuvalete gitmek içi kalkmam lazım..Eşim bir tuttu kaldırdı beni,ikinci de de tuutu kaldırdı beni,üçüncüde de ne kadar çok tuvalete gidiyorsun dedi ya...keşke demez olaydı..Başladım mı ağlamaya ama öyle böylr değil hüngür hüngür...Ben hasta olsam demek ki sen bana bakmayacaktın..İki üç kere kaldırdın heme sıkıldın demi diye ağlıyorum..Yazık eşim hala onu söyler..Geçen gül oğluma Furkan hazır ol annen herşeye ağlama moduna girmek üzere kalkmak isrese sakın bekletme hemen kaldır diye kah kaha atıyor..İnsan hatırlayınca komik geliyor gerçekten :))# tulu81
# blues13
# civciv01
# moonrose
# gülfuren
# esrayagmur
Yakaladım sizleri gece kuşları...Napıyonuz bakayım...Neler kaynatıyorsunuz...
hoşgeldin, seni de mi uyku tutmadı ?
Kocalardan dert...kendimizin duygusal değişimleri göz yaşları onlardan konuşuyoruz cnm.... Ağırlaştık die sanırım bi garibiz..
süt bardagini yazmissin ya benimde cogu seyler elimden düsüyo bir hissizlik tarzi istemdisi oluyo sizlerde de varmi kizlar??
süt bardagini yazmissin ya benimde cogu seyler elimden düsüyo bir hissizlik tarzi istemdisi oluyo sizlerde de varmi kizlar??
kızlar herkese tatlı rüyalar benim acayip uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?